allt går jättebra

självklart. först tänkte jag att jag skulle ta ut soporna, men på vägen till soptunnan.. ungefär 30 cm ifrån så SPRICKER PÅSEN! ja inte plastpåsen med papper i. papperspåsen med MAT i! jävla skit. massa grapeskal och räkor och äggsmet. mitt på backen! jameeen ALLT föll ju ut!
kul. nejmen jag hämtade väl mina plasthandskar och satte mig på knä som en tattare och började häva upp allting.. det var underbart. hoppas att alla grannar såg mig!

sen tänkte jag städa lite. och då ville jag skölja ur moppen först.. så jag satte ner slangen i hinken och sen gick jag iväg ett tag.. jag glömbe bort att om hinken blir full så ligger inte duschslangen kvar I hinken, den flyter UPP och ramlar ner på golvet. och jag hade självklart full sprutt på vattnet så först blev hela badrummet genomblött och tidningarna där inne och handdukarna.. men sen blev ju jag totalnerstänkt när jag skulle stänga av vattnet! jag har vatten ända in i öronen. och jag hör hur det rasslar och rasar inne i badrummet men det struntar jag i. nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe, men söta du. Jag måste också städa. blä

puss

Postat av: carro

- men du är ju skitbra på att slänga sopor!

2007-03-15 @ 22:13:09
URL: http://carrohs.blogg.se

VASAAAARU?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback