En update utifrån Skåne.

Som ni alla borde veta, så är jag i Löddeköpinge och busar.

Igår flanerade vi längs gatorna i Malmö. Skånes huvudstad. Vi for tydligen upp i ett sjujävla pariserhjul. Uppvärmda kabiner liksom. Ha ha. Jag tjatade mig till det skulle man väl kunna säga. Fast nu erkänner Tirre att hon JÄTTEgärna också ville åka. Hon ville väl bara spela vuxen antar jag. Mihihi. Vi fick iallafall en grym utsikt över stan.

Sedan dinerade vi på TGIF (Thank God It´s Friday´s). Jag åt en uuuutsökt ceasarsallad. Vi kunde inte motstå att halsa ett glas vitt vin var heller. Och drinklistan var inte att leka med. Heeeeerreguuuud. Vi tog en strawberry mojito. Delicious!

Idag for vi in till Malmö igen. Denna gång åt vi på Jensens. Trerätters slog vi till med. "Ät så mycket mjukglass du orkar." Eh.. Jatack!

Nu vet jag inte vad som väntar...

Kommentarer
Postat av: Isa

Så trevligt! Men nu röstar jag för att du ska komma hem. Börjar sakna dig MASSOR nu :) PUSS <3

2009-12-07 @ 01:15:46
Postat av: louise

hälsa till Tirrebaby från mig ! :) <3

Postat av: jessica

Isa: Håll ut. Rid igenom denna olidliga storm! Vi kommer att mötas igen min sköna. När tiden är kommen.. När tiden är kommen. När solen pekar åt norr och havsvindarnas ljumma bris sköljer över oss väntar en tid fylld av umgänge och socialisering. Jag kan skönja ett möte oss sinsemellan, så fyllt av förväntan att jag blir alldeles lätt i sinnet. på återseende min vän.



louise: hon hälsar tillbaaaaaaka! :)

2009-12-07 @ 15:36:28
URL: http://jejejessica.blogg.se/
Postat av: Isa

HAHAHAHAHA! Poeten har talat!

2009-12-07 @ 23:06:05

VASAAAARU?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback