SPA for me&mine.

nejdu. bloggen verkar inte fatta hur man laddar upp en vanlig jävla bild så jag skiter väl i dethär igen då. inkompetenta skitgrejer.

jag och henke har iallafall varit på SPA i helgen. hur mysigt som helst. 23 minusgrader och pudersnö ute. det knastrade under fötterna när man gick. det låter fint. träden var helt vita och man såg ut över hela siljan. maten var utsökt, vinet gott och bubbelpoolen var varm. jag fick skön helkroppsmassage och frukosten var nog den bästa hotellfrukost jag varit med om. björnbär och hallon och melon och ananas och vindruvor och prinskorv!! dom hade helt enkelt allt. dessutom åkte vi pulka och kollade på stjärnfall. och drack kaffe/te framför brasan.

sen kommer man hem och upptäcker att vi glömt köksfönstret helt öppet. lagom varmt. kul med blomman som hade farit ner i golvet också. 

"välkommen hem. kul."
"vaddå? har det brunnit?"

Kommentarer
Postat av: MissBartender

Åh SPA!!! Gud va härligt!

Postat av: mamsen

Men gud i all sin dar, hade ni glömt fönstret öppet?? Ock Ock Ock..... kallt i sängen alltså. På med en rejäl brasa i spisen vettja!!! Puss på kalla kinden.

2009-01-04 @ 15:28:28
Postat av: Nancy [GiveitAll]

Hey Jessica! Gillar du alternativ-rock?

Rocktrion NitroDive har precis släppt den första låten från deras kommande EP "Breaking the Silence" på myspace!

LYSSNA NU!! http://myspace.com/nitrodive

/Nancy

2009-01-04 @ 16:30:21
URL: http://giveitall.blogg.se/
Postat av: jessica

mamsen: kallt i sängen? dagens underdrift. det var angelis! puss

2009-01-04 @ 16:48:51
URL: http://jejejessica.blogg.se.
Postat av: Cecilia

Hade haft värsta idiot-hiken med några vänner på ett läger när jag var liten och pannkakor var dte som serverades haha har inte ätit pannkakor på flera år men blev ju sugen nu!

Håller med om att det inte är särskillt gott, i alla fall inte som MAT..mat ska vara salt enligt mig och ska inte kunna serveras med sylt och socker. Men DÅ uppskattade jag det. (var typ 10 år)

Hur har din dag vart?

2009-01-04 @ 17:08:39
URL: http://ceciliabizzi.blogg.se/
Postat av: spiderchick

najs med spa hörru!

2009-01-04 @ 17:13:31
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Cecilia

keso och mosade bär ey? låter fan gott ju! Men jag gillar pannkakor med typ.. svamp i.. "crepes" eller vad det heter..Så gott!

:*

2009-01-04 @ 17:46:06
URL: http://ceciliabizzi.blogg.se/

VASAAAARU?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback