En liten hyllning.



Jag älskar att man nu för tiden kan sitta, njuta och trivas i vårt vardagsrum. 
Rebecca var här hela kvällen och en bra bit in på natten igår och myste med mig!
Hon är en himla fin människa och en bra vän som jag både älskar och uppskattar jättemycket.

PUSS på dig!

Trollungen.



denna lilla flicka är så underbar. hon somnade i min famn på kvällen. och jag bara myste. rebecca blev helt tårögd, för att hon tycker Salma är så fin. 
och det är ju helt magiskt vad fin hon är.

Liten skit.



Snart kommer lilla skrotungen hit ! ! !

Mmm, grrröt..

tog en skön promenad i skogen nyss.. tyckte jag hörde ett par ormar.. det liksom slingrades i gräset. men när jag stannade och tittade och kastade småsten för att jag ville se den röra på sig så verkade den ha gått i ide. kul orm.

och nu äter jag gröt. jag har verkligen försökt att få den att smaka lite gott, jag har hallon i, jag har extra salt och kanel i, jag har en klick smör i.. tror ni det hjälper?
well, i can tell you - it dont!

men det är bara att äta och hålla käften.



Djup, Ljudlig, Suck!

nu börjar jag lessna ur riktigt rejält på blogg.se alltså. det funkar lite då och då om man har tur.. det ska funka JÄMT! det får ALDRIG vara nå krångel. DET är väl inte ett högt krav? vad håller ni på med liksom..




Solsken i trädgården.

var tvungen att ta några bilder av rebecca när hon så duktigt planterade sina örter. jag är riktigt impad av henne! planterar och krattar och står i! och hon har en sån fin liten trädgård minsann. vi satt där, i trädgården och njöt av solskenet, muffins och kaffe och kollade på katterna som härjade runt. jag tog mig även en tjuvkik på grannens pitbullar.. pitbulls. well, farliga!!! SOM jag trodde. jag skulle liksom bara KOLLA hur dom såg ut men så fort dom såg mig så fick dom hets och började skälla och ville typ slita mig i stycken. ja, jag säger då det.



 

Ann-Louise posar så vackert så. Jonathan fastnade också på bild men blogg.se trilskas så jag kan inte ladda upp någon bild på that cat-man-beauty. tyvärr!

hur som.. nu blir det scrubs!

Inte smart.



Ibland gör man ogenomtänkta saker...

Fikadags!

Nu är mina chokladmuffins med hallon och banan färdiga, så nu går jag över till Rebecca och kollar på hennes fina trädgård och fikar lite. Hennes morfar är också där minsann. Mysigt ska det bli iallafall.

Synd att jag har tappat bort mina hemnyckar bara.. Jaja, det löser sig. Det är ju inte första gången jag tappar bort dom precis..


Spank you later.

Got talent.

Igår var det SöndagsParty och jag gillart! vad jag också gillar är att dom tog dit en av mina favoriter, Kevin Bacon. 
Även Torsten Flinck gästade programmet. Vet inte riktigt ja.. jag fattar väl bara inte den "häftiga grejen" med honom. 
No. I so do not.

Men Bacon däremot..



Bregott VS Lätta

"Vilken av dessa är egentligen Bregott?" frågar jag
"Det är den som är lite hårdare. Den här alltså." gissar frukostvärdinnan
"Öhh.. Men den HÄR är ju hårdare än dendär och det HÄR är bregott."
"Nej men jag är helt säker på att DETHÄR är lätta och DETDÄR är bregott."
"Mmm men det är det inte."
"Jo det är jag 170 på. Det står så på skyltarna."

Men skyltarna??? För helvete! Varför tror du jag frågar? För att jag inte kan läsa? Skyltar kan flytta på sig och hamna fel. SMAKA! LUKTA! KÄNN!

Jag blir förbannad. Och hon hade 170 FEL.

Jag kan bli så irriterad på inkompetent personal alltså.

Mr H



jag vill inte alls lägga mig i en tom säng. jag vill kura ner mig brevid min gris.

Humleparken.

 

nu är vi hemkomna efter en helg i Sveriges huvudstad. vi vandrade runt i parken i solskenet. romantiskt va? well. 

det är en fin stad men det finns många blöthuvuden också. när jag skulle ta ut pengar hade någon så fint "glömt" kvar sitt kontoutdrag på automaten, för att visa upp att "såhäääär mycket stålar har jag på kontot" det var inte ens SÅ mycket att man behöver skryta med det. sopa. och på vägen tillbaks till hotellet gick vi förbi ett gäng BRATS och hörde detta:
"ah men asså jag har ju så jäla hög månadsinkomst." öhhh jaha??? hahahaha berätta gärna mer ingående om detta. nörd.


spank you later.

Idol.

det är SOL idag igen. vi kom verkligen hem till VÅREN!

ikväll ska vi för helvete på MANDO DIAO ! ! !

mean girl.

nu ligger jag naken i hotellsängen och bloggar. ah. 

henke har sina nya glasögon på sig och han är så jävla snygg. jag ser ju givetvis inte så pjåkig ut själv i mina egna heller. nänä.

well. nu dusch och sen rätt ner i sängen. det är grillad på tv nu. jag älskar det. jag tycker det är så jävla kul med elakheter.



Hufvud.

nu befinner vi oss i huvudstaden. träffade jon för några glas öl/vin på stan. riktigt mysigt. både att dricka vin och att träffa min gamle vapendragare! imorn ska vi även få träffa hans flickvän och fika lite! gött.

ikväll ska vi ut och käka och sen blir det bio. jepp!



Gone away...

jag är så trött så jag har ont i huvudet. men jag måste tvätta klart allting och vänta på att henke kommer hem innan jag får slockna för idag.

kul att jag inte kan skriva normalt för jag skar mig rätt över pekfingret innan idag. har ju inte lagat mat på två veckor så jag tyckte att jag kunde kolla åt ett annat håll samtidigt som jag köttade över kycklingen. nu blev alltså mitt finger köttat istället. himla tur att henke var hemma och kunde trösta mig. annars hade jag nog förblött.

rebecca var här innan också och hälsade på och fick en liten pressy! och sen kom mamma och emil också och välkomnade mig hem. 

nu ska jag se på grannfejden. det är sjuka människor. finns det såna där tokar därute liksom. man blir ju chockad. det må jag säga. ack ack ack.

home again.

solen skiner även i Fagersta.


play me.

goddag.

idag sov vi bort hela dagen. kanske var tur det. say no more.

druckit asgoda drinkar nu ikvall. mango-daquiri och strawberry-daquiri pa en retrobar. dom hade himla fina prylar dar inne!

nu ska vi upp pa rummet och spela kort. alltsa jag ALSKAR att vinna! love love love it.

Tio i tio.

hej hej hej.

idag har jag varit sjukt duktig och hållt mig i skuggan hela dagen. typ. vi ska snorkla snart och jag vill icke få bestående brännskador på kroppen. nej nej.

jag har hittat ett par SJUKT sniiigga sunglasses. i want them so bad. men det är ajabajadigdu. se men inte röra. yes. men dom är vadskamansäga.. perfekta!

idag ska vi dricka viiiitt viiin! mm gottgottgott.

puss hej.

Hej.

jamen goddag.

idag somnade jag i solstolen. och ingen skugga blev det. hoppas min hud ar stark nog. men det ar den! ;)

vi har legat vid poolen idag och inget mer. det var skont och apvarmt. som vanligt.

mm.. nu ska jag peta i mig mat. en macka kan man inte leva pa en hel javla dag.

tack puss hej.

Intern blogg.

idag har jag tydligen brant mig i fejset och pa axlarna och pa knaskalarna. kul stalle haha. imorn blir det alltsa skuggan!!!

forresten sa MAMMA nar du laser detta, kan du ta ett par shorts som emil kan ha och mata midjemattet, alltsa fran sida till sida, och samma med Toffes shorts. sen sa ringer jag imornkvall och kollar. ok? jag ringde idag men ni var och hamtade Brakis.. jag saknar er himla mycket.

nu ska vi upp pa rummet och sova. Tirre gav mig en koffeintablett innan och jag ar ju faktiskt fortfarande vaken och pigg sa nog funkar dom allt. nagot for dig Carro? hahah

Godnatt Puss.

Falang.

idag var det vattenkrig ja. helt dyngsur blev man. och grupp-mjolad. "falang, falang!!!" skrek dom sen kastade dom sig over en och mosade in mjol i ansiktena pa oss. det var skoj.

men nu ar det bra. sa vill jag saga. men det kan man ju inte saga. det ar nyar och dom har skitkul. men jag vill vara torr nu sager jag. men dom vill inte lyssna. igar slog jag en kille blodig med en glasflaska. han tankte halla vatten pa mig. NEJ sa jag. ser du inte att jag har gjort mig SNYGG eller? gud.

i forrgar var det pask och da fick jag leta paskagg pa hotellrummet! hihi. fick en jatte jatte fin paskpresent av paskharen!

jag har dessutom sett sa himla manga kackerlackor. tusentals. minst. dom rusar kring och peckar sig. hall er undan! jag blev tvungen att hoppa upp pa Tirres rygg en kvall.

sen sa var vi ut. igar igen. Jing fyller ar imorn sa det var fest. hon fick blommor och tarta och uppmarksamhet. perfekt.

nu ska jag skriva vykort!

puss och kram och hejda.

En prinsessa.

mina glasogon har givetvis pajjat helt. men jag ska kopa nya, snygga har i Thailandet.

nu kom Tirre ner i en rosa liten prinsessklanning. SA SOT man kan vara!

''hall kaften!'' fick jag som svar. jo men tack ska du ha. lillbitchen.

och herregud imorn ar det SongKran. men det verkar som att dom ska borja redan idag och kasta vatten och halla pa.. mjol och grejer..  well well.

nu ska vi ata. och ikvall ar det fest. guuuud jag vill bara sova. men Tirre kallar mig for pensionar, Agda 87, Doris 93 och allt sant. sa jag ska nog visa henne VEM det ar som ar en ungdom EGENTLIGEN.

dar sket hon ju i det bla skapet. hahahaha

Bakis.

jag lever. men det var fan knappt imorse. gud alltsa. ut med tjejerna igar. denna gang hade jag med mig oronproppar.

idag har vi solat lite och det ar allt. jag har vilat ocksa. sov som en gris innan nagon hoppade mig pa magen och tvingade mig ur sangen. nu ska vi ga och ata for jag hungrar snart ihjal pa riktigt. en mackjavel pa hela dagen. annars ar jag matt.

men vi hors sen! puss.

Hua Hin.

Hej igen.

nu ar vi framme i Hua Hin! vi var nyss och halsada pa tjejerna. gud sa glada dom blev, skojskoj!

vi har inte gjort sa mycket mer idag an att vanta pa buss som fastnat i trafiken.. vantat pa en annan buss.. vantat lite till.. och sen akt lite buss.. men nu ar vi iallafall framme som sagt var.

imorn ska vi ata glass med Pla och hennes sma barn.

saknar er darhemma. Pusspuss.

Framme i Thailand!

hej.

nu har vi landat och flygresan gick bra. jag grinade inte. daremot holl jag pa att skammas ihjal nar stewarden klev fram till mig med bestamda steg och sa ''Jessica Andersson?'' med en barsk baston. ''jaa'' pep jag fram. herregud. hursom. det var visst uppvaktning bestalld ;) champagne och choklad! wee gottgottgott!

nar vi kom fram till vart fina hotell i Bangkok la vi oss och sov. otippat. jag vaknade en gang. gick upp. kollade ut. solsken? snark. la mig igen. vaknade igen. horde blixtar och dunder och smatter pa rutan! yes! jag satte mig pa en stol framfor fonstret och beskadade. filmade aven lite. fascinerande!

och nu befinner vi oss inte helt ovantat pa MBK. fotarna varker. men det ar inte farligt. mina skor ar faktiskt nya och inget skavsar har jag fatt. kan du tanka dig mamma? i love it.

nu ska vi ta en rosa taxi hem och Tirre ska bada i lugn och ro. det ville jag med gora igar.. menee.. jag trodde jag hade ett djur i musen. Tirre fick kolla noga noga flera ganger. jag var saker pa att det var ett DJUR! nej tydligen inte. hon vet sa mycket min lilla unge.

vi hors sen mina kara. pusspuss.


Ett barn i familjen.

jag har fått en sticka på utsidan av långfingret. eller "fuck you-fingret" som man sa när man var yngre. väldigt intelligent. vet inte var den kommer ifrån. inte ni heller antagligen.

Salma kan gå helt emmsamm nuuu! hon strosade omkring där helt liten på golvet. underbara unge. och sen gav hon mig mina synsam-kort och sa "Ta Ta", alltså TackTack. guuuuuuud vad söt hon är! stora, bruna rådjursögon och helt krulligt hår som står rätt ut! man blir så glad av henne! Lollo och Adam har verkligen gjort ett bra jobb ;)

mm, men nu ska jag packa min rosa väska och sen ska jag äta godis och spela kort med Hänkiboy.



Urmodern.

från den ena modern till den andra.. nu ska vi hem till mamma och sune och fika lite och träffa lollo och salmisen!

hörde ryktas om nå kalas ikväll men dit är man ju inte bjuden iallafall. helt otroligt. jaja nu ska jag på toa sen far vi!

tjollahopp. (jag är glad idag)

Glädjen är stor.

gudars skymning! Ragge har lost his mind! helt galen där inne i grottan.. jag skulle ju vara snäll och ta med honom ut till solen och värmen. men han bara hugger vilt omkring sig och höjer sin lilla svans hotfullt i vädret. väckte jag honom måntro, mitt i den lilla middagsluren?

well well. nu är det visst vår. en del grannar städar sina balkonger och andra ringer ljudliga samtal på jakt efter öl.

själv så ska jag ner i tvättstugan och sen går jag hem till henkes mamma och solar och sen blir vi bjudna på middag.

solen är här och lyser fred på jorden.

nummer två

dom har alltså verkligen döpt "färjan" till "färjan 2"? kördigt. greys anatomy TVÅ. sanningens ögonblick TVÅ. hmm..

jaja. hockey, vitt vin och ett mål mat väntar.

Påskägg Påskägg Påskägg

idag har jag njutit av solsken, kaffe med varm mjölk och morotskaka med mor min och rebecca! trevligt trevligt.. man kan nästan kalla det vår! weeeeee. var ju meningen att becca skulle få sin tröja tillbaks också men oops.. jag glömde den. tycker dock inte hon ska klaga. hon fick faktiskt tillbaks sin röda tröja häromveckan.. har bara legat här i.. tre år cirka ;)

sen var jag och mamma inne på en affär.. kikade lite.. såg en liten sak.. kollade.. visade mamma.. "perfekt till Tirre!" sa hon. eller hur! sa jag. sen köpte jag den :)

mamma kom även med ett smärre chockbesked. 
"vi tänkte strunta i påskäggen i år" 
sa hon. helt oberörd. 
ÖÖHHH VA??? ursäkta mig men vasaaaru??
"ja men ni är ju vuxna nu??? varken toffe eller emil bryr sig.. men du. jag visste att du skulle få spel!"

självklart får jag spel. här blir man falskt anklagad för att vara vuxen, precis när påsken närmar sig och allt!

LejonHit!

trot eller ej men det var faktiskt riktigt mysigt på sjukhuset idag. fem personer, en säng och två stolar. dessutom har jag aldrig sett henkes bror skratta så mycket. kan ju tyckas konstigt. slang i magen och allt. men så var det iallafall.

"jessica! i vilket land ligger Mexico?"
"VA? USA ! ! ! "

gapskratt 1. 

sen fick han kinderägg. där i låg ett litet lejon. ni vet den ifrån madagaskar. han slängde det. jag tog upp det. plockade upp lejonet ur det lilla gula ägget. kollade på lejonet och sa "en sån här har jag också! men jag slängde den. eller NEJ det gjorde jag ju inte. jag sparade den. jag ska lämna in den till röda korset!"

GAP. SKRATT.  2. ingen förutom jag tror att lejonet kommer bli sålt. henke vill inte ens vara med när jag ska lämna in lejonet. jag tror fortfarande på mitt lejon. han kommer att bli en storsäljare!



Vår va?

jag masade mig upp imorse trots cp-störd sömn. 
och nu skiner solen så vackert  ute också. 

nu ska vi åka och hälsa på henkes bror på sjukhuset. han har fått ligga där alldeles för länge nu tycker jag...