nu säger jag godnatt.

jag har nervryck i mitt ena öga. inte en dans på rosor. däremot ska jag äta mina jordgubbar nu och sen lägga mig i sängen och läsa en blaska. haha var bara tvungen. vaddå blaska liksom. kom på något fulare ord.

godnatt.

sing halleluja

att öppna dendär ostbågspåsen var ett riktigt hallelujamoment. den svämmar över av exakt såna bågar som jag gillar allra bäst. smala, gula och mjuka av ost. mumma.

nu är det bara slappet kvar.

jaha. klockan är sex nu. jag trodde den va sex för en timme sen. men då var den fem då när jag trodde den var sex alltså.

jag kom hem från jobbet. trött och svettig och stressad. la mig i soffan och skickade sms med thaitirre. blev genast lugnare och gladare. fick även ett gulligt sms från min karlabit. det händer inte ofta.
 
jag ska berätta varför:
1.han har aldrig pengar på sin mobil.
2.när han väl har pengar på mobilen så använder han den och bara den, utan undagtag till att ringa alla samtal. även om hemtelefonen ligger mitt framför näsan på honom.


men nu ska jag duscha. hatar verkligen när jag känner mig egen svett/deo lukt. känner ingen skillnad på de två lukterna. äckligt är det iallafall.


sådär! nu fick ni det utsmetat på bordet också. trevlig helg

det går uppåt. på vågen

idag. på affärn. fast jag inte var ett dugg sugen. en påse tutti frutti slank ner i korgen. och nu. fast jag inte är ett dugg sugen. så sitter jag och äter upp dom. dessutom har jag gått upp TRE kilo såg jag idag när jag hoppade upp på mammas våg. oh lala.

men nu blir det sex and the city sen soveri och sovera.

jag är bekväm

hemma hos mamma. har blitt bjuden på ugnsgratinerad falukorv och hemmagjord potatismos. det enda moset som duger för min del. sen blev det kaffe och mazarin. nu sitter jag i soffan och knapprar på laptopen och sneglar på det nya programmet om addison. ni vet hon från greys.


imorgon ska jag jobba och på lördag också sen är det party. jag har slutat att bjuda hit vissa faktiskt. man får inte hur många chanser som helst att komma in på hotell andersson.

flying high

jessica ska vara lat.

idag blir det lugna gatan. ska ligga på soffan hela dagen ungefär. lär ladda inför imorgon. ska öppna, stänga och vara HELT ensam på jobbet för första gången. på det andra jobbet alltså. där jag bara har varit en gång innan. men det ska nog gå bra. eller som mamma sa när jag berättade "VAAA??? OJ" eh öh ih ah åh.. tack för förtroendet liksom. haha. i can do this. jag är inte efterbliven ju.


nu ska jag handla. bröd behöver vi. något mer? smöret är snart slut.. lite mer mjölk också.. och något onyttigt också såklart. ska ju som sagt ha en soffliggar dag idag. i like it.

bajjbajj

kasst.

besviken blev jag dock. inte ett enda mejl från min thaibrutta.

nåja. nu ska jag se om jag kan ta mig ork att gå ut. mamma verkar inte vakna. så jag får gå dit ensam. det är tråkigt.

linda, är du vaken?

hur trött jag än må vara så tänker jag sitta och vänta tills henke kommer hem. dom "jobbar över" idag. han är otrogen. ja det är ju så det måste vara. shit. jag ba måste använda mig av jambas spionageprogram nu. asså. HAHA lägg ner era fjantar.
alla som jobbar på jamba måste ju vara mobbade. vad är grejen med domhär grejerna? överallt ser man såntdär skitsnack. "jobbar din kille över lite för mycket?" "har din tjej plötsligt kronisk huvudvärk?" "har han/hon hittat någon annan?" snälla ni. hitta något annat sätt att tjäna pengar på än stackars osäkra flicksnärtor eller pojklallar.
ni kan förslagsvis sälja nakenbilder på linda rosing. hon fattar ju ändå ingenting.



hound dog.

ikväll efter träningen kanske jag lägger ut våra grymma partybilder från i helgen. OM ni bönar och ber that is. jag är en översittare utan dess like. det är bara att njuta. jag skäms inte det minsta över att jag vill ha kommentarer. dessutom: inget är gratis.

kropp, lugna dig.

idag tvättas det på hotell andersson. fina grejer detdär med rena kläder.

sen så har min beloved mor varit här och druckit kaffe och smakat på mina chocolatecupcakes med chocoaltefrosting. var tvungen att skriva på engelska bara för att vara extra dryg. hon tyckte om dom miiicket. sen har vi bläddrat i cocktail-böcker. tror jag har en idé vad vi ska dricka på lördag cabrolet! en rosa drink.


jag skulle skratta om min kropp kunde lugna ner sig lite.
den liksom skriker efter näring och kraft. jag menar, ta det lugnt.
du får mat och frukt och vatten och allt du behöver. jag måste göra annat än att äta också förstås.


just nu äter jag äpple. sen ska jag äta gröt med hallon, jordgubbar och blåbär.








denhär jordgubben är till min mamma, för jag ÄLSKAR dig så mycket att jag kan börja grina.

jag måste ju få snoka.

det återkommande ämnet - facebook.

ska jag verkligen våga skaffa det efter all skit man hört om det? att arbetsgivare liksom snokar runt där och sen får man inget jobb bara för att man gör något galet på en bild. skulle vara jävligt roligt att gå igenom alla ERA bilder också. har ni levt som guds bästa fårherdar livet igenom eller? tror inte det va. vad som händer på fritiden och vad som händer på jobbet är två HELT SKILDA saker. och helt oviktigt. tycker jag. om det inte handlar om brottslighet såklart. men det fattar minsta bäbis.

ska tänka över mitt beslut. och ni kan ju klaga lite här sålänge..

plingplong.

röda ögon på kort är så fult. därför ska jag mixtra bort dom nu. samtidigt som jag hinkar ännu mer kaffe. sen ska jag skutta iväg. förresten så snöar det ute samtidigt som det regnar. det kallas väl snöblandat regn. logiskt nog.


Lördag

ja. lördagen. när nu det var.. först var vi iallafall på mellanstadiedisco hos sara som fyllde 22 år. trevligt. inga bilder därifrån dock.

sen åkte vi hem till hotell andersson för ombyte och en drink. i bilen lånade jag robins mössa och så spillde vi ut ungefär 2 liter vin och en flaska med grogg. och så lyssnade vi på söderbärkelåten.

 


såhär såg vi ut hemma. peace och så. coola tjejer.

   


carro skådar och begrundar sin tattoo.

 


på krogen träffade vi linda men hon fastnade inte på kort. typiskt. men hon är där iallafall. i grönt.

  


så var det med den lördagen. snart är det en ny lördag.

snart kommer dom.

medans jag väntar på att riset ska koka klart så lägger jag ut lördagsbilderna. inte NU i lördags utan DEN ANDRA lördagen. jag ligger ju lite efter nu igen. men ni ska inte gå miste om någonting, jag lovar!

nu kommer dom.

jag bör ju berätta att jag inte är dum i huvet utan jag kokar fullkornsris och det tar en jävla tid.


vattenskalle.

MJAO vad sur jag blir. hittade en perfekt snygg klänning på asos. men ALLTID så tar MIN storlek slut först. fan då. ät mer thaimat.

jag använder telefonen.

vilket mysigt väder vi har. fast det blåser lite för mycket dock. men annars gillar jag regnvädret. det är bättre än minusgrader. jag hatar att frysa.

nu ska jag fortsätta ringa som en besatt.

hallå personalen

gick ju bra att träna trots alla gifter som befinner sig i min kropp.

imorgon är det vi som åker till affären. jag vill ha mjölk och fil och mackor och frukt och allt sånt smaskigt. på tal om mjölk så ska jag nog testa att dricka någon mjölkdrink nästa gång det är party. hemma alltså. såatt man kan skrapa tungan innan man far ut och dansar. inga fina beläggningar man får alltså.

nu måste jag duscha och äta och sen får vi se om toffe kommer hit och myser med film och sover på bäddsoffan. nu när inte carro är hemma så måste ju någon annan få utnyttja rummet liksom. borde förresten skaffa en nyckel hit. på grund av ingen speciell anledning. bara kom på det huxflux.

lala.

kill the neighbour.

blablabla. fan så trött jag är. ska snart träna. ville ju dricka lite kaffe innan men VI har självklart INTE någon mjölk. nästan så jag funderar på att gå till affärn. har ju ändå inget vettigare för mig innan jag ska gå. men det är bara det att det är så jobbigt att bära alla tunga kassar och det är så tråkigt att gå. speciellt om man går ensam.

hursomhelst. imorgon ska jag ringa varenda avdelningschef på seco och berätta hur BRA jag är. ge mig ett jobb för guds skull. hur ska jag annars ha råd att leva ett normalt liv? lever ju som ett murmeldjur i en grotta. typ.

jag är så bitter över mitt arbetslösa liv att jag hatar alla som får jobb på seco. och överallt annanstans också dessutom. men mest på seco. för där ska JAG in. ingen annan. jag ler och säger "grattis" och "vad kul" men egentligen tänker jag "ska jag behöva döda dig för att själv komma in så gör jag det."

nu åker skorna på för jag behöver kaffe.
det hör ni väl själva.

update: yeah right.

eller hur.

jag är lite efter. och väldigt trött. jag ska lägga mig ner i soffan och sätta på en film nu. ikväll har jag sagt att jag ska gå på body pump. men vi får väl se. jag är som sagt väldigt trött efter ännu en livad helg.

men "det är bara att njuta"

jag måste det

så. nu har jag bäljt i mig citronvattnet. måste städa och diska (plocka i och ur diskmaskinen) och sen måste jag verkligen vila. ingen powernap utan timmar av sömn behövs. jag skakar i mina armar.

men först alltså: städa

pang pang

dagen efter igår,

välkommen ut.

annars då? trött. fick sova i fyra timmar sen satte rysken igång att telefonterra oss plus att han kacklade som en hel hönsgård här inne i datarummet/carros rum.

men nu dricker jag hett vatten med pressad citron. hört att det ska göra underverk mot baksmällan. man vill ju skona levern.

något jag däremot INTE vill skona är:
min granne.
taxi fagersta

ruttna.

the place to be.

imorgon blir vi nog ensamma på green man. på lördag däremot, kommer man inte ens kunna röra sig. tror jag? manche schmidt. ja du var ju inte så jävla bra i jeopardy direkt. hoppas du uppträder bättre.

vi ses.


jag är min egen chef.

jag älskar att duscha med henke. jag lägger mitt huvud på hans bröst och sen står vi där och myser.

men nu ska vi till en mindre romantic store. nämligen LIDL. det ska handlas.


och nordman imorgon var ju på TOK för dyrt. det blir väl green man i vanlig ordning. och det blir väl jag, henke och carro som festar och dansar. i vanlig ordning.


och nyss åt jag två kakor när jag egentligen skulle ha ätit - ingen.

Fredag - Efterfest

vi hade tydligen efterfest Den fredagen. tydligen uppstyrd av MIG? efterfesthataren själv liksom.

nåja. spriten gör en männska galen.


jag känner att jag måste skriva NÅGOT om VARJE bild. för dom är ju så vettiga.

jag och henke. bakom soffan? vi hade efterfest! jaha vart då? jo bakom soffan på hotell andersson. det är där det händer!

 

pojkarna efter sin dans. parningsdansen. jag har nu även bildbevis på VEM som druckit upp MIN goda och dyra päronvodka. JANI. köp med dig en ny till helgen annars kommer jag att vara SUR på dig. såruvet.



rebecca, johan och henke har det slappt i soffan.

  

jani. med en flaska sprit i handen. min flaska. för ovanlighetens skull liksom. carro ser mest ut att tänka "vad gör jag här? well.. bara att bita i det sura äpplet"

 

ja jessica. vilken seger att du lyckats platta till babybaby.



konsekvens: lapa valfri dryck ur naveln på en deltagare. konstigt att det blev såhär. för så vitt jag vet var det johan som fuskblandade korten. han måste haft en längtan av att känna rogers tunga mot sin späda manskropp bra länge nu. tur det är ur världen.



sedan avslutade jessica och carro med ett carro och jessica kort.

  


sen vet jag faktiskt inte alls vad vi gjorde. vi dansade nog tills vi somnade.


om du är sugen.

och hej och hå idag är det greys anatomy. som jag längtar.

fan då att henke har godispåsen i högsta hugg. jag är sugen. men jag lovade mig själv och mina tänder att åtminstone ha TVÅ godisfria dagar i veckan. andra kör med EN eller TVÅ godisDAGAR i veckan. jag gör tvärtemot. man kan ju inte va som alla andra. nänä







jag drömde dessutom att man kunde köpa ett tiopack STORA kexchoklad för fem spänn! FEM spänn! men "någon" var där och försökte tala mig ur beslutet att köpa dessa. jag gav mig inte. även i mina drömmar kämpar jag för mitt godis.


äähh...

Fredag - Förfest

jag tar en sak i taget. på så vis får jag posta FLER inlägg och NI får MER att läsa.

mitt minne är som bortblåst sen denna helg. men jag berättar så gott jag kan och ni som var där kan ju fylla i om jag missar eller glömmer något. haha.

fredagen började med att jag och mamma simmade och solade. jag plaskade runt i panik och frågade mamma om jag VERKLIGEN skulle hinna. det trodde hon. och jag också. ack så fel vi hade. jag stog vid spisen, skärbrädan och diskmaskinen samtidigt. dessutom pep telefonen inte med det vanliga pipet utan med CATFIGHT-pipet. att jag inte slängde telefonen i väggen är ett underverk. under denna sms-terror hann jag bli så pass stressad, upphetsad och förbannad att min mage gjorde uppror! jag har aldrig haft så ont. jag åt tre tuggor mat och sen var jag allmänt otrevlig under middagen sen la jag mig på sängen och höll kudden mot magen. den första in att trösta mig var julia.

hur som helst, fan vad jag babblar. jag hade ätit frukost och inget mer från o9.00 till 17.3o så att kvällen slutade som den slutade är egentligen inget konstigt. mycket oansvarligt av mig. hoppas mamma missar att läsa JUST denna mening.

efter en drink försvann mitt magont, precis som madde sa. och då var jag sprudlande glad igen. så vi blandade några fler drinkar och hällde upp vin i våra glas och tog fram
brain storm. 


LAG ETT: maya, carro och rebecca. inte julia. hon var med oss!

  

LAG TVÅ: jag och madde och julia. julia var med oss!

 


sedan "tog vi det lugnt" som dom uttryckte sig. genom att inte spela alltså. men sen tog jag fram sanning eller konsekvens. ALLA valde sanning. utom jag. hur kul är det liksom? jag tvingade dom dock att ta ett konsekvenskort då och då.

jag fick bland annat dansa som en apa och låta som en ambulans. tror det finns filmat. jag vill inte se och det vill ingen annan heller kan jag lova. vad fick jag mer göra? JO jag skulle bli smiskad fem gånger. carro tog tag i saken!

 

madde skulle dricka en äcklig blandning av allt möjligt. hon ser ju road ut.

 

tom skulle skala och låtsas suga på en banan. han var duktig på det.

 

här ligger rebecca och fjäskar för ubbe. vi skulle nämligen skriva ett sms till någon i hennes mobil. det blev ubbe. och vi skrev till ubbe bilälskare "hej älskling. jag har råkat slagit sönder din bil. förlåt" ungefär så. haha det var roligt.




sedan gick jag och carro tydligen in i köket och tog en shot. och gjorde någonslags pose med våra händer. inget minne av detta. ser ju roligt ut iallafall.

sen svansade vi ut och dansade.


  

argbiggan?

JA! det var ju klart som själva fan. hur vore det med lite UPPMUNTRANDE nyheter?
såna existerar väl inte i denna värld.


halleluja jag har pms. lika rolig som en uppretad skallerorm.
måste köpa en skallra så att jag kan varna folk i närheten.


inte så högra krav.

konstigt. NOLL kommentarer. synd för er. då blir det inga bilder idag.

jag GER inte utan att FÅ vet ni.

yellow.

NU har jag fått alla kort från dendär vilda helgen. herregud vilka kort. jag minns knappt hälften. aldrig mer ska jag vara stressad, förbannad och utsvulten när jag sveper drinkar som en annan idiot. skärpning.


är det sant att man har lika gula tänder som det ser ut på kort? tror jag knappast.

börja svettas.

henke vilar. han är söt. jag vilade nyss med honom. det var skönt.

nu dricker jag grönt te. det är inte min favorit alltså. ungefär lika beskt som svart te. heja rött te.


men nu har jag viktiga saker att uträtta.

heja jessica

nu vet jag vad jag ska laga för mat på fredag iallafall. skönt.

och denna gång SKA jag INTE stressa. helt sjukt hur jag lyckas att varje gång stå och svära vid spisen och tänka "fan i helvete nu hinner jag inte det eller det eller det och inte det heller!" eller "fan att man ska behöva göra allt själv jämt. kan någon komma och hjälpa mig eller? jävla egoister!!" när det egentligen är JAG som tagit på mig matlagningen. som vanligt. det är skönare att skylla på andra ibland.

bara ibland. för det är ju en annan som är dum i huvet.

nu blir det annat.

jag tror att solen försöker klämma sig ut genom molnen. hon lyckas inte.
bättre lycka nästa gång. man ska aldrig ge upp!


idag har jag tvättid. finally! har aldrig haft så mycket tvätt. tvättkorgen svämmade över och jag springer runt i kalsonger. men nu blir det annat.

kanske borde städa också? nej. det får bli närmare helgen.


en annan del.

Tobbe, du är fantastisk!


image951

här är jag!

ni klickar in er som tokar här och jag ger er INGET. inte så mycket som ett halvruttet inlägg har ni fått. det är be-drövligt. BE-drövligt!

men jag kan tala om att i helgen har vi varit i söderbärke och så. och nyss kommit hem typ...

vi ska gosa ner oss i våran soffa nu och se på i en annan del av köping snart.

något mer givande kan jag inte ge er just nu.

hang in there

men herregud.

vad händer nu då?

ska dom ha med en massa bloggerskor i tv4? har inte tilde något roligare än detta för sig kan man ju undra.


ja fyfan vad jag är avundsjuk. jomen det ÄR jag. jag vill väl också sitta på mitt feta arsel och knappra på tangenterna och tjäna en massa pengar för det som en annan dåre.


ni är ju dumma i huvet allihopa.

skrattretande.

"någon" till henke: din tjej gillar inte min dotter.

buhu.

överlägset.

bra match igår. inte jättespännande eftersom leksand redan var klara men det var ju roligt att se VIK kämpa skiten ur sig. men det var givetvis leksand som tog hem segern! och emil hejaklacksledaren hade klippt sig dagen till ära. god mat åt vi innan också. jag tog en pizza för hundra spänn och den var SÅ god. oxfilé och beasås. mmmums!
henke och emil åt hockeymenyn :)

och nu äter jag för ovanlighetens skull godis.

jag har lyckats att riva sönder våran lägenhet nyss i mitt aggressionsutbrott jag hade. hoppas henke kan laga´t.


ikväll så blire nog haga igen. eftersom jag VET att elsa vill leka med mig och henke lovade henne igår att vi skulle stanna heeeela dagen idag så ba åkte vi hem vid ett. skapligt oschysst kusin. men vi kommer tillbaks elsa!


nu blir det någon slags mat och något slags tv program.

nu väntar hockey.

nu har jag och julia varit och simmat. jag solade även. på egen hand denna gång. ingen mamma att ropa på inte. jag var helt utelämnad åt mitt öde. men det gick ju bra. här sitter jag nu.

fast nu vi ska åka till söderbärke. vi ska åka buss upp till leksand. jag tycker inte så värst mycket om att åka buss precis. det är lite panikartat. men det ska nog gå bra. jag håller på att ladda min mobil för jag ska smsa hela resan med tirre. och hålla henke i handen. då ska det nog gå vägen. höhö.


men HEJA LEKSAND!!!


min henrik. PUSS

kan det bli kvart i sju imorgon snart? det är då ytterdörren smälls igen, henke kommer trippandes in och smyger sig ner i sängen och klappar mig på huvet och pussar mig i pannan och säger "hej älskling.."

jag längtar tills det blir då.

håll käften.

men jo.

visst blev det mysmiddag med tända ljus och våra fina glas med vårat datum på och allt såntdärnt. han fick frukost på sängen (förutom att han var för snabb ur sängen) och jag fick rosor. mjao vi är så söta.

sluta gnäll så jävligt och fira den jävla dagen istället.
hur mycket ni än tjatar om "överkonsumtion" och annat skit så kommer denna dag inte försvinna från almenackan. sooooorry!


kustbevakarna var riktigt roligt idag.
"käften" "käften med dig" "käften"
HAHA



skit också. IDAG skulle jag ju få bilderna från våran heltokiga helg, men nej. då skiter det sig. trött jag blir. får väl vänta tills nästa fredag när carrobarro kommer hit igen.. (OM DU KOMMER IHÅG SLADDEN DÅ!) för då ska det dansas igen. woho.

EN bild lyckades komma fram..


image950
detta är då innan vi gick in på mellanstadiediscot.

puss.

jag är så smart när jag är trött. råkade radera ALLA mina sms imorse när jag satt på toa. och jag hade ett sms där som jag fått idag från ett okänt nummer. fan. vem var nu denna främling som skrev något i stil med "en kram från mig på alla hjärtans dag <3" jag blir tokig på sånthär. jag vill ju svara också..


men nu ska jag pigga upp mig med ett brev som jag har fått :)

alla stjärtans dag såattsäga.

men nä.

det blir ingen middag med tända ljus. inga mjuka nallebjörnar. ingen ask med gelejhärtan och inga rosor för paret andersson på alla stjärtans dag. vi ska fira den i efterskott på fredag. med HOCKEY! jamen jag vet. KAN det bli bättre? öhnaeej.

vi har fått pappas vip-biljetter och dom har jättegoda popcorn så allt kommer bli perfa.
sen ska vi hem till haga och bubbla i poolen.


vårat efterskottsfirande kommer bli det bästa någonsin. det finns bara EN sak som skulle göra det even better och det är ett stopp på max, burger king eller donken efter matchen..

happy valentine som man säger. imorgon alltså.





heta tips inför alla hjärtans dag.

det verkar poppis att ge tips till sina läsare nu inför alla hjärtans dag. jag är inte ett dugg sämre. här kommer några tips jag hittade på aftonbladet. det handlar alltså om sex.


Kom ihåg bröstvårtorna 
många män tänder på när någon nyper, drar i, vrider eller suger på bröstvårtorna.

SMS-tricket
skicka ett utmanande sms till honom när han är mitt uppe i ett möte eller något liknande.

Dofttricket
placera lite sekret från underlivet bakom öronen och se till att kramas eller dansa.
Ger signaler som inte märks men är svåra att motstå.

Hitta hans G-punkt
på män sitter den cirka fem centimeter in i anus, på främre väggen. För in fingret och tryck framåt, mot pungen. Var lyhörd för hans reaktion.


det är ju helt gratis också. to good to be true. speciellt nummer tre verkar lockande.

jag är beroende.

ja. jag åt lite chips och dipp till första filmen nu då. och nu äter jag polly.

nu behöver inte DU mamma sitta och sucka.. och inte DU heller moster (ingen av er) och inte heller rebecca. IMORGON ska jag sluta. då blir det BARA godis på helgerna

jag loooovar.

det är som en drog.

jag blir förbannad om jag inte får äta mitt godis som står och retar mig i köket. håll käften sa jag. men det hjälpte ju inte. det kan bara bli tyst om jag äter upp eländet.


lite privacy tack.

vet ni va?

jag blir så jävla trött när "krogar" springer omkring och tar "vimmelbilder" som dom "glömmer" att lägga ut på sin hemsida. uppdatera er liksom.

det ger ett så kasst intryck. typ "vi är för lata för att lägga in helgens bilder, vi gör det sen när tummen på något magiskt vis ploppar ut ur våra håriga rövar"


dessutom har det tagits en MYCKET PRIVAT bild med deras kamera...

the duk.

har lånat fem marty stouffer´s filmer av pappa. i love them!

"nu blir det duken." som mina bröder säger.
eller bara "duken" för att vara extra fåordiga.

på tal om fåordigt så får det här bli ett fåordigt inlägg.
filmerna väntar!

mot vildmarken

jag jublar inte.

jo men vad roligt att hitta en tandläkarräkning på ett par tusenlappar i byrålådan. precis vad jag önskade mig. kul med räkningar som man inte har råd med. det är fan sjukt.


nudu henke nu blir det nudlar, tonfisk från euroshopper och knäckebröd dom närmaste två veckorna.

ska vi jubla i en kvart?

äppel päppel

jag har tv-shop snack i bakgrunden. väldigt störande. hoppas personerna inte är lika jävla mesiga i verkligheten som dom är i dessa program alltså.

idag ska jag till söderbärke, hem till pappa och städa hans hus.

förstår inte..varför är jag så yr och matt? ja frågnt mi nå. jag behöver ett äpple men vi har inga.






sånadär äpplen gillar jag inte. men det var en fin bild. dom ska vara gröna, hårda och sura. men faktiskt har jag hittat en rosa äppelsort som också var jättegooo.

ångest.

jag tycker så synd om H när han ska dra sig till jobbet. den sista kvarten är så laddad med ångest så det finns inte. hela huset lär ju bli deprimerade av ångestångorna som svävar omkring här.

jag bara önskar att jag får ett fast jobb snart. fan vad jag ska skämma bort min man då.

hör du det?

lagom mängd.

dra åt helvete vad trött jag ÄR. har städat för FEMTE dagen i rad. ja, ni hör ju själva. att städa i fem dagar är minsann inte det roligaste man kan hitta på.

jag ska äta något snart och sen måste jag ladda inför ikväll.
nu jävlar får det vara nog med tramset.

jag har hinkat pucko som en dåre i helgen. det är så himla gott när man är full, bakfull och nykter. jämt alltså. med is, i ett stort glas med ett rosa sugrör.


i lördags åt jag fem korv med bröd.

fortfarande söndag.

ni förstår. jag mår inte bra. jag har mig själv att skylla jag vet. men ändå. jag mår illa och skulle kunna somna på denna stol.

istället pallrade jag mig upp ur sängen och nu ska jag äta frukt och se på tv eller film eller vad skit som det nu finns att se på.

inga bilder har jag att ge er ännu. men det kommer. carro har dom. hon är inte den snabbaste med att ta med sig sladden. vi har gått igenom detta scenario hundratrettioelva gånger. things never change.

jag skötte mig bra på släktkalaset. jag pratade och log och kramades. det kommer man långt med. alltså folk verkar tro att det var någon slags släktträff, men det var ju ett kalas för min bror med släkten. alltså, släktkalas. ett helt vanligt släktkalas.

nu drar jag

söndag.

jo, jag lever.

sitter med ett stort glas pucko och is och laddar inför släktkalaset om en timme.

återkommer.

remember card

dethär är ett komma ihåg-inlägg till mig själv. då kommer jag garanterat komma ihåg det eftersom jag kollar in min egen blogg hela tiden för den är sjukt bra.


måste komma ihåg:
ta ut pengar
gå till fias frilla och köpa schampo
köpa glass
köpa alkohol
köpa ispåsar
göra is
köpa lime
hämta spelet hos C

så sant som det var sagt.

jag kollar på kustbevakarna. verkligen i brist på annat. väntar på att vad blir det för mat ska börja.

på tal om mat, idag åt vi pizza. och kebab. och kexchoklad till efterrätt! mm gottgottgott. kanske ska plocka fram ben and jerry-glassen också. men jag är lite besviken, jag vill att dom ska proppa i mer godis och grejer. för mycket glass och för lite godis för min smak. höhö


nu har vi lyckats med att:
dammsuga hela lägenheten (henke)
plockat undan julsakerna (henke)
städat hela datarummet (jessica)
tvättat (jessica)
handlat allt tills imorn (jessica)

förutom alkoholen och glassen. men det får vi göra imorgon då såattsäga.



nu är jag trött.

det går framåt. på fem timmar har jag lyckats dammsuga två rum och städat hela datarummet. här inne fanns det skräp som fyllde en hel svart sopsäck. det är rätt mycket det ju. och det fanns mer damm än det finns sand i sahara. men nu är här så himla rent och snyggt! carro kommer trivas som fisken i vattnet. en tv har hon ju fått i sitt lilla rum här på hotell andersson också! hon har det för bra.


nu ska jag köra bil med mamma och förhoppningsvis handla också. jag måste typ till tretton olika affärer. givande. men vi får se om mamma har tid eller ej.


nu försöker jag få hit tirreturre. vadfan, 200 spänn från skåneland till fagersta norra.
get on the train girl.




i wanna kill you.

jag vill verkligen inte. det är så mycket att göra att det vore enklare att flytta. seriöst nu. det kommer inte funka. jag kommer få frispel som vanligt när jag städar. SLÄNG BORT ALLT!

vem FAN uppfann papper? idiot.
vem FAN uppfann reklam? DÖ.
vem FAN uppfann räkningar? dåre.

vem FAN uppfann alltdethärjävlaskitetsomiggeröveralltochgörmigGALEN?

my brother is a rockstar!

idag måste vi städa och en sak till måste vi göra. som vi skulle gjort för en månad sen ungefär.. ta bort julgrejerna. varför hänger dom kvar? för att vi inte ens hittade våra andra gardiner. är dom borta? gud så passande. haha.


emil fick iallafall hembakad pizza som han bad om. sen fick vi rulltårta med grädde och mandariner och chokladbollar. som emil hade bakat. jättegoooa! och sen fick han öppna sina kapet!

av oss fick han en randig tröja. tjusig.
och av dom andra fick han playstation 2 och guitar hero!

woohoo, han rockade loss!!





smell you.

ska ba blogga lite innan vi drar på kalas. henke sitter liksom bakom mig.. "men gå och byt om nu." sen går det två sekunder.. "ta på dig nå snyggt.." och precis nyss sa han "jessica gå förfan och gör dig iordning" han härmar sin pappa. han är rolig.

japp så nu ska jag svida om, göra  något åt mitt såkallade hår och sedan väntar hembakad pizza ala kung sune.


det är ingen vanlig dag...

FÖR DET ÄR EMILS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!!!

image949

grattis världens bästa emillillebror. i love you

so fresh

här får ni ett alles rykande färskt inlägg.

på tal om det. hur gott vore det inte med rykande färskt kaffe och nybakt bröd? åhjo, det vore något. men jag ska prova mitt nya örtte. det ser lite läsligt ut. ett hekto
kamomillblommor. det ser giftigt ut. och ingen aning har jag om hur länge det ska stå och dra heller.

man kunde ju tycka att personalen i te-butiken skulle veta deta, men icke.
här får vi chansa hejvilt såattsäga.

the tattoo.

min lilla lillebror har gått och tatuerat sig. jag var rädd att han skulle göra nån obetydelselös tribal runt armen eller något. för att va tuff. pust. det gjorde han inte. utan istället gjorde han det finaste jag kunde tänka mig. en tatuering på handleden. i text! heja toffeloff. du har kollen! ;)

och för att ni inte ska tro att min bror är en tönt som ba "åh kolla jag är med på kort då lyfter jag upp handen lite nonchalant så att min grova tatuering syns" så berättar jag istället sanningen. jag tvingade honom att lyfta upp handen. jag bad honom sätta handen lite sexigt i nacken och puta med läpparna men det ville han inte. han körde på peace-tecknet. lite nördigt det också iof. menvadfan. vi är nördar i våran familj. deal with it.


image948

knarr i vaggan?

igår ringde en telefonförsäljare hit. kvart i nio. 2o.45. jag svarade och han presenterade sig och blablabla.. sen ville han prata med henke. det gällde alltså någon tidning. antagligen innehållande nakna och kåtäckliga brudar, annars kunde han liiiiika gärna ha pratat med mig. hursomhelst. medans jag gick till sovrummet hade jag kvar luren i örat för att höra hur han andades.


istället börjar han prata med någon annan. typ i en mobiltelefon.
det lät ungefär såhär:
"ja jag ska på mattelektionen.. jag ser dig därborta vid trädet, du står och vinkar.."
åhfan?gör jag?tur du håller koll på mig (hoppas jag att personen tänkte)
eh vad fan gör han? ska han inte koncentrera sig på sitt jobb kanske.. tänkte jag.
sen börjar han SJUNGA? inte vilken låt som helst.. nejnej..
"shut your fucking face uncle fucka...lallala..."
ÖÖH okej?! skitbra låt att nynna på med kunder i luren liksom.
jag gav telefonen till henke såatt han fick lyssna lite också..
"eh..hehe...jeppe?"
NEJ det är inte din bror sa jag! det är någon försäljare!

sen la vi på och köpte inte ett skit.


vilken jävla dåre!




lurva loss.

henke ska inte med ut och dansa på fredag:( bara för att INGEN av hans kompisar ska ut. vad är det för torrisar då? förresten så kan jag och carro vara hans kompisar for the night. haha. nej älskling. jag ska inte tjata. vi vet ändå hur det slutar...

nu är vi mätta i våra magar. henke ska duscha och jag ska göra varm choklad som vi ska ha till våra semlor.


PUSS


image946
nej.jag putar inte med läpparna för att se HET ut.jag pratar när vi tar kort.som vanligt.det eller gör en ful min.så barnsligt av mig.

bortskämd snorunge.

ahh.. jag har det för bra alltså. snart kommer bror med ostbågar och mamma med nybakta semlor. dom gör allt för att göda mig. and i like it a lot!


snart partyparty! jag längtar efter en drink tillsammans med min duva! sen ska det givetvis spelas spel och tas kort! det är sånt vi är bra på. vi från byn. haha

måste fan duscha. stog i dörröppningen med armarna i kors och skyllde på att det faktiskt är henkes schampo som gör så att håret blir flottigt. sen kom jag på att jag inte duschat sen i lördags natt. sååå...

Beach 2oo8!

jag har så ont i min rygg. därnere.. jag är inte jättehaj på vilket ben det är jag har ont i..bäckenbenet?höftbenet? ja int vet jag. ont gör det då. och jag som skulle träna idag..

egentligen skulle jag vilja äta semlor, kladdkakor och ostbågar istället. men ja, vi får vällan se hur det blir. man måste ju hejda sig ibland. inte gå överstyr liksom.

man måste ju tänka på
BEACH BODY 2OO8. HAHA vilket jävla skitsnack.

stoppa upp beach2oo8 någonstans istället!

underbara semla.

varför gör aftonbladet såhär?

lägger ut bilder på stora, gräddiga semlor och kladdiga, chokladiga kladdkakor. vet dom inte att jag är ur form? jag har hamnat i en "jag vill gärna ligga på soffan med tre påsar ostbågar istället för att träna" period.

det kan man även se bevis på in my face. pimples pimples pimples!

sen är det väl givetvis fettisdagen idag. en dag enbart för semlor.






peta peta peta

tisdag.

värst vad dagarna går fort. ööh. när man VILL att dom ska flyga iväg då segar dom givetvis fram. man kan ju bli trött alltså.

nu ska jag peta i mjg lite frukost. jovars!

make it.

jag hinner med ett inlägg till innan denna dag är slut. vilken bedrift, verkligen..

inte hann vi kolla klart på filmen idag heller. eller "hann" är ju dock en lögn. henke jobbar förmiddag och då är han trött och jag tänker verkligen inte kolla på detdär pecket ensam. nejnejnej..


i helgen är det PARTY. fast jag känner mig som en pensionär så ska jag klara tvådagars. på fredag är det hotell andersson som gäller och på lördag blir det tema:mellandagsdisco hos födelsedagsbarnet sara. ska bli sjukt roligt att klä ut sig. alla vet ju vad som var inne i mellanstadiet. sen blir det kanske green man igen. FAST det är dryg 18-års kväll.

ojojoj.

en ny tv

nu har vi en tv inne i datarummet också. känns bra. nu kan våra övernattare slå på tvn också ifall det ska utövas några ljudliga aktiviteter här inne.

och om jag och henke ska se på olika program samma tid så åker henke in hit.

skitbra ju.


sweeeet.

min farmor är söt.

hon använder msn som en slags mejl-funktion. dom allra flesta skriver högst fem ord per msn-meddelande. och använder gärna förtkortningar.

tex:
själv då? = sj?
jag kommer snart = brb
jag måste på toaletten = brb (badrumsbesök)
det här tyckte jag var jätte roligt = LOL

ja ni fattar. men farmor skriver ETT meddelande som är så långt att det krävs TVÅ meddelanden för att allt ska få plats. utan punkter, kommatecken, frågetecken osv.

som sagt. min farmor är SÖT


man tar vad man får

igår började vi kolla på half light, jag, kristoffer, emil och krisse. men eftersom vi var så sega och tröga så hann vi inte se klart filmen innan dom skulle hem.. såatt jag tänkte kolla klart ENSAM. det bör tilläggas att det är en thriller. alltså en skitläskig film!

men jag kissade på mig så jag sket i det. ska kolla nu istället.

fan vilket kasst inlägg.

jämt fördelat.

vad gör jag? det jag alltid gör. äter. äter. gör jag något annat? tror fan inte det. allt är förknippat med mat/godis för min del.

"ikväll är det ugly betty.. hm, vad ska jag äta till det då?"
"vi ska på hockey nu, ska se vad jag ska äta då.."
"vi ska åka till söderbärke. ska köpa lite färdgodis.."
"ska datanörda. måste ha något att knapra på."
"ska vi spela kort? absolut. ska hämta nåt från köket bara.."


justnu äter jag upp emils chips och toffes smågodis.

fan fan fan

okej. jag känner att jag måste göra det officiellt. vänta! tre viktiga personer måste få veta först...

så!

nu. jag har tagit ur min piercing. mamma mia! men det var väl på tiden, eller hur säger man? jag hade ju haft den så länge. tandköttet får vila. svullnaden lägger sig förhoppningsvis. ja vad mer kan jag lura i mig själv för att det ska kännas bättre?

tvi fan. hoppas VERKLIGEN det var den som gjorde såatt jag hade så jäkla ont. annars var det ju heeelt i onödan liksom. fan igen. nu äter jag upp daimglassen i hopp om att min tunga ska bli mindre och värken ska gå över.

byebye/piercinglösa jessica. låter iallafall bättre än troslösa jessica, men ändå. nån måtta kan det väl va?

50-års kalas för en 29-åring.


okej. nu ska vi se här.. 50-års fest för min 29-åriga faster Lena igår alltså..

vi började med lekar! YES sa jag. vi hade vunnit om det inte hade varit för att det andra laget smörade åt sig vinsten. bah! pappa spelade olika låtar med sin kareokemaskin och lag grön skulle låta som grisar när dom kunde låten och vi, lag blå skulle låta som hästar! sen skulle man sjunga hela låten. jätteroligt var det!

lag blå sjunger carola - fångad av en stormvind. vi var klart BÄST! utan att ljuga alltså.




sedan anvancerade jag och emma uppåt. vi lekte lena ph ute på trappan!

  


1. herrgårdsägaren som blandade mina drinkar precis som jag ville ha det. bettan kallade mig diva. hon var bara avis. haha.
2. elsa, jag och födelsedagslena.
 3. farfar, bert och toffeloff.

  


1. henke och elsa.
2. robin och jag.
3. jag är glad och henke också!
4. syskonkärlek må jag säga.

   

jag och min lilla elsa!

         

1. farbror robert och fru bettan!
2. pappa, vad gör du? haha

     


det var det. såattsäga.

bite me.

tittade ner i papperskorgen. tydligen smällde jag i mig en hel snickers under tiden jag pratade med tirre igår. trevlig tjej. smaskar och tuggar och sväljer liksom. hahaha

my lovely dear, im hear

god dag i stugan. stugorna.

50-års fest x2 i helgen. jag är trött trött trött. ni ska få se bilderna sen. justnu är mina ögon panikslagna på detta.

ska bara kolla lite på vårat resmål i augusti. som jag längtar. men inte att flyga. i hate it. tanken på det får mig att rysa.

puss så länge nu då