Teaser?

tillbaks i Lödde. sitter som en säl i soffan. höll verkligen på att kasta ut en spya på bussen. det guppar ju så värst!

"vad ska vi äta idag?"
"ja.. alltså.. idag orkar man ju inte laga något."

haha, för vi har ju lagat så mycket på dessa fyra dagar? naaaej!

åt den godaste pizzan igår. måste bara berätta det nu utifallatt jag glömmer det sen. så himla gooooo alltså! idag då? vad blir det idag måntro? har iallafall köpt en massa frukt som vi ska snaska på senare. våran sista miiiiskväll för imorgon ska jag hit the train och fara hem till fagra fagersta.... eller?

bilder och berättelsen om trippen till Halmstad kommer senare.
 
puss och kram. eller så.

Stissigt

godmorgon? jag....fan. jag mår bättre nu. annars kunde jag gnällt om min bakfylla. men tydligen inte. aahh man är UNG ännu.

igår var vi på middag hos Lena. vi åt fondue (eller hur det nu stavas). det var en first time för mig. gottgottgott och lite roligt. och vin bjöds det på, det vill jag lova. vi hade det bra. vi trivdes. ohja.

och idag ska vi hinna duscha och åka till halmstad. det är en fin stad har jag hört.

heeerrreeeguuuuuud getingsjävular!! försökte döda den med en sko men jag missade. så tirre my hero bad den att stiga ut ur detta hem. och det gjorde den. nu är jag helt stissig

smakligt.

weeee nu är jag framme. sitter i soffan med ett glas rosévin. tirre påstår att hon också dricker men jag är tveksam.. försöker hon supa mig under bordet?

mysigt har vi iallafall.

pusspuss

TOALETT

nu har jag hamnat på ett tåg till Lund helt plötsligt. hoppas snubben brevid inte sitter och spjuverläser. inte för att det är speciellt hemligt det jag skriver men ändå. obehagligt liksom.

MÅSTE PÅ TOA!

o7.18

havregrynsgröt till frukost. jag har en låååång tåg/buss/tåg-sträcka framför mig. skulle behöva svänga förbi vid mamma och hämta min jacka innan henke släpper av mig vid tåget..

så jag får hälla i mig mitt kaffe sen far jag.

vart ska jag göra av jackan då? hmm

Yes

varit på stan idag med rebecca.. hon hoppar på kryckor så vi hann inte in i så många butiker höhö

sen gick jag på bio med emma och fredrik, vi såg kung fu panda. och jag vet inte riktigt VAD jag ska tycka.. dom slogs och pratade slang mest hela tiden. nåja, allting kan ju inte gå i lärdomens tecken. det var hursomhelst trevligt att träffa mina små älsklingar igen! 

nu har jag gått hem från tåget. GÅTT. fagersta må vara en liten stad men den kryllar av huliganer som vill en illa. och rebecca, GISSA vem jag mötte på centralstationen? det är så man blir tokig.. "när man talar om trollen" eller? 

nu har jag irrat klart och ni med, så nu ska jag duscha av all stadslort från min kropp sen ätaätaäta!

förresten så satt det en tjej framför mig på tåget, det ringde i hennes telefon och inom loppet av 1 minut hade hon sagt ordet YES sex gånger. SEX gånger! hallå ordförråd.

jaja hejdåhejdå

Puss

nu har jag ändrat stil på min rubrik.. men det kan även en blind höna se, ville bara uppmärksamma detta lite extra. hmm

idag överaskade henke mig.. han kom hem och hade hyrt en film åt mig, inte vilken film som helst heller, näru.. 27 dresses. med min flickvän! bra var den. ohja! och gulligt av henke. en såndär liten romantisk gest mitt i vardagen. KABOM



pool och sol

mmm...

   
  

jag vet inte ens vad jag ska skriva.. ni ser väl själva.. min desperata längtan att åka tillbaka måste ju studsa upp i pannan på varenda en som läser.

Rocka Rockring!

vi släntrade förbi barnklubben på vårat hotell och hittade några rockringar

  
 

eventuella, mindre smickrande minspel orsakas av den koncentration som krävs för att hålla rockringen kvar på den smäckra kroppen. detta blir om möjligt ännu svårare efter några tovefräs

GAH!!

MEN VA?! en tant har försvunnit från malmen (mitt gamla jobb)! dom söker efter henne med helikopter här i fagersta! gud. att dom inte kan hålla sig i sina områden.. alltså på malmen eller utanför coop.

hoppas verkligen att de hittar henne, vid liv. jag har mina aningar om vem det är med tanke på den gröna jackan dom nämde på nyheterna..

en annan Rachel

minsann. här sitter jag i soffan. jamen hoppsan. har nyss sett på mean girls. igen. för hundraelfte gången ungefär.. men det gick ju på tv så jag kunde inte låta bli.



hon är briljant. och otroligt vacker. om jag var "tvungen" att se ut som någonannan, fick det nog bli som henne. eller kanske en annan rachel, bilson tillexempel.



Grekland.

åter till grekland

  
  

i wish for something more

jag fyller alltså år om lite mindre än en månad...men lugn bara lugn...jag har redan klurat ut en önskelista..mig går det ingen nöd på..

här ska ni få se vad jag önskar mig.. eller läsa..

en klocka, inte vilken som helst nej. jag såg en i grekland och en sån ska det vara!


inte precis en sån men, armbandet ska vara svart och själva klockan mer blingbling.


och sen önskar jag mig en morgonkrock. en svart. helst med frotté inuti och något mer exklusivt material utanpå..


...och så önskar jag mig coldplaybiljetter.





önska får man alltid.

Ja må hon leva!

Hipp hipp hurra för världens bästa Carro  idag!! ett år äldre och ett år klokare. minsann. det är inte alla man kan säga det om. men min Carro, hon blir både klokare och vackrare för varje år som går!

det är min jänta det!



http://carolinehallgrens.blogg.se

såattsäga

det har kommit till min vetskap att "vissa" personer i min "närhet" läser min blogg. ni får gärna SÄGA HEJ. jag lovar att jag inte blir arg. mest glad va? det är inte avancerat. ni klickar på kommentarsikonen (som jag så fyndigt döpt om till "trackassera mig" för att jag vet att det är vad folk gör bäst. trackasserar alltså..) och skriver i ert namn och klinkar fram eran kommentar. en baggis! lätt som en plätt!

på återseende.


en av mina tankar.

tänkte på en sak... man TYCKER väldigt mycket saker om andra människor.. det gör man ju.. men jag undrar om man verkligen säger det man tänker.. nu syftar jag på positiva saker.. man behöver ju inte säga "hej gumman. jätte ful tröja! och domdär jeansen framhäver verkligen dina valkar" precis, nej ni fattar vad jag menar.. 

det var bara en tanke som virvlade runt i mitt huvud. 

big city girl.

gode gud jag måste snart sova. har visst lovat att jag ska pallra mig tillbaks till storstan imorgonBITTI. observera bitti. för det är verkligen bitti. men det ska bli trevlans. fika i solen och skvaller och skratt. och kanske lite shopping. måste dock hålla i slantarna nu...

jag rapar chips. inte julafton

The bitch.

och så var vi framme vid dag två..det kan ju hända att det ploppar in en bild ni sett förr, hoppas att ni inte dör av det.

här är vi vid stranden.. 

  

 

more to come.

smussel

sitter ute på min balkong i sverige och sipprar i mig det sista av kvällssolen. den är varm och villig. precis som jag..



Nu lyfter vi.

okej. nu börjar vi om. dag ett, på flygplatsen. det känns bäst så. jag kunde inte/hann inte/orkade inte lägga upp en massa bilder hela tiden. jag var ju på hellemester! men nu har jag tid. alles för mycket tid. så nu ska jag kväva er med semesterbilder. det är bara att njuta.

  
  

angående bilden med baken så hade hon den (baken alltså) i emils ansikte en stund och det var skitkul, men innan jag hann få fram kameran i mina skrattanfall så flyttade hon bort den en bit. hon hade den bokstavligen IN HIS FACE. jag och kristoffer hade skitkul men emil surade, mohaha

   

utsikten från balkongen och några kort därifrån också. knappt nå att man längtar tillbaks...

kabom.

aja nu är jag hemma.. uppdaterar sen.

båtutflykt.

idag funkade det att lägga ut fyra bilder högst. jorå såatte.. men dä ä ju blaaaaaa :)

idag var vi på båtutflykt. det var varmt och skönt och vi gjorde tre badstopp. vi snorklade och jag och toffe såg två bläckfiskar!!! ungefär så. och sen får ni inte veta mer eftersom det sa kaputt.

  
  

vi hörs imorgon om ni har tur.

sola och bada...

1. jag och mamma på flygplatsen i baren. slurp! 
2. restaurangen vid havet.
3. lattjolajban in the pool
   

1. cecilia, jag och fia skålar med bacardi breezer!
2. redo för poolhäng.
3. henke dricker en tova fräs och jag en cosmopolitan.
  

1. jag och kristoffer tog oss en middagslur. dreggel dreggel.
2. mjölkskak!!!
3. mojitos och något mer.. grasshopper kanske? skitsamma.
  


nejmen sisådärja... en liten uppdatering från ett varmare land. det är lite för underbart att vara här. hur är det i sweden?

nu ska jag skicka vykort. närmare bestämt fyra stycken.

hej från kreta!

dethär grekiska nätverket fungerar ju sådär märker jag... tog en kvart att lägga upp en bild.. EN bild! arg jag är nu.. sen fungerade det inte alls istället. jag som skulle vara en duktig bloggerska och lägga ut nya, fräscha bilder varje dag. 

idag får ni nöja er med en bild.. tror jag.

 

Utkast: 1) VAD ...

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
herreminge... tio år sedan, får se. då var jag alltså ungefär 12 år. jag lekte väl apa i träden med sara eller så satt jag på en stubbe och läste kp. jag var stolt medlem i kp-klubben.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
satt i soffan och åt kladdkaka, beställde en bänkdiskmaskin, jobbade som timvikarie på malmen och beställde löshår.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
chips, ostbågar, ostbollar, chilinötter och jordnötsringar.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
det är nog många men.. orkar fan inte tänka.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
köpa lägenhet/hus, styra världens partaj, resa, shoppa och placera.

6) FEM DÅLIGA VANOR
jag äter godis VARJE dag. en vana räcker.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
tjäna pengar, spendera pengar, mysa med dom jag tycker om,

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
illaluktande kläder, lortiga underkläder, skinnbyxor..hmm kommer int på nå mer

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
jag leker inte.


it´s wicked.

herrejösses! det regnar inte. det spöregnar inte. det vräker inte ner. ALLT det är underdrifter utan dess like.. jag har aldrig sett såhär mycket vatten forsa ner från himlen. seriöst. det ser ut som att någon vänt uppochner på världens alla hav.

jag ska snart åka till fagersta. sa nyss hejdå.. sorgligt så det gör ont i hjärtat. jag skulle lätt kunna gråta en skvätt men jag håller det inom mig.

jag ser självklart framemot att få bo med min älskling igen. tro inget annat.

men hejdå då

menvafan

carro! vi måste ju ha en kräftskiva.. det är ju en slags tradition.. som tog sin början i de rosa husen hos lovisa. haha jag dör.

förra årets kräftskiva <-(länk) var ju skojsig. förutom ett eller annat fjortisbråk.. men det är väl sånt som går över med åren? tiden läker alla sår som det heter.

så när jag kommer hem styr vi en skiva. woho! tre personer är minimum! hahaha ja, som sagt. jag dör av skratt.

fly on the wings of love.

men tjaaaa :)

jag har jobbat mitt sista skift. tidig hemgång blev det också. jamen hejdåra sa jag.

imorgon ska jag vaxa hela benen. aj? och under armarna. aj? jag har ingen vaxerfarenhet.. vi får se. tänkte att jag skulle ta några glas vin innan, men ska vara där kvart över nio såatte.. får bli kaffe och en värktablett istället. sen är det bara att bita ihop.

efter det så cyklar jag hem och packar mitt pick och pack och städar ur rummet.. och sen.. flyttar jag hem? till fagersta? jahapp, det verkar så det ja. ljuvliga fagersta... eller va? om jag har tur får jag se kvigans sprillans NYA tatuering också. wii spännande!

och på fredagmorgon... ja, då flyger vi!



underbart.

jättevärt. imornnatt åker vi till arlanda, mot havet och poolen och solen och drinkarna.. och vad ska jag få? just precis. mens. jag tänkte käka några piller som stoppar den, så jag ringde och fick recept och tänkte hämta ut dem idag. och vad har jag glömt hemma i fagersta? JO. mitt legg. NEJMEN så ovanligt. verkligen. men jag ser framemot att ligga där i solstolen och förblöda.

det spöregnar ute.

jag hatar verkligen, verkligen att ha PMS! ingen på jobbet orkar prata med mig och jag blir alles svettig för att jag blir arg HELA tiden på allt. fruktansvärt obehagligt. men idag fick vi iallafall sluta tidigare så jag och sofia drooooog..


the way you make me feel

skål börjar inte förns ETT. aslångt kvar dit.. jag får la vänta här sålänge.. 

dag ett avklarad. två kvar nu.. jösses så skönt det ska bli. slippa allt. och alla. jajemen.

nu tänker jag rulla mig under täcket ett tag.. sen skål sen godnatt. så, godnatt

countdown.

nu har jag och anette varit ute i spåret.. vi sprang också! gick jättebra.. sen åt vi brunch när vi kom hem och jag missade bussen så nu måste hon skjutsa mig ändå.. klantig jag är va? men jag har lite fjäskchoklad som hon ska få..

min mage är som ett stort, svart hål som aldrig går att fylla. med andra ord - jag blir aldrig mätt.

bara tre dagar kvar, bara tre dagar kvar, bara tre dagar kvar...




tål ni något?

jag befinner mig nu i västerås igen. ska jobba de tre sista skiften och sen... ja sen!!

snart har jag läst ut bitterfittan. den är riktigt bra änsålänge. så läs den. läs den!

har dessutom hittat min bikiniöverdel.. den låg under sängen. konstigt. jag letade faktiskt där en gång. menmen.

imorgon ska jag nog gå upp i tid och hinna med en promenad innan jobbet. det är skönt det.. sen hem och äta frukost och köpa/laga matlåda. då kan man äta när man vill. annars går tiden efter lunch så jävla långsamt.. fyra timmar känns som fyra månader. ingen julafton.

efter kreta ska jag hälsa på min gamling också. 22 hela år fyller hon! haha lär ju firas! kanske ett historisk hotell andersson kalas? ja jösses. thoose were the days sotospeak.

på tal om sotospeak, nu måste jag kolla vad berto har haft för sig.. drömde om dig inatt. och dig isa. vi skulle låsa upp toalettdörrar med vattenfyllda ballonger. eh. ja. och alltid när jag kissar eller bajsar i drömmar så kommer någon in och kollar på mig eller så är dörrn helt öppen. jag känner mig naken. smutsig och naken!

och på torsdag hoppas jag att kvigan stannar i vås och tar en fika med mig efter mitt smärtsamma salongbesök. jag vill se på den smärtsamma utsmyckingen. jag visar dig om du visar mig, hahaha!

ja det blir lite intert nu men det får ni tåla. lite tål ni väl?

nu är de förlovade.

Siljansnäs i Dalarna.

  
  
 

ja, ni kanske fattar vad som försigick.. jag förklarar ifallatt..
pappa samlade alla sina barn och henke såklart och carina plockade även med sig sina barn.. så trängde vi ihop oss nio stycken i pappas jeep och for iväg. först bjöds det på tacobuffé som vi gruffade i oss och sedan traskade vi iväg till bubblishpoolen. där fifflade dom ett tag under vattnet sen, surprise surprise! vi skålade i champagne!
o8o8o8 kl. 2o.o8

sen gick vi till stora poolen.. kallare där.. jag puttade i kristoffer på en gång.. HAHA grym jag är. trodde jag. jag kutade iväg och gömde mig. men han hittade mig och slängde upp mig över ryggen som om jag vore en fjäder. och ja, sen åkte även jag i poolen. vi spelade boll och sånt. härjade allmänt. gästerna på hotellet kom ut och tog kort på oss. nej jag överdriver. en gubbe stack ut huvuduet och såg ut som att typ "hörrni jag tar min eftermiddagslur nu, stilla er."

och sen åt vi bakelser i badrockarna sen gick vi in och bastade.

jättetrevlig dag, tack för den pappsi och carina!

henke

idag är det henke som håller i trådarna. han gick upp två och en halv timme innan mig och tvättade, sen väckte han mig när det var frukost och han hade tillochmed kokat mitt kaffe och värmt mjölken till det.. och nu står han och lagar lunch!

jag har bara setat i soffan och mosat cheddarpopcorn. man ser verkligen ut som en sumobrottare som inte fått mat på tjugo dagar när man ska peta i sig det sista kornen på botten. tur att ingen såg mig.

fast jag har faktiskt plockat ur alla mina tre väskor idag. skönt. nu ska jag packa en av dom igen sen hoppar jag på tåget..

bad väskday.

jag har iallafall lyckats tappa bort min ena bikiniöverdel. JÄVLARRRR!! arg jag är nu. hittar jag den inte i västerås idag så går jag totalt lös. 

fick en ny bikini av far min häromdagen också..



nu vet jag visst inte hur man roterar den så ni får väl vrida på era söta huvuden.. Poison by Panos. en storlek för stor men den satt som ett smäck ändå. thank you daddy!

nu ska jag dricka upp min andra kopp kaffe sen.... städa. 



tre väskor att packa UPP. finns det något tråkigare än att packa upp en väska? nu får ni ju verkligen inte se min rosa väska från sin bästa sida.. men även väskor har sina dåliga dagar.

the roadhouse

nu har vi nyss varit hemma hos henkes mamma och kollat på deras bilder från thailand och barcelona. så fick vi glass och kaffe också. hemma i soffan igen. regnet pissar ner och vi ska köpa pizza och låna en film av mamma.. cheddarpopcorn ska jag ge mig ut på jakt efter också. jag har ingen koll på var dom finns. ska dom vara så jävla sällsynta för?!

hursomhelst. ibland saknar man västerås.
ser du carro? rådhuset. inte skrapan! haha jag dör


en berättelse om ludvika.

förra veckan, innan bröllopsmiddagen svängde vi förbi Ludvika och tog en fika med min syster och hennes mamma. Emma, min syster fick sig sin födelsedagspresent.. bara tre månader i efterskott. visst är det härligt att man ses för ofta? blabla. det var iallafall trevligt och gott och vi hamnade på kort.

1. Kristoffer och Hänkie
2. Lillasyster och Storasyster
3. Henke och Anette
4. Jag med Mor min
  
  

sen när vi skulle ta ut pengar (dom var smarta nog att stå vid en bankomat) träffade vi på dessa spelemän! jag köpte givetvis en skiva. var ju tvungen.. jag stog där med sedlarna i handen och dom stog där i hällregnet och spelade för alla tre människor som flängde runt på stan..


gårdagens middag.

jag tog mig en välbehövd powernap innan gästerna ankom och när jag "vaknade" hade dom dukat bordet så vackurt!



henke förbereder tilltuggsbitarna som vi ska ha till de supergoda drinkarna mattias varsamt slängde ihop. farligt goda. farligt!
  


anette fixar efterrätten och emma serverar den!
   

ja. det är för härligt att vara bosatt i detta hem. det må jag säga. and im gonna miss it! givetvis inte bara för maten och drinkarna...

btw, fler personer närvarade vid middagen, däribland jag själv och freddan men vi fastnade inte på kort. 

woho?

amen hörrni.. gissa vad jag införskaffat? jo en kamerasladd. var ju inte världens lättase projekt. visserligen inte världens svåraste heller men.. kan man klaga så ska man.

jo men så nu ska ni få se på bilder. let me hear you say WOHO

morr morr.

nu har jag fått mitt kaffe och en rejäl frukost. mattias slängde ihop en mjölkskak med jordgubbar och passionsfrukt och glass och yoghurt och grejer. vardagslyx kan man säga! och jag läste sofias verk i VLT. tur att man hinner läsa den sista hon gör liksom. menmen, fick iallafall en smakbit och duktig är hon.

jag skulle dra med mig henke på stan men eftersom han "inte har något att ha på sig" så vill han inte bli med. sen är det ju OS på tv också. det har inget med saken att göra heller. tok inte. men anette kved fram att hon faktiskt ville på stan med mig så jag ska bara vänta på att den kvigan blir klar sen piper vi iväg!

jag har förresten köpt en ny jacka också. och en solhatt. jag ska visa det också sen. ni ska bara veta vilken cool bloggerska jag är på väg att bli. ska posa med min nya hatt och min nya höstjacka. bra kombination känner jag.

kanske rentav blir en bikinipose också. eller det BLIR det. den som väntar på något gott.....





roligt med morgon.

godmorgon. regnet öser ner hör jag. jag ville faktiskt ta en promenad i skogen.. tror dock inte henke är på den idéen och då får man ju gå ensam.. kanske lika bra? eller ja jag vet inte.

jag vet att jag vill tvaga mitt ansikte och dricka mitt kaffe. tvaga liksom.

och sen ska vi ner på stan och så. men det sa jag ju igår.. såattsäga.

och på torsdag ska jag packa mina väskor och flytta hem till fagersta igen.. lite sorgligt måste jag säga.. men sånt är livet. fyllt med bedrövliga avsked. okej. nu är jag liiite dramaqueen, men det blir ju mer spännande så.

och cityfesten är det i gävle.. men det är såntdär man inte har tid med om man är en hårt arbetande kvinna.. 

men nu ska jag klä på min arma kvinnokropp och leta upp lite provianter att fylla min magsäck med.

godnatt på er.

ska ni ha glass eller? dårar.

INGEN av mina mejladresser funkar. har någon mejlat mig eller? hur sugit som helst...

middag här i huset.

vi har fått i oss följande föda:
tre fördrinkar innehållande färsk jordgubbsjuice, mixade jordgubbar, lime och vaniljsprit. 
snittar med parmaskinka, mozarellaost och tomat.
färsk sparris med parmesanost och rom.
fläskfilé i en god, gräddig sås med färsk svamp och soltorkade tomater.
vaniljpannacotta med färska jordgubbar och hemmagjord hjortronsylt och en hjortronsyltkaka.
espresso och mörk choklad.

mattias är en riktig fixare. och anette också. jag tog bilder och imorn ska jag köpa en sladd så då får ni faktiskt se på kort.

ah men nu ska jag ropa på dendär karln.

bara så nivet så kan jag inte skriva med fet text längre.. inget går vägen i vanlig ordning. woho

men imorn blir det spicy hot. tredje gången denna vecka. kan man tröttna? öhnaaaej. blir glad i magen när jag tänker på det.

en blandning av sött och salt

jodå men.. jag hade visst en blogg att uppdatera märkte jag. så roligt.

bikinisarna ville ni se.. eller ni och ni.. isa ville iallafall det.. vill du se dom på min kropp eller bara bikinisarna för sig själva? HAHA. näärå! vill tyvärr inte fläka ut mig här. inte idag. ska försöka fixa bilder nu... men nej.. klart det inte funkar.. varför skulle det göra det liksom? ååhh.. jaja vi gör såhär: jag visar en annan gång.

sen så har jag köpt min fina väska idag. glad jag är. hade min bror inte slarvat bort sin kamerasladd hade jag kunnat visa den. ja. jag har din kamera. så du vet.


SEX dagar kvar på jobbet. sex. glad. jag. är. lite ledsen för att jag inte får vara kvar men nu lär man ju ta tag i sitt liv. och det var fan på tiden det.. herregud människa.

nä idag är jag bitter. passande att jag läser bitterfitta då. kan känna igen mig lite och gnälla fritt. plus att jag får svära utan att det märks. bitterfitta bitterfitta bitterfitta. det är bara bokens titel.


nu ska vi se på film för  vi har hyrt det och köpt kopiösa mängder med godis. nå kopiöst! så säger min pappa. han säger så mycket han förstår ni.


henke är en råtta. anette är en gris. men jag är en tiger och mattias en häst. hur känns det? jag tycker det känns bra.

tack och hej mina vapendragare

uppdatering!

idag har vi varit på bröllopsfest/middag. det var trevligt och vi åt god mat och tårta och sånt.. mätt jag va. men nu äter jag jättegoda chips. iallafall så tog jag en massa bilder som ni ska få se. sen...

vi vet inte vad vi ska titta på. det är allsång på skansen iof...

sen så har jag fått hem mina bikinisar också. and guess what? dom passade. snygga var dom också! 

och jag träffade dessutom min syster och anette i ludvika idag.. mysigt var det. hon fick sin födelsedagspresent ett par månader i efterskott. nio stora år.

och snart får man veta om man får fortsätta på jobbet eller ej.

nu har ni blitt lite uppdaterade.

JO förresten så mottog jag ett CHOKLADOGRAM idag. söta söta unge