en kopp kaffe

jag glömde bort att jag skulle jobba idag så jag sket i att ställa klockan. men se där, det gick ju bra ändå. är uppe tidigare än jag brukar...

så nu ska jag dricka kaffe i solen och sen ska jag ta min ipod och traska runt i skogen. lalala

ÅHHHH!!!!!

va? alltså eh.. VA? hur VARMT kan det vara?! jag dör. dör dör dör!

måste ta en iskall dusch nu. sen kommer henke hit och bråkar med mig. eller så bråkar jag med honom. det är sak samma. jag kommer ändå att skylla på att det var HAN som börja.

blähä

i picture you in the sun

äntligen är jag vaken. är jag den enda som inte rusar upp halv åtta och mosar till stranden och ligger där och köttar under solens strålar hela dagen?! 

mmm vattenmelon.. gott gott gott! GOTT!

arton dagar kvar nu då. det går snabbt det. och om allt går som det SKA så kommer det absolut bli den BÄSTA resan någonsin. kom igen kom igen kom igen! 

undrar när krafterna att städa köket kommer då... sen kanske.. blir irriterad när det står disk framme men orkar ändå inte. 

aja, jag tror att jag ska hoppa i poolen nu så man vaknar någongång.

goodbye. hejdå betyder det

en lista och en massa bubbel

jag sitter alltså och dricker coca cola? askonstigt. jag tycker inte ens om det... men jag blev FÖR sugen så, ja jag var ju tvungen! men iallafall så hittade jag ÄNTLIGEN en lista. i love listor.

1) Vad åt du till frukost?
äter frukost två gånger om dagen. första - yoghurt och ett glas blåbärsdricka. andra - en tallrik med fil, havrekuddar, havregryn, cornflakes, russin och linfrön.
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
gjorde jag igår
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Oskar
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
vit som snön
8) Yoga eller löpning?
inget av det? latmaskarna demostrerar.
5) När var du arg senast?
några timmar sen. jag svor och bankade.
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
min underbara lärare Peter. och alla roliga timmar i köket.
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
att jag var så slarvig och fjantig och sket i det mesta..
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
men oxfilé.. hello! spaghetti liksom. baha
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
prenumererar på två stycken men läser dom aldrig. jävlar vad ekonomiskt. jävlar!
11) Favoritkaraktär i deckare? 
jag läser absolut inte deckare. jag är en mycket orolig själ och sånt gör mig rädd och liten.
12) Teveprogram du aldrig missar? 
jag missar alltid allt nu för tiden.
13) Vem är du avundsjuk på?
ett par stycken. ibland. ibland är jag bara helnöjd.
14)Din bästa revansch?
alex ska alltid ha rätt, alltid! och igår slog vi vad om en grej.. och han var självklart tvärsäker på att han skulle vinna vadet. men det gjorde han INTE. för det gjorde ju JAG! jag vann en glass ;) inte vet jag om det räknas som revansch.. men skit i det nu.
15) Din bästa chef, respektive din sämsta?
sämsta - den glömska kvinnan som glömde ge mig min lön TRE gånger.
bästa - den jag har nu OM han ger mig fortsatt.. annars kan du räkna med att gå om glömska kvinnan med hästlängder.
16) Mat du aldrig någonsin kommer att äta?
ALDRIG pölsa! ALDRIG! det är barnplågeri att servera det. kom ihåg det.
17) offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
"ta dig ett snack" låter som jag ska skälla på någon.. menee... ett snack med heath ledger väljer jag då. innan hans död.
18) kaffe eller te?
kaffe all the way. typ
19) skostorlek?
köper mina skor på elefantavdelningen i djungeln
20) hur ofta är du på Ikea?
nästan aldrig. går man in där med fulladdat konto, kommer man ut med ett ekande. konto alltså.
21) vad skulle du köpa om du vann 5 miljoner? 
(var tvungen att konstruera om frågan.den var ju så ointelligent skriven.krångla till det mer liksom.nåja..) jag skulle köpa en sprillans NY lägenhet vid hamnen. sen bygga ett nytt, fint hus. 


tack för det. det var helgens underhållning. imorn vill oskar gå på bio.. jag sa tack men nej tack ;) henke kommer ju hem ÄNTLIGEN så jag ska ta emot honom med öppna armar! men vi ska gå på bio orre, det lovar jag. och INGEN tjejfilm. haha! ja han är rolig. han står nog justnu i detta tillfälle och flörtar med garderobstjejen! 

fast nu ska jag dock borsta tänderna och tvätta mig i ansiktet sen ringer min Tirre.

rewind

om jag bara visste var jag lagt mina kort. min kropp vill festa och dansa. inte sitta i en soffa och grina framför en dålig film.



loving life.

förresten så blev det tidig hemgång idag. aaaaasskönt. 

och jag har inte hittat mitt kort så jag får snällt stanna hemma idag och göra ingenting speciellt..

nu ska jag ta mina pannkakor och gå ut till hammocken och läsa min bok. marsvinen ska också få komma ut i solen litegrann. sötnosar.

spårlöst försvunnen fickplunta.

jag cyklade i strumporna hem från jobbet. dom var det enda som var torrt när jag kom hem. GUD SÅ VARMT! helt röd i huvet..

uppdrag: leta på min fickplunta. nivet dendär grejen som man har alla kort i. den är borta. bara för att lönen har kommit och jag vill på stan. kan inte fatta var den tagit vägen alltså.. letat överallt. ÖVERALLT. 

hejdå

hejhej

ska jag eller ska jag inte? hoppa på cykeln och trampa ner till systemet IFALLATT det blir partaj imorgon. har en halvtimme på mig..

nu ringer tirre så nu skiter jag i detta.

solskensbarn.

nu ligger min kropp under täcket och lyssnar på johnossi och pratar med tirre. vi har haft gäster idag. igen. det är trevligt men jag är ju så jävla trött. jag gör mitt bästa. och efter ett par drinkar vaknar liket till liv. men det vissnar snabbt igen också. 

skulle kunna somna NU men... ungarna sitter ungefär en meter ifrån sovrummet och spelar buzz. dom är inte knäpptysta om man uttrycker sig så.. ett par öronproppar skulle sitta fint. men jag får väl sova på typ lördag kväll. eftersom det inte är någon som kan/vill festa. är väl lika bra också. 

innan vi åker ska jag slänga fram kortet ett par gånger.. har sett jordens snyggaste resväska samt ett snyggt linne. eller två. eller tre? jag kanske visar er sen om ni är snälla.

nej jag ger upp för idag.



in the sun.

äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN hemma! nydyschad är jag också.. ser att solen gått i moln. skönt. pallar inte med dendär hettan. man smälter ju bort på en sekund. jag vill bara ligga i lugn och ro i hammocken och läsa min bok i skuggan. tack för det magistern.

så dumt.

ööh..jaha. vad ville jag nu då? apselut ingenting. jag är bara trött.

på tal om trött. jag såg en höggravid kvinna på stan idag. hon stod och rökte. sådär smart. ta ett glas vin också vettja! varför snåla liksom?

inom en kvart kommer jag att avlida om jag inte vilar NU. så jag vilar nu.

You're an old slut on junk





out of reach

gissa hur glad jag blev när jag satte laddaren i mobilen och så lös den upp och började ladda? asglad. och ni kan säkert räkna ut hur jävla tjurig jag blev när den bara dog igen också.. men fan heller att jag köper någon ny, kukdyr mobil NU innan resan.. nähärru.. då ska jag köpa en ny bikini (minst) och nya klänningar, kjolar, shorts, toppar och en massa sånt nödvändigt och roligt. en mobil kostar ju en hel månadslön. typ. plus att den jag hittat inte kommit ut i sverige ännu. lika så bra att vänta då.

nu ska jag äta en skorpa till frukost.

bloggar från mamma.

sitter hemma hos mamma och sune..fast dom sover ju. vi har fått bambagod mat och bambagott fika. kaffe har jag hävt i mig också.. och lite chips och popcorn.. och sen har vi pratat om våran resa.. jag tror att jag är den som är mest exalterad. jag lyser som en sol när jag tänker på det och blir helt lyrisk när vi pratar om det. kristoffer undrar vad det är för fel på mig. ungefär som att han vore så jävla berest då.. ;) vet inte varför jag har börjat med sånadär smajlis.. ser ju bara nördigt ut egentligen men.. om jag nu har några tröga läsare så hjälper det dom på traven att förstå att jag inte är dödsallvarlig liksom. ahh..


nu känner jag mig som en gnällkärring också. sitter och ssccchhhaaar på emil. han gör konstiga knäppljud med sin mun. han får ju inte väcka hela huset liksom. han ger sig inte heller.

nä nu ska vi åka hem.

Buuuu!

igår var det jätteskoj, precis som jag anade. jag och isa dansade oss toksvettiga! och jag spelade bort alla mina pengar. menee.. det är ju snart lön! positivt positivt positivt

sen satt vi på en parkbänk och hade askul också! sen kom oskar och kollade på icafolk med mig och hjälpte mig haffa en taxi.. vaddå taxizon? han är snäll han min oskar! det är tråkigt att han har semester nu.. jag kommer sakna dig mysis!

och när jag kom hem.. tappade jag min mobil. golvet är stort men nog lyckades jag pricka den rätt ner i vattenglaset.. så den är ganska så trasig by now. menmen..

illa mår jag och trött är jag. naken också. ska ta första, bästa tåg hem hem hem till min älskade plutt. vi ska bara kramas och gosas hela dagen. tills klockan sex för då ska vi hem till min lilla MAMMA!

nu ska jag packa min väska. igen. vände den upp och ner igår i all panik.

fjantig jag är va...

hoppla hoppla här var det snabba svängar.. från hemgång, till hemmakväll i västerås och nu: utgång! wohoo man lär ju ta vara på tiden såattsäga..



har aldrig duschat, sminkat mig eller fixat håret så snabbt. det kanske märks också. höhö.

nu dricker jag en ASgod piggelindrink. smakar BARA piggelin. farligt. men gott! förfesta ensam.. jomen det är ju alltid lika roligt. haha men sen ska jag svänga de lurviga med isa och emilie och pillan som jag inte träffat på TVÅ år. blir askul. ja det är pillan jag inte träffat. de andra träffar jag mer ofta..
 
och IMORN ska jag äntligen HEM och få träffa min familj och bli bjuden på älgporterstek av min käre mor och min käre sune. ahh.. hoppas bröderna är hemma också. vore kul att se deras smiley faces.


gissa vem jag saknar: CARRO min partyprinsessa. istället för att festa ska hon fajtas med en massa grabbar... ;)

detta är då mitt fylleinlägg för idag. tack och hej mina kära readers.

åååhhh

jag orkar inte... ska upp om fyra timmar och cykla hundra mil till jobbet.. arg jag är.. jaja.. ångest? ja. menvadfan. bara att gå upp, äta frukost, hoppa på cykeln och börja trampa.. jag ska lätt ta ut min lediga dag på tisdag. asskönt att vara ledig söndag, måndag OCH tisdag liksom.. mmmmm.. ljuvligt..

jaja jag lär väl lägga mig i sängen så att jag somnar någongång. hoppla

cab me.

idag ska jag återigen infinna mig på det gemytliga jobbet. jobbar till 22.5o. sen ska jag upp o4.oo på lördagsmorgon. har dock INTE klurat ut ännu hur jag ska ta mig till jobbet då. taxi eller cykel.. taxi eller cykel.. hur vore det med ett fucking körkort? va?! ahh jag dör.

nu har jag ätit blåbär, hallon och jordgubbar med mjölk.. sen två knäckemackor med kalkon och kaffe.. måste även hinna pressa i mig lunch innan jobbet. tänk så det kan bli när man tar sleepmorgon.

ingen matlåda idag inte. alles för lite mat för att i lagens namn få kunna kallas för matlåda. isåfall tilltuggslåda. såatt jag får äta i den kulinariska matsalen idag.

nog slaffsat här. TACK för alla kommentarer ISA. om alla läsare vore som DU vore detta en ROLIG blogg ;)

PUSS PUSS på er. typ



jag och dendär isa en afton i alkoholens tecken

triss i bär

idag tjurade jag till mig en tripp till mitt favvoställe och hans hatställe. ICA MAXI! woho. 

köpte på mig lite färska bär. asgott. för "frukt är ju godis"... yeah right!  så nu ska vi skrapa triss och äta bär..





det ni

ja, nu är flytten nära inpå...

falskt alarm

imorgon är jag säkert frisk nog att gå till jobbet igen. ska faktiskt bli skönt.

glad man blir när man hittar sju underbara klänningar och ett kilo fina smycken.. och sen kommer man på! aah, visstja.. jag har ingen lön kvar. skitbra. skitfattig. skittråkigt. 

men nu ska jag dricka min espresso



?????????

nu har jag bakat en kladdkaka också. god den kommer va! ja, eller vad tror ni?

sen ska jag hänga tvätt.. kul va?
 
jag svettas lite.. är nog ugnen som gjort köket varmt, eller hur?

skönt med sol ute.. synd att det blåser så mycket dock. men det är ju asbra på ett sätt för tvätten torkar ju fortare då, smart va?

jag skulle skratta om jag blev frisk snart.. snoret kan gärna sluta rinna och ögonen också.. och istället för att få en nysattack och INTE nysa.. NYS istället, NYS JESSICA! blir man inte trött?

nu ska jag se om tvätten är klar.. vad ska ni göra?

vi hörs sen, va?





vad jag sysslar med på natten...

jag la en pärlplatta igårnatt. bara sådär. min första. i vuxen ålder då. jag lär ju ha lagt ett par stycken när jag var mindre.. men man vet ju aldrig. kanske var detta min allra första pärlplatta i livet. snygg den blev. beundrar den i just detta tillfälle.

JAG KAN OM JAG VILL!


idag rakade jag benen. herregud. det var på tiden kan man säga.. fräsch jag känner mig nu. innan vi åker vill jag dock vaxa HELA kroppen. undrar hur ont det gör nu då.. har never ever gjort det. under armarna ska vara värst har jag hört...

menee.. idag kommer henke hit. var ju ett bra tag sen man träffade på den karln alltså..



en massa filmer..

idag har jag faktiskt lagat mat.. var längesen konstigt nog.. men kinamat är ju gott så det gör ju inget såattsäga.. jag åkte och handlade och knådade pajdeg och stekte köttfärs och gjorde sallad och tände ljus och gjorde fint. och sen satte jag mig ner. ensam. i soffan. och åt. kände mig lite tragisk ett tag.. vet inte varför. är väl förfan inget fel i att vara ENSAM?!

hyrt ett par filmer också.. såg 1408 häromdagen.. skulle vara läskig men det var den ju dock inte. från andra sidan med calista flockhart var däremot snäppet värre. snäppet värre. inget stort snäpp dock.. the messenger eller vad den nu hette DEN däremot var peck peck peck!

men nu ska jag se klart på the heartbreak kid här. och äta vattenmelon och vindruvor. sen såg jag förresten knocked up (på smällen) igår igen. den är för bra och hon är för snygg.




internet shopping

nu sitter jag och klickar hem filmer, böcker och ljudböcker.. till resan bland annat. och sen måste jag ju se The Notebook som tydligen ska vara så bra. jag köper den lika gärna för den är säkert jättebra..

jaja nu måste jag snyta mig

skräckslagna kompisar

det konstiga med AFV är att de ALLTID nominerar de tre TRÅKIGASTE videorna... jättejobbigt. 

sjukskriven då. kul jag har. lojsan har åkt till fagersta också. så ensammen är jag.. med två små skräckslagna marsvin. söta så jag dör.



jag saknar min kärlek

hur drygt är det inte att vara sjuk.. svettas.. fryser.. hostar.. snorar.. nyser.. ahh jag orkar inte. måste man sjukanmäla sig? mitt mål var att ha NOLL procent frånvaro. ska nog gå. men måste sova nu. jag är ju som dom säger, en trött människa haha.

jag vill dessutom att min man ska komma och ta hand om mig nu... men lojsan funkar bra också.




jag skriver inte...

om fredagen förrän jag får alla bilder. men det är ju typiskt. carros kamera har gått sönder och isa är i finneland. så vi får vänta ett tag på dessa bilder..

annars är jag förkyld. och sådär..

party all the time..

japp! nu är det dags igen.. såhär ser vi iallafall ut, vare sig ni vill det eller inte.



dags att sova...

om två timmar har jag varit vaken i 24 timmar. i ett dygn. trött jag ÄR!

jag och lojsan cyklade och hyrde två filmer ikväll.. en APläskig. jag kisade mig igenom HELA filmen och hade fingrarna i öronen all the time. klarar inte av såntdärnt.. sen såg vi underbar och älskad av alla.

godnatt

atombomb..

jag ger upp nu. ni vet hur det är. jag går bara och lägger mig så har vi det överstökat. godnatt

en film...

kollar på wimbledon. den är bra. folk i filmen är vältränade och snygga. såsom jag vill vara. istället för att jobba på det äter jag gott&blandat. mycket roligare.



hursomhelst så är detta en film som jag blir glad av. dom är kära och jag är också kär.  men snart måste jag sova.. ska helst duscha innan men kan göra det imorn istället. ska ju upp klockan fyra så en uppiggande dusch sitter på sin plats..

ska hämta lite frukt som kompensation...

...jaha nu var filmen slut... fan vad bra den är. nu ska jag skutta ner i sängen!

Bakelse...

det är kvällens första ord! ja, på sommarkrysset alltså... dendär gry är för härlig och dendär amy diamant är ju bedårande. 

electric banana band däremot.. ehh.. jag blir fan rädd. en man med leoparddräkt, en med en zebrakostym och en med en röd näsa.. inte HELT friskt.

 


godnatt folk

jaha.. jag ska krypa ner i min säng, lägga mig under täcket, släcka lampan och lyssna på min bästa låt för tillfället. sweet misery med lisa miskovsky. ahh, så bra den är.. 

kan inte sluta gäspa så det är lika bra att ge upp för idag såattsäga. 

ett gammalt lakritstroll...

trodde jag va. missade bussen idag. jag missade den. trodde jag var odödlig när det kom till att missa bussen, men icke. idag missade jag den. då tar man nästa. jag gillar att vara på jobbet fyrtiofem minuter innan jag börjar. inte en kvart innan. dessutom har vi möte idag. 

det positiva var ju då att jag hann äta en piggelin. god den var! 

vet någon hur man botar trötthet? jag tror jag har provat allt. ändå finns det ingen som är tröttare än mig. måste ha kaffe nu. kommer svettas ihjäl.





finns det något roligare?

blabla

har aldrig varit såhär kissnödig.men oj.detta har jag inte tid med!

det var tider det...

roligare att blogga förr. när man åtminstone hade ett par hundra läsare om dagen och när det trillade in en liten kommentar då och då. är det näbbmössen som stannat kvar och fortfarande läser eller? inte ett pip liksom. ah.. det är ju det som är lite grejen med att BLOGGA. annars kunde jag lika gärna skriva i en vanlig bok, som ingen kommer åt att läsa.

gäsp gäsp snark snark

tmb

ge er nu förfan...