en trött jänta

efter endast två timmars sömn inatt och jobb idag så är jag oerhört trött men inte så gnällig som jag borde va.
jag funderar starkt på att hoppa i pyjamasen nu och inte kliva ur den förns imorgonbitti. det betyder alltså att henke får gå dom 300 stegen (jag har räknat) till pizzerian ikväll. han kan ju inte släppa mig utanför dörrn bärande endast pyjamas liksom.


Jag ger er.....

bilder från det omtalade påskpartyt!


jag, carro och karro med k blandade finfina drinkar. inte nog med att dom SER svinläckra ut, dom VAR delicious också. att vi lyckas.
 


sen var det singstar som gällde. prestationsångest, någon?
   




sedan tog vi vimmelbilder. oj, som vi vimlar!
    

Livets första gästbloggare!

Fredagkväll.

Jag och Jens har precis kommit till familjen Andersson/Andersson på ett kvickt besök, möter Jessica i trappuppgången med gula diskhandskar och en påse sopor som ska stoppas i den gröna tunnan i det gula huset utanför trappuppgången.

Jag och Jens kliver in och ger Mr Andersson en tavla som en "liten" försenad inflyttningspresent. Tavlan är fin och uppskattas av Miss and Mr Andersson. Nog om tavlan :)

Lindgren, Andersson och Andersson ska snart ner till Olearys och kika på hockey och få i oss en bit mat. (Olearys i Fagersta kan jämnföras med whiteroom, spybar, hellskitchen osv) *s*

jejejessica ska sitta hemma och kolla på let´s dance, moffa i sig massa glass och godis medans vi är ute och roar oss!

Hoppas VI får en trevlig kväll, desamma önskar jag jejejessica smaklig glassmåltid.

Måste gå, detta va trevligt.

/ Mr Andersson ( Johan)

Peace!

dryg jag är

jag får påtryckingar via telefon om att jag ska lägga ut partybilderna..
därför väntar jag lite till. bara lite.


kul minne.

jag ska ju visst jobba imorn kom jag på nu. fult om jag hade fortsatt min lilla tupplur och sedan somnat totalt och missat att komma till jobbet. vilket liv det hade blivit på the old people. uteblivet kaffe och inga sillmackor liksom.

man kan ju bli rålös.

dags att krypa under täcket...

nej. nu ska jag och tirre gå och lägga oss.

godnatt då bongo.

en cocktail i min hand

nu sitter jag här och slösurfar igen. eller egentligen är jag rätt aktiv.

jag sitter och bläddrar bland olika
drinkar.. ska nämligen handla på mig ett x antal liter smaksatt sprit snart och då lär man ju ha några lämpliga drinkar i sikte.

vet dock inte när det är fest nästa gång.. men man kan väl få längta lite.




Big Apple Finlandia Blues    Green Dessert

plattformsbyte. såattsäga

det är faktiskt inte mitt fel att blogg.se krånglar.

men nu ska vi inte hetsa upp oss över det.

remove red eye

bilderna från i helgen kommer NU!

ska bara ta bort röda ögon. som vanligt. abo.


Våffeldagen!

sådärja. gick ju bra att grädda våfflor idag. absolut inte.

alla brev brända utanpå och degiga inuti. och det beror varken på att jag inte kan grädda en simpel våffla eller att mitt våffeljärn är uselt. det ska ni ha klart för er.

jag åt sex brända våfflor med sylt. i soffan. ensam. framför tvn.

halleluja.

Våfflor och Carrie

total katastrof pågår i tv-tablån. finns inget att vila ögonen på. jag måste alltså förbruka min sista sex and the city-skiva ikväll. låt gå då.


det är faktiskt  våffeldagen idag. hur många våfflor har jag ätit? none. det ska det bli ändring på. imorgon. typ. kunde gjort några nu men jag har gräddbehov. detdär vita, mjuka, fluffiga måste ligga på våfflan för att tillfredsställa mig ikväll.

fast några kanske jag ska peta i mig ändå. utan grädde liksom. det går ju.



Jag är trött.

jag är så trött så jag vet inte vad jag heter.

idag har vi ätit kinamat. eller jag åt kinamat och henke åt thaimat. egentligen skulle vi ätit våfflor men det får väl bli en annan dag.

vad är det på tv ikväll?

Hoppa om du älskar LIF...

idag var vi i leksand på hockey. och ni som har koll vet ju hur det gick.. tjalalalaaa!

först åt vi middag inne i restaurangen. jättegott. sen kex, ost, melon och vindruvor i första periodpausen. och bärtårta, blåbärsorbet, limesorbet och kaffe i andra. hur gott som helst. varför vi stannade på donken på vägen hem har jag ingen bra ursäkt till...



 njut av leksandsklacken, den bästa utav alla klackar.


förresten satt tobbe brevid oss.

påsktuppen blir full

imorgon ska ni nog få se bilder ifrån påskfesten.

idag har vi varit på påskmiddag hos henkes mamma. gott var det. och så fick vi ett stoort påskägg av henne också. sen kollade vi på hockey.

nu är det fotboll.

hejdå

sagolikt.

vart är mitt påskpynt? jag blir tokig. förrådet har jag försökt leta i. men det är rätt svårt när det ligger fyra bildäck och fyra stora madrasser mitt i dörren. man får klättra upp. sjukt störigt. jag måste ha hjälp av min sovande karl... för att hitta min påsktupp!

det är parodi.

hårt arbete.

men herregud. jag säger bara en sak. sätta upp gardiner är karlgöra.

det ska va tyst efter tio!

jag är helt otroligt. både på bra och dåliga sätt. vi tar det dåliga sättet nu.

hela veckan har jag planerat att städa lite i taget varje dag och plocka fram påskpyntet i god tid.. för VEM vet var det är någonstans liksom?

så sitter jag här på onsdagskvällen och har inte gjort ett skit.
därför tänker jag dammsuga nu. klockan kvart över tio. spelar ingen roll. jag hatar mina grannar och dom hatar mig så vem bryr sig..


dammsugarn, here i come! förresten. ska investera i ett nytt dammsugarmunstycke. ett såntdär bra som suger upp skit även i hörnen och inte bara puttar in allt. såsom våran gärna gör nu. blir så trött påt.

Muuu..

äntligen! mjölk, gröt, jordgubbar, ägg, kalkon och cocktailtomater.
nu är jag mätt och glaaaaad!

dessutom har mitt paket kommit fram till fagersta. 24 timmar leverans = bullshit. men ändå. och det skulle ju också bli en surprise surprise för henke, precis som ps2 blev men jag kunde inte hålla mig från att avslöja, höhö. dessutom listade han ut att jag hade köpt singstar men det andra jag köpt var jag tvungen att avslöja.

och intervjun gick bra. jag har noll kronor på min mobil så nu är det slutsmsat förns nästa lön kommer. haha. ja livet är hårt.

nu ska jag svida om till mina bedårande träningskläder sen ska jag fajtas och cora!!

WOHO

ett ekande kylskåp...

hatar att vara vrålhungrig och inte ha ett skit hemma att äta. jag vill ha gröt, mjölk, ägg, mackor och en massa goda pålägg. justnu knaprar jag på en morot.. halleluja.

skönt var det att traska i skogen. det är trök att gå ensam men nästan bättre för då kan jag gå i min takt. konstigt att alla går så jävla långsamt förutom jag. nu blev jag iallafall svettig. som det ska va!

men nu måste henke vakna snart, för vi måste handla.
ikväll ska jag boxas med karro och sen gå på core så jag lär fylla magsäcken annars kommer jag svimma..

idag fick jag btw besked från stället där jag var på arbetsintervju!

Jag hittade en kommentar..

angående mitt inlägg "han ba och hon ba och vi ba" .. ni vet om natacha peyre..

kommentaren löd:
"ironi när en pojkflicka alltid nedvärderar raka motsatser (dvs en skönthet i det här fallet) good morning"

är det JAG som är en pojkflicka? haha jag skrattar lite. jag har inget emot att vara det om jag nu skulle vara det i andras ögon.. blir bara matt på folk som ska vara ANONYMA.

du måste känna mig väldigt väl eftersom du syftar på min personlighet. för jag är ju ingen pojkflicka för att jag inte har två vattenmeloner till bröst. dom ser mer ut som... två persikohalvor.. om man nu ska jämföra med frukter..

godmorgon kära vänner

efter mitt kaffe ska jag på en promenad. dock ensam idag eftersom becca ska ut till stallet och leka med sitt hästskit.


men nu måste jag ordna en sak.. gud att det ska krånglas liksom..

godnatt kära vänner.

typiskt. just precis nu så ska det bli något fel på cocktailguiden.se
jag skulle ju in och leta drinkar. nåja, får gört imorgon. är ändå helt slut i kroppen.

lägga mig under täcket, slå på radion och läsa lite ur små citroner gula och hoppas på att den är bra. sen ska jag sussa sött, tills det att henke kommer hem och pussar på mig.

godnatt och sov gott.

braka loss på yogan!

ah.. nya combatpasset var väldigt jobbigt och väldigt roligt! älskar att både jossan och ullis också var med. sen yoga.. jaa vad ska man säga.. jag delar in tiden på fyra och jublar inombords varje gång en fjärdedel gått. för att SÅ roligt är det ju inte. men man lär ju bli lite smidig såattsäga. och någon släppte visst en brakare också. och någon andades lika högt som en brunstig tjur. och några hasade sig fram över mattan som två ålar.

aja

nu blir det dusch och sen någonslags föda. sen måste jag leta på någon fabulös drink att bjuda på tills påskpartyt på torsdag. (ni får gärna komma med någotslags förslag om ni känner att ni vaknat på eran kreativa sida) vi är så lustiga. jag ska mixa ihop en drink och bjuda på sen ska carro och rebecca göra samma sak.. väldigt fyndigt..


här är jag.

jag ber inte om ursäkt för mitt tidigare inlägg, tyvärr.

däremot kan jag skylla mitt dåliga humör på käftvärk och pms och yrsel.. frågan är vad jag ska skylla på de resterande humörsvängardagarna..

nu ska jag ut och dansa i snön

jessica rasar

alla ni idiotiska telefonförsäljare. vad lider ni av??!!

jag undrar..
får ni jobb fastän det att ni är DÖVA?
det verkar som att ni är det. man svarar högt och tydligt "JESSICA"! och allt man hör är en massa buller i bakgrunden. "JA HALLÅ?" säger jag med en betydligt mer irriterad ton.
då lägger ni på!

förstår ni inte när folk svarar i telefonen? om ni nu ska göra allt annat än att just tala med era kunder så kan ni väl åtminstone SÄGA det så man slipper sitta där som ett fån?

om det hade hänt EN gång hade jag inte brytt mig.. men eftersom ni ska envisas med att ringa trehundratrettionio gånger i veckan och samma sak händer varje gång så kan man ju inte annat än att gå lös på er.

och OM ni mot allt förmodan listar ut hur man öppnar munnen och får fram en hel mening så är allt ni gör: tjata tjata tjata. nej betyder NEJ. inte bara i sängkammarn.

och OM man mot ännu mer all förmodan tackar JA till något ni erbjuder.. får man då varan man beställt? ÖHNEJ. jag vet inte hur längesen det är sen jag tackade JA till en prenumeration på slitz. inte kommer den heller. och nu behöver eventuella telefonförsäljare som läser detta ringa och erbjuda mig någon larvig tidning.
för jag ska inte ha något!

är ni helt förtappade hela bunten?

mitt mejl från isa

1. När gick du upp idag?
tio över elva ungefär.

2. Diamanter eller pärlor.
diamonds are a girls best friend? HAHA. öh. diamanter. i like it blingbling

3. Senaste filmen du såg på bio?

oj. kanske "på smällen"

4. Favorit-TV- program?

greys anatomy

5. Frukost?
två koppar kaffe.

6. Vad är ditt andranamn?

elisabeth. ni kan kalla mig bettan

7. Din favoritmat? 
tacos, kinamat och mammas potatisgratäng och porterstek

8. Vilken mat gillar du inte?

pölsa. spymat!

9. Favoritchips?
jag tycker om alla chips.


10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?

det vet jag vällan inte...
 
11. Vilken bil kör du?
jag åker med henke i vovvlon!

12. Favoritmacka?
baguette med philadelphia, kalkon och en massa grönsaker!

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
fjäskfjollor, lögnare och falska människor. finns gott om dom.

14. Vilka är dina favoritkläder?
myskläder all the way!

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
något ställe med VIT sand, BLÅTT hav och fina palmer. typ västindien.

16. Favoritklädmärke?
jag skiter i märken och sånt men jag gillar asos kläder. små och bra

17. Var vill du dra dig tillbaka?    
dra mig tillbaka?

18. Favorittid på dagen?
det vet jag nog inte...

19. Var är du född?
i falun.

20. Vilken är din favoritsport att se på?
hockey. och fotboll när mina bröder spelar.. och när zlatan spelar.
 
21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
inte jag iallafall, hah

22. Vem tror du skickar tillbaks först???
 
23. Coca Cola eller Pepsi?
inget av dom. jag dricker inte läsk. bara när jag vill ha en god drink

24. Fotboll eller ishockey
jag har redan sagt mitt om detta.
 
25. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
nattuggla. det vet vi alla

26. Pedikyr eller manikyr?
jag tror seriöst jag ska beställa tid för manikyr. mina händer är bedrövliga

27. Några spännande nyheter att berätta för oss?
ptja.. det är påskparty snart!! WOHO
 
28. Vad ville du bli när du var liten?
servitris? hjärndött. det är väl det sista man vill bli.

29. Bästa barndomsminnet?
när jag blev storasyster och när jag fick min lukas


30. Varit i Afrika ?
nej jag är inte så berest


31. Nånsin rullat in någon i toapapper?
ja skalbaggar och små kryp


32. Varit med om en bilolycka?
ja, vi krockade på väg till min gammelmormors kalas..


33. Favoritdag
Lördag

34. Favoritrestaurant?
vet inte.

35. Favoritblommor?
liljor kanske..

36. Är du kär?
jättekär

37. Favoritsnabbmatsrestaurant
pizza och bk

38. Har du en cykel
nä:(

39. Vem fick du senaste mailet från?
Isa

40. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
que?

41. Läggdags?
när jag blir trött

42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?

43. Senaste personen du delade en middag med?
jag delar inte på min middag?

44. Vad lyssnar du till just nu?
min playlist

45. Favoritfärg?
lila, gul, rosa, svart kanske

46. Hur många tatueringar har du?
absolut ingen!!

47. Vad jobbar du med??
men ge dig

48. Favoritträning?
combat, pump och jam! och BOX för guds skull! mitt bästa

49.Har du några djur?
en ödla som heter ragge, min bäbis

50. Vad önskar du dig?
det säger jag inte


min morgon.

vilken morgon.

tirre i luren och kaffe i munnen.

nästan så att jag nu, inne på min andra latte funderar på att ta mig en sväng i skogen. vädret ser ju så inbjudande ut. grått, svinkallt och snö.

nu ska jag svara på ett mejl. fast jag gör det här i bloggen.

goder afton

jag slängde henke i säng nyss. så nu ligger han väl där inne och dreglar ner kudden. söt som han är


jag är sugen på kaffe. men det kan man väl inte koka nu mitt i natten? eller kan man? va?
rebecca satt och doftade kaffe idag och det luktade himmelskt i must say.

synd att jag har en spricka i min tand och en dryg visdomstand som stökar inne i truten. annars hade mitt humör varit på topp. så mycket på topp som det kan va. ni vet. men jag har redan nu börjat förbereda mitt sinne på att nästa lön kommer att gå till tre tandläkarräkningar och en bettskena. låter det inte ljuvligt?

man blir inte klok

fan för visdomständer. gör hur ont som helst.

glöm inte att anmäla er till påskpartyt på torsdag och fredag.
jag köpte så det kan låta idag.

nu ska jag vila lite.

singstar

nu ska jag klicka hem sjungstjärna. hoppas det är roligt då. dom säger ju det.

ååååhhh

trött och grinig. och jävligt irriterad på mig själv. har ätit ungefär ett ton socker idag.

fat cat. hejdå


hej och hallå.

städningen gick bra. mamma och sune var duktiga. mamma städade och sune mixtrade med det elektriska. sen bjöd vi dom på kinamat. smarrigt. sen fick henke öppna sitt paket som jag köpt åt honom. bara för att liksom. för att han är så söt och för att jag är en sådan snäll tjej.


och nu sitter jag här. hårig under armarna. svettig. nyjobbad. min syster är även här på besök. mysigt.


nu ska jag duscha och sen ska vi iväg på kalas. elsa, du ska få en barbie med en bäbis och en spjälsäng och en badtunna. såruvet.

sen kommer jag hem ikväll och då ska jag och cabrolet planera påskpartyt som går av stapeln på torsdag och fortsätter fram till lördag morgon. woho. påsken är en högtid värd att firas.

 

påskbilder från förra året.

jag ser fram emot städdagen.

jahapp.. mamma kommer alltså hit imorgon och hjälper mig att städa.. jag vet inte om jag vill utsätta henne för detta alltså.. hon kommer få en chock.. det ser bra ut på ytan men att öppna en byrålåda eller en garderob är som att rycka sönder en smällkaramell. det bara hänger grejer överallt. men jag är hur tacksam som helst för all hjälp jag kan få.. anmäl er gärna som frivilliga. jag bjuder på kaffe och brago choklad och kexchoklad som belöning. lätt värt.

tänkte skriva en lista på vad som BEHÖVER göras.
observera starkt behöver. icke att förväxlas med SKALL.

vi tar ett rum i taget.

köket:
dammsuga
plocka ur och i diskmaskinen
ta ut soporna
sortera posten
torka bordet
slänga de föruttnade blommorna
göra rent spisen
göra rent ugnen
städa ur och ställa iordning i alla skåp
städa skafferi och kylskåp
torka golvet

hallen:
dammsuga
rensa byrån
tömma garderoberna
skrapa stearin
torka golvet

datarummet:
dammsuga
rensa på skrivbordet
tömma den överfyllda papperskorgen
sortera alla räkningar och andra papper
städa garderoberna
torka golvet

badrummet:
skrubba golvet och väggarna
tvätta duschdrapperiet
rensa avloppen
rengöra toaletten
rengöra handfatet
städa ur skåpet och hyllan
tvätta upp all tvätt
torka golvet

vardagsrummet:
dammsuga
vattna blommorna
skrubba hela bordet
dammtorka bokhyllorna
dammtorka tvn och tvbänken
dammsuga soffan
byta ut alla ljus i öppna spisen
ta ner den trasiga träpersiennen
torka golvet


sovrummet:
dammsuga
byta sängkläder
städa garderoberna
få bort två stora bäddmadrasser
rensa nattduksborden
dammtorka alla ytor


PLUS att alla fönster bör tvättas i alla rum. och pantflaskorna bör pantas och alla glasflaskor bör slängas i lämplig container.


stay strong.

storstädning ger mig torra händer. och att jobba i kök ger mig ännu torrare händer. och mina naglar ska vi inte tala om. mina händer är inte fabulösa för att fatta mig kort.

däremot är pappas hus jävligt rent och mitt eget hem jävligt skitit.
det får jag styra upp imorgon!

och min PAPPA ÄR VÄRLDENS BÄSTA! fan vad bra han är.
fixar och trixar och har sig. YES!


nu måste jag på toa sen in i duschen. blir nog där ett tag.
man har ju en hel del hårstrån att utplåna.

callgirl.

nu har jag ätit korv och nutella. det är fan så man spyr.


imorgon ska jag städa pappas hus. sen måste jag faktiskt städa vårat egna hem också. då blir henke glad när han kommer hem. everything i do i do it for you. tänk påre!

snart är det påsk.
jag ska ha påskparty! alla mina vänner är välkommna.
dessutom älskar jag påskäggsjakt och innehållet i påskäggen. woho


men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa buffé och smsa med min lovergirl.

han ba och hon ba och vi ba

natacha peyre var gäst i fråga olle ikväll. hon borde verkligen tänka på att formulera sig lite bättre. att varje mening innehöll "asså" "liksom" "typ" är.... inte okej. men jag är väl bara avundsjuk. eller hur? vem vill inte ha oranget hår, kalle anka lips och boobies stora nog att ge en ryggbesvär ala linda hammar? ahh.. vore livet på en pinne det!



Jag kan klockan iallafall

det går bra för mig när det gäller tider och klockor måste jag säga.

i tisdags kom jag EN TIMME för tidigt till jobbet.

idag var jag påväg att åka till jobbet en halvtimme för tidigt innan pappa hindrade mig. helt bedrövligt med tanke på att jag frågade säkert fem gånger "och visst började jag nio imorgon?" "var det nio jag började va?" "vi ses klockan nio imorgon då" sen skrev jag upp det i min almenacka.

och senare idag försvov jag mig till träningen. vaknade kvart i sex. träningen börjar sex. vi brukar gå fem i halv för att hinna. jag slängde på mig mina träningskläder. fick bli de korta byxorna ÄVEN fast jag kan misstas att vara en apa pga mina håriga ben. sen störta jag ner till hallen.

det är skandalöst.

Kommentera mera.

hittade denna kommentar nyss:

"Ni röstar väl på Nordman ikvällens Melodifestival - Andra chansen??? Carola är inte värd något sånt och även om hon vill vinna genom Andreas ska hon inte få chansen. Vare sig ni gillar Nordman eller inte, tryck iallafall ner Carola!!!!"

vad är det för skitsnack? varför skulle vi trycka ner carola nu då?
om någon förklarar det hemska hon gjort mot sveriges befolkning går jag med på det. inte annars.



bild från aftonbladet.se

Jag ska blogga om bajs...

idag på jobbet stog en dam utan tänder och pekade på en låda med varor. ja det är ditt tänkte jag. ta det bara. sen log jag lite och viftade med handen. ingen reaktion. förutom att det tandlösa hålet öppnades ytterligare. jag såg nästan vad kvinnan stoppat i sig till frukost. hursomhelst. jag går ut ur köket och ska precis vara snäll nog och plocka ner varorna i hennes korg. vad gör hon? jo. hon drar fram sin sin stomipåse.

"oj nu tappade jag min stomipåse också. fan då"
fan.fan.fan. tänker jag. sen vänder jag ner huvudet och tittar. not pretty.

vad jag får se är följande: en halvgul stomipåse överfylld med kleggigt bajs. sen står hon och viftar med den jävla påsen framför fejset på mig. jag fick en chock. jag bara stog där. flyttgubbarna travade förbi och kollade konstigt på påsen. sen på mig. påsen. mig.

"ja jag har inte bett henne ta fram den om ni tror det" sa jag inte. men jag tänkte. nog. jag minns inte. jag var som sagt i chock. sen kom min arbetskompis och skällde ut stomitanten. jag smög tillbaks in i köket och insåg sanningen. denna bild på en bajsig stomipåse kommer aldrig att försvinna från min näthinna.

När man spelar...

nu är jag hemma hos pappa. vi spelar gitarr hero. jag kör på easy. känner mig som en kung. mina bröder kommer in och kör på expert. not so much kung anymore...

Om man vill vara vuxen...

jessica säger:

haj

jessica säger:

nejmen hejdå.

jessica säger:

jag måste duscha.

V säger:

men tålamod kärringjävel!

jessica säger:

men sug min pung

V säger:

skinny bitch!

jessica säger:

barbidocka!

jessica säger:

men barbie då

V säger:

ska du duscha?

jessica säger:

ja.nå konstigt med det eller?

jessica säger:

jag duschar faktiskt.


Jag är lite tidig...

en timme för tidigt släntrade jag in på jobbet idag och muttrade till chefen att jag ville ha min nyckel. var är kvinnan med min nyckel? aldrig är hon i tid. samma visa varje gång. jag börjar tröttna på dethär. jag kräver löneförhöjning. "nej hon kommer halv nio. det är då du börjar." jahaaaa..


När man vill hålla tacktal...

jag vill tacka:

min mamma och min sune för att dom skjutsade mig till tåget och hämtade mig vid tåget och för att dom bjöd mig på mat och för att dom skjutsade hem mig.

frisörsofia som fixade min frippa dagen i ära!

isa som tog en fika med mig på stan och hjälpte mig att förbereda mig inför intervjun och hjälpte mig att skratta bort nervositeten (nästan) och för att hon följde med mig till arbetsplatsen och väntade på mig utanför hela tiden.

moster nätt för att hon peppade mig och skjutsade mig till intervjun.

pappa som ställde upp som referens.

sofie för att hon tipsar mig om jobb och för att hon är en så himla överförtjusande dam!

mina kära läsare för att ni lämnade schyssta kommentarer.





image1026

Ni är bäst.

tack för alla "lycka till". mina läsare är snyggast!

nu får ni ursäkta mig men.. jag måste ta av mig sminket och hoppa i mjukiskläderna såatt jag blir männska igen.

Lycka till Jessica!

jamen tjena.

här sitter jag och muppar mig. imorgon ska jag på arbetsintervju. åh min gud.
DET KOMMER GÅ SKITBRA JESSICA!
hör du det?

ni kan ju önska mig lycka till eller något.

tjugotusen kronor rikare

otroligt nog lyckades dom ta med en deltagare som inte skämde ut sig. MICKIS! vann gjorde hon också.
im so proud! heja heja heja mickis!

ett sjungande bi

missa inte det totalt värdelösa programmet singing bee ikväll.

eftersom min kompis mickis är med så ska jag utan tvekan kika när hon gör bort sig på scen. för att förlåt mig. men är man med i det programmet är man bortgjord. dom står där som idioter med beteendestörningar och svajar fram och tillbaks och har sig. aah..

ska bli kul att se på.

och jag vill inte verka bitter eller så men programledaren är inte mycket att hurra för hon heller. jag menar. haallå?




Mina muffins

såhär fina var dom. synd att det inte syns hur goda dom var.

 

jag kan lova att dom var goda. skitgoda.

HEJA NORDMAN

melodifestivalen igår var mycket underhållande. ja det är jättesynd om carola blablabla men nordman kom vidare det är väl allt som betyder något? woho säger jag!



bild från aftonbladet.

det är en lugn kväll ikväll

det är inte party nu. men det var party DÅ!


en jordgubbe på vinglaset kändes glassiiiiigt.

  


sen lekte vi med kameran. linslöss som vi är. resultatet kan ni se här nedan:

     
    


och på green man fångade vi linda på bild. woho for that!


feel like dancing

egentligen har jag inte tid att blogga. egentligen ska jag se på postkodmiljonären och äta choklad med henke. men jag sympatiserar med er därute i fredagskvällen som inte har ett dugg att göra och ger er ett inlägg!

hoppas eran kväll blev bättre nu.

fet frukost

imorse åt vi apgod frukost. färskt bröd med philadelphiaost, kalkon och en massa grönsaker. juice. te. färska jordgubbar och BLÅBÄR!! hur gott som helst.



fjollig pyssling.

ni minns väl alla nils karlsson pyssling? man tyckte ju den var så bra när man var liten. men den går på tv nu.. henke ligger under täcket och skäms och jag kan fan inte hålla mig för skratt. men lite gulligt är det ju faktiskt.

inget kalas.

julia fyller snart år. så vi hade planerat att odna ett kalas för henne nästa fredag.
jag och carro.
som en överaskning liksom.

det skulle bland annat innehålla:

 image1001 



strawberry daiquiris, fiskedamm och chokladtårta! men eftersom julia JOBBAR så ställde vi in skiten. hon ska fixa sitt egna kalas på lördag istället. och jag ska inte ens gå på hennes kalas längre för jag ska vara barnvakt. toppen.

Fest igen!

dethär var festen dagen efter dom senaste partybilderna jag visade. alltså en lördag!

jag, carro och julia piffade till partyt med urtjusiga sugrör! sen viftade vi med dom hela kvällen som tre galna cheerleaders. då är det fest!

   



sen lekte vi sanning eller konsekvens. som vanligt. det är en rolig lek det.
konsekvens 1: smiska julia på rumpan fem gånger
konsekvens 2: pussa varandra på munnen
konsekvens 3: gör det igen
konsekvens 4: ragga upp jessica (mig fick hon inte i säng)

    



självklart åkte vi och dansade och spelade black jack. efter det, åkte vi alla hem till hotell andersson. festen fortsatte där! ett tag....

  


Ni måste: make some noice

idag har marko kört mig till mamma för att hämta kakan. hahaha. sen kollade dom på fotboll. och jag på greys anatomy. slukade en burk nutella till det också. sen åt vi kebab. ja jag vet vad ni tänker.. vad fan lider vi av. men imorgon blir det annat.. lalala.


och nu så har marko åkt hem och henke ligger och sover. han jobbar förmiddag. måste komma ihåg att göra frukost åt honom också. annars äter han ju inte. min lilla slarver. mjaaadu.

såatt, jag tänkte lägga ut några partybilder. gillar ni när jag gör det eller inte? svårt att veta för det är alltid NOLL kommentarer på just dom inläggen. jag trodde att läsare uppskattade mycket bilder men jag kanske har fel.

jag har fel i så mycket jag ju. bröl


Hallelujamoment!

MIN KLÄNNING FINNS! I MIN STORLEK! OCH I MIN FÄRG! IM HAPPY!


Jag är tacksam.

TACK alla ni som hjälpte mig. blev ju mycket snyggare utan detdär nu.. dock fick jag ju ingen hjälp med att ta bort det understrukna på mitt namn under min bild. eftersom tjejen inte orkade leta fram koden. det var synd för jag har ingen aning. dessutom är det EN SAK TILL.... vart ändrar man färg på "OM" som det står OVANFÖR mitt kort? det är inte särskilt svåra frågor jag ställer men jag är mycket tacksam för svar..

Vilken duell

jag vill ha ett badkar. men ett badkar kommer vi aldrig att få. jag får väl göra som jag brukar. duscha. bara det att det är inte alls lika skönt som att bada.

tänk att ligga i ett badkar, fyllt med varmt och mjukt vatten, släckt lampa och tända ljus och med en kudde bakom huvudet. så skönt att man somnar. jämför sen med detta: stå upp, i några fattiga strålar med vatten som skiftar mellan aphett och pisskallt var trettionde sekund.


Detta är viktigt.

det är ju sånthär man blir tokig på.. hade man varit en "stor" och "känd" och ytterst "populär" bloggare hade de designkunniga bloggerskorna slängt sig över mig som hungriga små råttor och "erbjudit" sin hjälp för att det betyder ju att dom blir "länkade" på "den stores" sida och det i sin tur leder ju till en ökad mängd läsare. under en dag.... men HEY alla är väl värda sina fifteen minutes of fame? men ändå. jag vädjar här. hjälp mig. jag vill få bort det FULA understrukna här under.  jag var ju fiffig nog att få bort det understrukna här på vänsterlänkarna. det andra var det värre med. och tipsa mig INTE om nevarina eller whateverhernameis. hennes blogghjälp är för mig, ack så oduglig. HJÄLP MIG NU!

kan ni något?

amen NU skiter jag i detta. vad är det för jävla blogghjälp? ska det vara SÅ svårt att få bort den FULA understrykningen på länkarna eller. jag hatar understruken text. fult fult fult. min blogg ska inte va ful den ska va snygg. så hjälp mig nu om ni kan. TACK

Colorado Avalanche

NU så kan vi andas ut. det gick bra.

firefox suger

det måste ju va så. eftersom ni med firefox inte kan SE min nya, snygga design! ni får byta webbläsare för detta funkar inte. ALLA måste se min nya desgin! den är skitsnygg i´ll tell you.

funderingar kring matfärg

nu har jag setat och pillat med min bloggdesign här i natten.. snyggt va? i think so to.

men sen fick jag ont i magen. så nu sitter jag här och dricker varm mjölk som ett annat mobboffer. kaviarmacka äter jag också till på köpet.

på tal om mobboffer.

kalles kaviar lär ju vara det mest svenskaste som finns. hitta något som är mer GULT och BLÅTT än kalles så får du en tia. och en sak till: varför har kellogs allbran bytt från RÖTT till BLÅTT? är det bara för att moderaterna regerar nu eller?

24 februari var det fest!

vi börjar med den återkommande peaceposen. vi är så himla roliga som kör med samma gest varje fest. ja, det rimmar. haka inte upp er på det nu. koncentera er istället på våran roliga pose. och marko har inte riktigt fattat grejen. han kör med ett finger. men det är okej. han heter rysken i efternamn ändå.


   


sedan dom återkommande toabilderna. där är vi också så jävliga roliga och mogna jag och carro. carro säger att jag är kass på att ta toabilder för att hennes mus alltid kommer med. vaddå kass? det är ju meningen. nå kul ska väl mina läsare ha.

 


till slut,  några helt vanliga bilder på några mindre vanliga personer.

   

jahapp. slut på det roliga.

gratis mat.

idag klev jag in på vårat stammishak. nej, inte green man. vårat andra stammishak. palma pizzeria. vi fick två pizzor med extra gegga på, en stor cola, dubbelt upp av alla såser och pizzasallad för en summa av: noll riksdaler.

det kändes fint att äta en så FLOTT måltid gratis, det må jag säga. på småländska.





ja bilden ska vara sådär STOR

jag gillar faktiskt denhär bruttan så mycket att jag vill ha hela gilmore girls-boxen. men det finns ju ingen sån nej. utan dom har förpackat alla i säsong efter säsong efter säsong. men GUD så billi. för övrigt så känns det bra att hon inte är så jävla 12 år, rött hår, fast i köttet och luktar kiss-smal som alla andra ska vara hela tiden. nej jag blir helt tokig. sjukt snygg människa.




jag kreverar.

om ni bara visste.. om ni bara visste alltså..

jag måste ta en promenad i skogen och sedan en lång dusch för att detta ska ordna upp sig.


update: men herregud. nu loggar TIRRE in på msn. från thailand. i´ll be right here.

jessica visar sina sår.

jag har ju som sagt skadat mig. allvarligt. ni ska få se mitt sår tänkte jag. givmild som jag är..


en bild MED blixt och en bild UTAN blixt.
 

tycker ni synd om mig nu?

kan påpeka att:
carro och henke plåstrade klister PÅ såret så det gjorde extra ont att ta bort plåstret.
det varar.
det luktar jätteilla.
det ligger fortfarande 2,5 kilo grus under ytan.
skadan befinner sig på högerhanden. jag är högerhänt.
jag har även några krussiduller på vänsterhanden och blåmärken på låret.
jag kommer få gigantiska ärr.

NU tycker ni väl ändå synd om mig?

jag gör våfflor.

nu gör jag våfflor. men jag mår illa. det är synd. dessutom har jag en pizza for free att hämta ut också. men jag mår ju som sagt illa. jag vill verkligen ha domdär våfflorna. jag vill äta dom med socker och hallonsylt samtidigt som jag kollar på i en annan del av köping. inte socker och sylt samtidigt givetvis. utan socker på en och sylt på den andra. jag förbereder magen med lite fil. hoppas att den piggnar till av det.


där trivs jag bäst.

jag är inte motiverad att blogga nu alltså. vi dansade iallafall igår. jag, carro och julia förfestade här hemma sen gick vi över till grannhuset där karlarna befann sig. vi tog tag i en varsin karl och åkte till krogen. gratis? tack sa vi. sen kom vi till krogen och det var.. gratis? tack igen sa vi. sen gick jag till black jack bordet och vann lite pengar som jag sen köpte en drink till henke för. sen dansade vi och shottade tequila rose. sen dansade vi väl lite mer och sen skulle vi hem ungefär. jag lyckades dessutom snubbla på green mans bedrövliga stängsel som dom inte varit hyggliga nog att plocka ner. det gjorde jävligt ont kan jag få be att tala om. blod överallt. jag låg som en pöl på backen. men hem kom vi iallafall.

och bilder, det kommer sen.

nu återgår jag till viloläge i soffan.