Två små.Idag var vi och hälsade på den lilla, lilla bäbisen. Han var otroligt liten. Jag har aldrig sett något mindre i hela mitt liv. Och han bara låg där och sov. Och var så himla liten. Jag luktade på honom, sen pussade jag honom på kinden och klappade hans fina och mjuka hand.

Sen fick Salma en liten pressy som vi lekte med. Hon gillart. Hon är världens finaste dendär lilla Salmisen. Det brukar hon också tycka. Men inte idag.

"Är du världens finaste Salma?"
"Nä."

Nähepp..

Bästisar.

För det första så har våran lilla Salmis blivit storasyster ! ! ! <3

Och för det andra så har vi haft en riktig myshelg tillsammans. Vi har läst sagor och sovit middag och busat och pussats och kramats. Hon är och förblir mitt lilla hjärtegull.Helgen har dock även gått i alkoholens tecken. Jag gillart! Fast det märks ju vilka som har rutin och inte... Jag och Sofy höll ut längst både fredag och lördag. Coola eller? Öhjaaa! Mycket bra helt enkelt. Min familj är överlägset den bästa i heeeela världen.
Tack för det och jag älskar er.

T R Ö T T A S T .Pigg tjej? Eeeente speciellt. För mycket vin igår satte sina spår i min lilla lever idag. Gick över till Angelica och Johan för att sänka en flaska vitt även ikväll, men det gick inte ner. Men det gör inget. Dessutom måste jag ladda inför imorgon! Abooo!