Nightmare

bröl jag mår illa. skit i det. nu ska jag ut och gå.

drömde mardrömmar inatt.. jag hade HIV och vi höll på att störta med ett flygplan. Tirre höll mig i handen och gav mig lustgas. hon skrattade hon. jag hade dödsångest och grinade när jag vaknade för att jag var så rädd.

min gamle vän simon var även med i drömmen. han åkte stridsflygplan. och hans tjej satt i ett annat plan. sen såg vi hur deras plan bara exploderade i luften. PANG!

helt hemska drömmar.



hello? goodbye!

jag är faktiskt trött nu. fast jag sov på eftermiddagen. tröttare kvinna får man leta efter.

jag är så glad för att jag är så smart och hittade på något roligare än ett kuvert med pengar i till min bror när han fyller ARTON! heloo då får man ju bjuda till lite såattsäga!

men nu har jag faktiskt fått nog

mina fina blommor

här är blommorna jag fick av TirreTherese! nu är dom förevigade i min blogg. se så fina de är!



in my heart.

jag ser i kors. är för trött.

vi är iallafall hemma från stockholm nu. det är farligt att vara där. shoppingtarmen vaknar till..

tack för en underbar helg baby! PUSS

Al Forno på Drottninggatan!

när vi blev hungriga efter timmar på staden försökte jag spela erfaren och duktig nog att hitta till pizza hut. vi gick gata upp och gata ner. när benen nästan vek sig under oss stod vi plötsligt framför en italiensk restaurang. här går vi in. dom har pizza. tack gud. 

trodde vi ja. vi satte oss. väntade på att få menyer.. nähä.. hämtade menyer själva.. bestämde oss.. väntade på att få beställa.. nähä.. gick fram till kassan och beställde.. herregud.. kollade in pizzabagaren som torkade sina händer på en BRUN disktrasa. tidigare blå disktrasa. trevligt. 

sedan gick en fullt påklädd man in i köket och ruskade sig och petade och drygade sig.
MEN UT FÖR I HELVETE ! ! ! ville jag skrika. gjorde jag inte. sen ställde han sig vid kassan och åt lite bröd och lattjade. ehh okeej.. vi fick våra disktraseförgiftade pizzor. oxfilé??? NEJ! garanterat inte. typ stek? arg jag var! åt inte upp köttet i ren protest. 

personerna bakom oss fick fel mat. när ägaren sen kom med den nya maten tycker man ju att hon borde bett om ursäkt osv osv osv. istället såg hon sur ut och smällde ner tallriken i bordet och vände på klacken.

gick en trappa ner, där flera bord fanns och så även toaletterna.. där nere LÅG två servitörer och glodde på tv.. och när ägaren sa åt dem att stänga av höjde en av dem handen och ville kasta tvdosan på henne... och när jag kom upp igen åt vi lite pizza och sedan gick hon (ägaren) lös mitt framför alla gäster. 

hon skrek:
"jag drar hem" ring blabla. han får jobba! jag drar hem. man kastar inte en tvdosa på mig OKEJFATTARUVAAA?" sen stog hela personalen och babblade och tjabblade mitt framför näsan på oss alla. jag glodde på dem och en sa "detta är en restaurang. vad är erat problem?" då tystnade dem. ett tag! sen var det igång igen. ägaren var värst också. de andra försökte lugna henne lite men hon skulle ju bara HEM! dåre.

sedan kom två nya, intet ovetande gäster in.. satte sig vid det enda lediga bordet som råkade bestå av ett bord och fyra stolar. då kom en av servitörerna fram och bad dem sätta sig vid VÅRAT bord (för två) när vi hade gått. för bordet dem satt vid var nämligen till för fyra personer.

EHHH ? ? ? ! ! ! 

det värsta jag varit med om.  läs och begrunda och sätt ALDRIG din fot på detta bedrövliga ställe.

jejejessica på hotell.

det är visst fest nere i receptionen. vadfan står folk och trycker där för? in i lokalen med er. inte flyttar dom på sig heller? var nära att trampa av en tjej hälsenorna. ja med flit alltså. stå där mitt i vägen då. pantade idiot.

men nu är jag inte matelak längre. har mosat i mig en hamburgare och en massa pommfritt. handlade på tom mage. alltid lika smart. få se.. lösgodis, chips, dipp, chokladask, polly, två bakelser... ehh ska jag fortsätta? nä trontedä.

  



my pornogirrrl.

denne man ingick i Tirres dröm. likaså en rund säng. ni kan väl få klura ut resten själva.. och hon kallar sig pryd. ni skulle se mina sms ifrån henne. där snackar vi opryd. sorry baby. BUSTED ! ! !


(bild)


dreaming of you

om jag bara kunde komma på vad jag drömde... den senaste tiden har jag drömt obehagliga saker och varit lättad när jag öppnat ögonen och insett att jag drömt. NU såg jag ett flygplan i huvuvdet. NEJ det var en helikopeter. och visstja! jag blev misshandlad! och lejon av tyg lärde sig att döda. elsa fyllde år och vi försökte lära henne att äta sånadär blåa godisfiskar. puh. hatar att inte komma ihåg vad jag drömde. känns som att ha missat en bra film eller något.

tirre har tydligen ljuva minnen från sin dröm hon också... lite mer erotisk än min dröm dock!


nu ska rosa väskan fram igen.


Du är alltid så punktlig

visst är det träligt? dagen innan vi skulle till kreta.. vem knackar på dörrn? JO fru menshuve. och nu, dagen innan vi ska till stockholm och njuta på hotell.. vem knackar i trosorna? JA precis. hon är ju satan själv. vi har ju badkar ! ! ! jag vill väl inte plaska runt som en säl i röda havet. tror inte henke är så uppspelt på tanken att dela badkar med ett mensmonster heller...


(bild från bestwestern.se)

Gör det inte.

stannade kvar en timme extra på jobb idag. Vera frågade om jag hade tid att sitta ner. och tid, det är ju allt vi har här i världen så jag satte mig ner och pratade med henne. hon är så fin.

idag var det alltså tänkt att jag skulle:
panta flaskor
gå med skräp till containern
slänga glasflaskor i containern
städa klart byrån jag började med igår

idag har jag alltså INTE:
pantat flaskor
gått med skräp till containern
slängt glasflaskor i containern
städat klart byrån jag började med igår


growpain

mina tuttar gör ont. jag hoppas det är växtvärk.

driving one of your cars

jag körde med mamma idag. varför måste jag vara så stissig? lugna dig kvinna. var helt säker på ett tag att jag skulle krocka. men jag har ett mål: jag ska ta körtkort innan elsa sju år.

javisstja. imorgon ska jag jobba på malmen. lilla söta underbara vera.

Kraglös.

nu mina vänner har jag varit ute i skogen och sprungit. jag sprang tills det värkte i bröstet och smakade blod i munnen. då gick jag ett tag. sen sprang jag tills blodet forserade i strupen igen då saktade jag ner.. sådär höll jag alltså på.

och nu äter jag gröt. alltid lika....gott! nä fy.

och när jag klämt i mig denna sörja ska jag köra bilen. ja, nu jävlar kör vi! jag har tappat ALLT. sist jag körde lät det såhär "shit. mamma. vilken är bromsen och vilken är kopplingen?" mamma får ju panik där brevid och då får jag panik och allt blir bara panikartat. och dyrt är det. jävla mig. jag hade allt klart. men när jag kuggade på första uppkörningen gav jag upp. härlig kämpaglöd där känner jag. vilken jävla fighter jag är! bä

men nu börjar jag om. jag är TJUGOTVÅ år och det är dags att ta sig i kragen nu.
på riktigt.



om denhär bilen väntade som gåva efter jag tagit kortet skulle det inte göra något.

Wishlist:

nu har jag kommit på ytterligare ett par saker till min önskelista:


 

en pilatesboll
en yogamatta
sånadär träningsredskap, typ dragband och kabeldrag
kylskåpsmagneter
en termos





it´s aaaall about me

så. nu har jag fyllt år. jag sov visserligen när klockslaget slog in. men det är inte slut på kalas för det, nejnej. det har knappt börjat...

vi åkte till västerås och käkade spicy hot och sen gick vi på bio. såg Patrik 1,5 igen. den är för bra alltså. sen hör man små viskningar bakom sig när männen börjar kyssas
"nä. fy. jag tycker sånthär är obehagligt." "jaaa jag också! jag också!"

biljettrivaren är alltid lika uppiggande. står där med sin snörpta, rynkiga mun och rör inte en min. jag har försökt skoja med henne en gång utan resultat. dessutom fattar hon trögt. ännywajs!

carro: inget brev idag heller. det var som jag misstänkte. brevbäraren har en secret crush i dig och snottade ditt brev.

köpte förövrigt två presenter till mig själv igår. ett schampo och en router. trodde jag skulle få sitta i soffan eller ligga i sängen eller surfa varsomhelst i lägenheten, men nä. som jag sa. ALLTID är det något som ska krångla. så just nu sitter jag cirka 2 centimeter ifrån routern och DÅ fungerar det någorlunda. ahhh.. hursomhelst. jag är glad som en lärka iallafall!


Jag bara äääälskar er!

låg och kurrade i sängen imorse... så rrrrrringer det på dörrn. dendär hysteriska ringklockan vi har alltså. man får ju slag. hursomhelst. jag tänker att det är brevbäraren. dom brukar ringa när grejer inte går igenom postluckan.

men när jag ranglat mig upp och öppnar dörren står där min underbara MAMMA och min underbara bror KRISTOFFER. åh jag blev så glad. redan då var hela min födelsedag lyckad. dom hade med sig frukost som vi åt tillsammans och det var så mysigt.



sen öppnade jag två paket som var inslagna i såntdär fint papper.. färgat och genomskinligt, vet inte riktigt vad det heter. sen fick jag två blommor. ficus ginseng står det på. JÄTTEfina.
och så kollade vi i "den som inte tar bort luddet ska dö" och skrattade så tårarna sprutade. vilka dårar det finns.

ungefär två minuter efter att dom gått hem ringer det på dörren igen.
och när jag öppnar står där en dam med en stor blombukett. tack säger jag och stänger dörrn. och det var självklart från världens underbaraste människa TIRRE. jag blev så glad så jag skrek och sen grät jag en skvätt.

dessutom fick jag post igår som jag blev glad för. och ett fint kort idag från mina älsklingar i skåneland.

justnu är jag så glad att jag tillochmed fick lust att städa. och DÅ kan jag lova att jag är riktigt jävla glad.

im gonna dance

idag är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag

HURRA HURRA HURRA



bråttom bråttom

jag måste verkligen städa. iallafall inom 17 dagar. det är min tidszon. sjutton dagar.


min önskelista

Isabelle vill gärna att jag kommer med förslag på vad jag önskar mig i present. så jag ska göra ett tappert försök här nu...

 
dehär glasen, Club by Matz Borgström gillar jag. har fyra stycken. finns även i champagneglas. dem har jag inte.
söta strumpor kan ju vara nödvändigt eftersom jag knappt äger några strumpor..

ah..eh..jag vet faktiskt inte. NÅGRA förslag iallafall.

bedrövligt

jävla skitbloggshelvete.

skogsmullar.

jag och elsa blev sams igen och hon fick följa med oss ut i skogen och plocka svamp. jag kan ju tacka mina goda gudar att jag hade henne med mig. fan vet vilka svampar som hade hamnat i min burk annars.

"ELSA! här är väl en trattis?"
"eh. nej jessica. inte ens i närheten...suck."

nehä.. och min bror tyckte synd om mig för att jag hade hittat exakt fyra svampar, så han satte ut kottar där svampen fanns så jag fick springa omkring och låtsas att jag var värsta svampfinnaren. det är kärlek det. jag tröttnade dock rätt snabbt och ville bara fika.
så vi fikade i ett vindskydd vid sjön.
sen åkte vi hem till mamma och åt svampmackor. mums!




Min kusin Elsa

min kusin Elsa har skaffat msn. notera att hon är sju år.

idag lät det tillexempel såhär:

elsa: HALLÅ?
jag: vadå?
elsa: du sitter ju bara där!
jag: men jag gör ju en massa annat också.. du sitter ju också där.
elsa: jag pratade i telefon. kan du förstå det?

sedan matade hon på, då sa jag åt henne att jag tyckte hon var stöddig.

elsa: nu pratar inte jag med dig nu blev du dum
jag: jag är inte dum för att jag inte gör allt som du säger.
elsa: jag bryr mig inte jag kommer inte ta upp medelande som du skickar idag iaf


hon vill även mejla. så jag var snäll och skrev ett mejl till henne. som svar får jag:
"kan du skriva med större text? man ser ju knapast vad du har skrivit!"

ja, hon är rolig dendär lilla ungen.

time baby time

jag har haft ont i mitt hjärta imorse igen. jag tycker det är obehagligt. jag har inte ens ansträngt mig. måste sova mindre, äta nyttigare och träna mer tror jag.

nu ska jag tillexempel ut i skogen. och sen vid fyra ska jag ut i skogen igen, med mamma och sune. på tal om mamma och sune. jag drömde om er inatt. mamma stod vid kryddhyllan på coop med sofie och en man stod brevid och mamma betedde sig som en fjortis. hon var kind of KÄR i någonannan än sune. skulle det hända skulle jag vilja dö.

men ska sluka mitt gröna te nu och sen ut och jaga i skogen.

Herrå!

Så sant som det var sagt.

nu har jag ansiktsbokat klart för idag, så nu ska jag tvaga mitt ansikte och sen in i sängkammaren och avnjuta en  stillsam nattsömn. imorgon ska vi bege oss ut i skogens gröna vidder och plocka guld.

jag önskar eder alla en förnöjsam afton.

Kanske en..hund

yes. jag har blivit facebook-besatt. det var ju själva fan... all min lediga tid går åt till dendär sidan. jag skulle ju skriva brev...

idag blir det pizza/kebab från carlos. det är så gott där så man VÄLJER inte en maträtt utan man GÅR MISTE om det man inte tar.. nu måste jag bestämma mig snart. har tänkt i en halvtimme. har en halvtimme kvar.

julia och carro har varit här idag. vi fikade och kollade på top model. det var trevligt. carro är lyrisk över min födelsedagsfest. det är roligt. då blev jag också lite lyrisk.

på tal om det. ska fixa inbjudanskort! facebookinbjudan är bara som ett extra äss i rockärmen!


PartyHardy

snart fyller jag visst år. dags för fest alltså. förra årets fest (<- JA det är en länk) var rolig. men lite för nykter. detta året blir det ändring på den saken. det kan jag slå på mina trummor för.

jag ser typ ingenting i detta rummet så jag säger hejdå for now.

Snålsurfarn...

dethär blev lite jobbigt. alltid innan har jag kunnat surfa loss på grannens trådlösa.. men NU helt plötsligt bestämde de sig för att, näää nu låser vi detta. jätte elakt mot mig. tänker de bara på sig själva?? man undrar ju.

ansiktsbehandlingen var skön i början.. sen när hon började med portömningen var det nära att jag skrek "JAG VILL INGE MEEER, SLUUTA NU!!" men jag höll mun och låg där och vred mig i mina smärtor. och i min svett.

nu, snart så ska vi på middag hem till mamma. skickade ett sms till henne nyss.
jag: behöver ni hjälp?
mamma: fan heller :)

ikväll är det även den traditionella kräftskivan men jag pallar inte. orkar inte. har ingen lust.

 
...detta äro bilder från förra årets skiva...

En förvånande förvirrande vän

imorgon ska jag och henke lyxa oss lite. vi ska jacuzzibada och sen ska jag på ansiktsbehandling och GUD vad skönt och välbehövligt.

idag har carro varit och hälsat på mig. hon åkte typ nyss hem. när hon klev av tåget i fagersta lyckades hon glömma något ganska viktigt kvar. sin plånbok. ookej. så vi fick åka till stationen och vänta på ett tåg där konduktören tagit hand om plånboken. haha jösses kvinna. sen gick vi och handlade mat och vin och väl ute ur butiken utbrister carro "BILNYCKELN! var är nyckeln???" jaha. jag går till bilen och vaktar. sen kommer hon springandes. den hade hon tappat inne på affärn. 

när hon sedan åkt hem får jag ett sms "kul att jag just vände, trodde jag glömt mitt vin i din bil. sen kom jag på att vi handlade ju i min bil. gud vad förvirrad jag är idag!"

för det första: MIN bil? jag äger ingen bil.
för det andra: förvirrad IDAG? jag tror inte det är en tillfällig sinnesförvirring tyvärr..




Tråkiga stad.

först ska jag säga att jag tänker på Dig, min ängel. du är bäst och jag älskar dig. jag pratar givetvis om Tirre, men det har ni väl förstått.

jag har lekt braveheart här nu... jag har skaffat facebook. jo, det är sant! det är krångligt och svårt och jag fattar ingenting men det ska nog lösa sig med tiden. det mesta brukar göra det.

det finns verkligen ingenting att göra i fagersta... undra på att man längtar till skåne då.
där är det livat minsann!

 
Sanna och Fanny.

Muffins.

varken sanna eller tirre ville spela spel så vi bestämde oss för att baka istället. jajemen. jag skjutsade tirretherese på cykeln och vingligare har jag inte varit med om, haha. sen tog jag sannas longboard och gjorde ett par tricks sådär.. fanny gick med oss men hon blev trött lillan. påkörd av en galning på longboard blev hon också.

 

 

 

sen for vi runt i köket som tre fulla hönor och försökte vispa ihop lite muffinsmet. vi gjorde fyra satser. den första satsen blev vit och inte så god, den andra blev brun och lite godare. dock inte några höjdare.

sannas kommentar om das muffin: ja dom var fan inte goda alltså.. men det är ugnens fel.
tirres kommentar om das muffin: jag har ätit bättre. men det var roligt!
lenas kommentar om das muffin: ...jag tror inte dom är färdiga..
andys kommentar om das muffin: vafan. det smakar ju pannkaka!?
min kommentar om das muffin: smakar scones. bröd. inte sött..

MEN när daniel kommer hem från jobb.. går in i köket och smakar en muffins uppstår kärlek. daniel fick därmed ärva alla dessa muffins. grattis grattis!

decoratemebaby

idag sov JAG till två igen. tirre gick däremot upp tolv. att hon aldrig kan väcka mig.. höhö. jag tror att vi somnade runt o5.oo där.. vi låg och prataprataprata hela natten. sånt är mysigt tycker jag.

idag ska vi fotvandra genom hela skåne. eftersom jag åker hem imorgon och jag vill göra det bästa av dagen. nää, skoja. vi ska.. ja inte vet jag vad vi ska. sannapanna ska leka lite med oss. tror jag.

jag har planer för tirres personalrum. stora planer. och till hjälp har jag en riktig stjärna. sofie! hon är totalt GRYM. 

nu lär jag borsta tänderna.

Bedtime.

klockan är tolv och folk ska sova. klockan är dock fem över två. men jag och tirretherese ska sova nu iallafall.. imorgon ska vi till sjukhuset.. huga.


 
jagsaknarminmjukaman.


Minnesbaklucka.

jag såg med ena ögat på en film med john travolta i typ.. förrgår? och sen dess har jag varit sugen på spaghetti och köttfärssås.. ja, dom åt det i filmen då alltså. så ikväll ska vi äta det! mmmums.

sanna hade en del sjuka bilder från i fredags. kul med minnesluckor, verkligen. jag var som ett pålägg mellan två mörkhyade män på ett kort. jag tycker liksom inte det är något fel att skaffa sig nya bekantskaper igenom dans. det ska tilläggas att det inte var nådigt med alkoholintaget denna kväll. andy drog fram "den lilla flaskan" och så shottade vi lite. jag vill inte ens försöka minnas hur hög alkoholprocent det var där i. 


andy grinar illa. jag rör inte en min. coolness.

vi skejtade och lattjade med sparkcykeln också. ja, det var iallafall den roligaste festen jag varit med om. helt på sant.

Homosexuell kärlek på film

då har vi alltså sett på patrik 1,5. jag tycker den var sjukt bra. eller asbra, som man också kan säga. sanna var lite obekväm i början när männen kysstes och smekte varandra, men det tog sig och efter ett tag lät det "åååh så gulligt" och "naaaaw".. daniel var dock mer bestämd. han gömde sig under sin keps varje gång det blev för intimt. han verkade dock inte ha några större problem när scarlett johansen och någon annan brud kysstes. nähä..

justnu så sitter jag och äter choklad, som tirre har köpt åt mig. och tirre diskar. hon säger att det är som terapi så ja, hon får väl stå där ute och plaska då. jag ser henne härifrån och hon är ju så söt så det är sanslöst. kan inte låta bli att fnissa lite åt henne heller.

en rolig sak som skedde på bion var att dom som vanligt visade reklamfilm med lite halvporrig belysning.. och sen innan filmen skulle till att börja, så drog de för draperiet för bioduken, slog på lamporna på fullsprätt och SEN släckte dom helt och öppnade upp draperiet igen. haha, har aldrig varit med om det förut. 

nej, nu ska vi snart sova. imorn är det jobb som gäller. 

 
världens sötaste sannapanna. dock lite berusad vid detta tillfälle. men det är ju skitsamma.

Första gången...

nu äter jag denna glass.. smakar tuggummi mer än bilar dock.. men den är smarri!


det går över.. allt.. går över.

hallooo.. idag sov vi till 13.5o.. lite lagomt sådär.. fan vad dagen springer iväg utan att man hinner få tag i den då. men det är lugnt. vi ska på bio ikväll. vi ska ju se patrik 1,5! den verkar rolig. torkel petersson är ju grym.



bilden är snottad från stureplan.se, men det går ju inte att länka.. det är mycket som inte fungerar nu.. är det min dator eller vad är det frågan om? jag tror jag måste störta in och hugga som en kobra på mac support när jag ska till västerås nästa gång. man blir ju fan förbannad.

då hörs vi.


Personalfest.






Pose

Tirre kissade så jag passade på att posa lite med mig själv. jag gör den klassiska posen. carro&jessica posen. jojo det var visst vi som kom på den. alla andra ba apa efter oss.



Slurp

tirre har gjort en supersmarrig drink. kittlar skönt i kistan. den tomma kistan. jo mamma jag HAR ätit. men jag har hög förbränning bara! blink blink

jag har INGA pengar på mobien.. men en jääävligt trög caps-knapp, det har jag. är det mitt kaffespill som spökar?

åter till drinken. den är röd och fin.smakar hallon.mums!

adam tensta-dopeboy.. grym låt och bra video. man vill liksom gunga med. skönt. sa jag förresten att berra är med i den? jo jag är som en stolt hönsmamma!

Prioriteringar.

istället för att ta mig en välbehövlig powernap så sitter jag här. jaha det var ju otippat. men nu ska jag nog duscha.. eller sova lite ändå kanske. ja vi får väl se.

Ett inlägg bara...

sitter på golvet med min kaffekopp och laddar inför min första arbetsdag här i skåneland. man måste ju jobba om man ska känna sig som personal. det är ju personalfest ikväll.

jag har det bra. jag mår bra. jag äter ordentligt och jag sover skönt om natten.

då hörs vi sen då, heeejdå!

Fyra Fina Flickor

vi hade trevligt i kungshallen och på fotbollsmatchen men allra roligast hade vi på tåget. där kommer vi, fyra fnittrande jäntor inramlandes i kupén hos en trött norrlänning bosatt i skåne. han hade åkt tåg i  åtta timmar och hade sju timmar kvar. vi klättrade och vi bäddade och vi skrattade och vi klädde av oss. eller iallafall jag. muaha ja sjukt trevligt var det iallafall. har även en aning ointelligent film att bjuda på men jag fattar inte hur man gör. fortfarande. så det blir int nå av med nån video.



sen när vi trodde att stormen lagt sig kommer där in en nervös cirkusartist.
jaha ja hej på dig du. 
ahh.. underbart.

Berest tjej va.

så. har nästan packat klart allt. dock måste jag fila naglarna nu ser jag.. ser ut som dom tillhör magica de hex. sen kommer mor min och skjutsar mig till tåget.. ja och sen åker jag väl igen då! wii

idag blir det fotboll. sverige-ungern som ni ju förstår.. spana efter mig på tvn. jag kommer vara naken.

thank you and byebye. byebye





jag har aldrig skrattat

ahh. igår lyckades jag med en fenomenal sak! hade precis fyllt min kopp med nybryggt kaffe och varm mjölk.. ställer ner koppen och.. BAAAM! välter ut hela skitet över datorn, på bordet, på stolarna, golvet.. ja allt. men värst var ju givetvis på min dator. min lilla skatt. jag skrek "meeen va FAN" sen tänkte jag att jag skulle lugna mig, så jag log.
jag log mig igenom alltihopa. 



Glejm.

Pistvakt

 





Kattfajt

jag och carro har drömberättarmorgon. haha. det är roligt. man drömmer bra mycket tokiga saker. vi drömmer om micke persbrandt båda två. carro tror att vi är hemligt förälskade i karln? må så vara..

ja.. då får vi slåss om honom då, antar jag.



en bonde i vår by

ahh.. vissa människor alltså.. fäll ner pungen och landa. herregud. får ju lust att sparka upp ett stolsben i livmodern på dig.

hursomhelst. idag har jag varit i stockholm och lattjat lite med berto. köpte ett par skor blandannat. han är förresten med i adam tenstas nya video. han är nörden med glasögon och blå jacka. grrrr

hörde något om att blondinbella skulle vara med där i också? ser inte till jäntan...

jaja, jag vet inte alls jag. ska jag ens berätta om hur vilsen jag kände mig i stockholms tunnelbanor? nej jag tror inte det. gröna linjer och uppgångar och rulltrappor och gud vet allt.

jag är verkligen en bonde

Nu vill jag hava falukorv

nananananananaa.. kom nyss ur duschen. efter att ha varit på emils match var jag som en calippo.. well. de vann idag. igen. igår vann dom med 10-0 och idag med 10-1.

och bror min (den andra) har håvat in en fru. hon ser precis ut som Britta i barnen i bullerbyn. eller är det Anna? nää..jag tror det är Britta. dom kanske beter sig likadant också. rusar omkring barfota i skomakarängen och läser högt för sin farfar ur dagstidningen.

nu ska jag kolla på pistvakt, för ovanlighetens skull...

Oh Lord

hade en plan.. skulle dricka mitt kaffe sen ut i skogen och gå.. men ringde mamma för att fråga henne om en bra blåbärsskog. inte för att hon är någon skogsmulle men hon lär ju veta mer än mig iallafall.. och då klämde hon ur sig att brakis(emil) har match idag. WII sa jag. försökte övertala henke att jag visst skulle hinna dricka kaffe, ut och gå, komma hem, duscha och byta om på fyrtio minuter. men sen erkände jag mig besegrad. så nu blir det kaffe, frukost och fotboll.

men nu. nu försöker han bossa över mig. har han inte lärt sig vem som är herre i detta huset ännu?

vi ses närma beng-ha

väldigt ointressant

cyklat hem i regnet. okej. halvvägs iallafall. har inte tagit av mig de blöta kläderna än. för snart ska jag ut där igen.

ja..det var väl allt det.

blablabla

nu jävlar är det någon som är matelak. min mat mättade i ungefär 2 sekunder. förbränningen är på topp. ehh

bara jag håller mig ifrån godiset och chipset så är jag nöjd

jag har lust att skrika

Vördnad.

 nu har jag vårdat mitt yttre (se nedan) nu måste jag ta hand om mitt inre..

..med det menar jag att få föda i kroppen. vi får se hur det går. 

Fortsätt simma

vaniljyoghurt med havregryn det är gott det. sen väntar efterrätt - kaffe

idag är det grått och blås.

om ungefär tjugo minuter ska jag möta mamma för vi ska simma. det var längesen. på tal om vatten så lattjade vi med lite vattengympa på kreta eftersom cilia är utbildad. det var sjukt jobbigt det ju. trodde jag inte. höll på att drunkna.

men nu ska jag boka ett par biljetter här...


vattengympainstruktör (långt ord, ja)

Here wo go again


   


nån slags byggnad, nån slags sten, en bror och till sist mor med dotter.
fattar ni?

knorr

är så hungrig så det svider i magen. och vad ska vi äta? samma som igår. och vad är det? kebabtallrik. 

ni ba: ahmenguuu asså jessica du e ba så jäla onytti asså skärp dig rå!

eller inte. nu är det idoldags. det finns för många idioter där ute

Mjao

när man väl behöver sin kalender då är den spritt språngande försvunnen. det är minsann knasigt. hämtade visst lite toblerone istället. tänk så det kan bli va!


raaaak i ryggen! jag måste påminna mig själv om att vara rak i ryggen. jag vet inte hur många kort jag förstört på grund av min hösäckshållning. så jävla osexigt.

jag har kommit på att lisa miskovsky - alright är en riktig humörhöjare. jag sätter på den i min ipod sen dansar jag framför spegeln. ni förstår jag är egenkär.

Ni ska...

ladda ner typsninnet ZAPFINO för att det ska synas. rätt ska vara rätt så please do so

Kärlek alltså

jag har mitt lilla kort här brevid mig. hon är världens finaste. finns ingen, ingen som henne. INGEN

var har du varit hela mitt liv? 

jag älskar dig

Stjärten.

jag har träningsvärk i min stjärt. inte helt oväntat. gick ju faktiskt i skogen i hela tjugo minuter igår. TJUGO!! vad är jag? en rangelrostig ford? mer otränad varelse får man ju se sig om över skogar och hav efter.

"avboka" finns inte med i min ordlista i mobilen. det var då fan det dummaste jag hört.

om drygt en månad..eller vaddå drygt? om EXAKT en månad fyller min lillebjoooj arton år. ARTON! jag måste sätta stopp för det på något sätt. jag ska säga till honom att han fått allt om bakfoten. det är förns nästa år han fyller arton. är han så dum så han inte minns det, stackarn? kom och ta en bulle.

nu ska jag duscha. jag luktar som gunde svans pjäxor.


Kafferep

nu har vi varit och fikat hos mamma. bullar som Lena bakat och kaffe som mamma kokat. och kollat på bilder och gjort fula grimaser. mamma säger jämt att hon har fått så vackra barn, idag sa hon "fan vilka fula ungar! hur kan jag ha fått så fula ungar?" haha!

men nu ska vi äta hästkorvsmackor och sen slänga oss i sängen och glo på pirrevarre. jag dör på den serien. 

tja ;)

Halmstad i bilder

jag och Tirre hoppade på tåget till Halmstad liite senare än vi tänkt. pjamasen satt ju som fastgjuten på våra kroppar. hursomhelst. 

"för att göra en lång historia kort" så berättar jag vad bilderna visar. 

1. K och T med blåbärsdrinkar ala Jeje. 
2. K och J med en Boodrink och en Jejedrink.
  

1. på gastons. den världsberömda pizzan, superbra service, gott vin, mysig lokal.. ja ni fatter! 
2. Tirre köpte shots! 
3. kramkalas
   

1. inne på Moon. man kan säga att de ägde dansgolvet!
2. sent på natten/tidigt på morgonen. det är bara jag och B som lever?
 


vi gick förresten på promenad genom stan dagen efter. frukost på CC´s med alla getingar, besökte katthemmet och strosade runt lite. mysigt och jättefint väder!

tack för det!

blåbärsskogen.

idag ska jag dricka frukost. en blåbär/banansmoothie. den är lila och fin. jag mår illa har fått min beställning från cdon också. pistvakt, hela serien på dvd. vi har den på vhs men det är som smidigare med dvd. jag äääälskar den serien. älskar! nehärru. denhär drycken mättade inte nog. ska jag vänja mig eller bara äta mer? blah.

I have a dream

nu har jag hällt i mig en kopp med grönt te. har hört om dess nyttighetsfaktor. så nu är jag värd en kopp kaffe! sen ska jag faktiskt ta min ipod och hit the forest såattsäga! 

visstja. hade en skön dröm. drömde att jag opererade brösten. ja, förstorade dem alltså. och det gjorde inte särskilt ont.. antar att det inte är riktigt så i verkligheten. tänk er jessica med ett par sillisar. eller ett par tuttar överhuvudtaget. det vore något det!

nu ska jag redigera ett par bilder.. sen ut och gå som sagt. jag har ett mål.

förresten. SER ni ens min nya rubrikstil? den är skitsnygg på MIN dator men på Tirres var den... mindre sniigg om man säger så. den ska vara snirklig och tjusig. sånivet.

happy tisdag.