finsmakare.

inte en enda bild tog vi med datorn i lördags jag och carro. inte EN! så nu får jag snällt vänta på att hon skinkar <- HAHA skickar ska det stå.. vänta på att hon skickar över bilderna från sin kamera. så enkelt var det.

vi spelade ett roligt spel. ber freddan läsa vad det står just nu... orangino säger han! då heter det väl så. orange är det. och det var roligt. man skulle gissa lite kring varandras personligheter. typ. orkar liksom inte förklara ingående. spela själva så fattar ni..

och sen drack vi champagne! jag försökte leta fram de billigaste glasen i huset eftersom man kan bli dallrig på handen efter ett par glas. tydligen sög jag på det. hade plockat fram och skålat i de dyraste designglasen. hur kunde vi tro att det var plast liksom? haha nåja. de gick iallafall inte sönder.


 


två små svarta

tröttsam dag. har ALDRIG varit så matt som jag har varit idag. folk har trott att dom sett en zombie i gångarna på jobbet. men nepp! ba jag.

sen kommer man hem till henke.. och får ÖPPNA PAKET!! 



en slags varg

idag fick jag massage. jag kan inte kalla det bekvämt men nödvändigt iallafall. virrade som en dåre innan jag hittade kvinnan som skulle klämma på mig också! emil skjutsade mig på sparkcykeln! smidigt och billigt liksom..

träffade på isbelle i gångarna. skoj. längesen man såg den jäntan på jobbet. hon är rolig hon.. om alla vore lika glada som henne vore det en härlig arbetsplats. men det är det iof ändå.. GUD VAD JAG SVAMLAR. vad håller jag på med liksom.. blir irriterad på mig själv. jag vill dansa under stjärnorna imorn, menee.. man ska ju upp FYRA på lördagmorgon så..ehnaej. får nöja mig med blue moons propptrånga dansgolv på lördag.

och på lördag.. då korkar vi upp champagneflaskan, jag och carro! 

ska nog duscha och sen trilla ner på stan. såg ett par skiiitsnygga jeans igår. synd att jag inte har någon vän här i krokarna som vill följa med. men jag är ju lite av en ensamvarg..


en slags muntergök.

som ni säkert förstår...

så var sex and the city filmen inte bara BRA eller GRYM den var makalöst FABULOUS!


alg_sex-city.jpg


Im going out!

du, det är dags för fröken att hoppa in i duschen. ja, jag pratar OM mig själv MED mig själv. jag ska på middag och bio. värsta dejten! hoppas henke tar det bra...

ge mig ett svar!

är det omöjligt att tanka hem dessa två låtar: 

jason mraz - IM yours (självklart den nya verisionen.jag är inte dum i huvet)
lisa miskovsky - another shape of my heart

?????

hur kan du inte förstå...

nä. blev ju ingen bio. bara skitplatser kvar. inte kan man sitta LÄNGST fram i två och en halv timme och glo? kommer ju få käka pepcid duo i ett halvår..

dessutom somnade jag vid fem.. klev upp vid åtta och lagade mat. som en robot. var inte ens vaken egentligen. men gott blev det. bra jag är.

fattar inte varför jag skriver

ett djur som jag

jag vill bara sova. sova som om det inte fanns någon morgondag! SÅ trött är jag. låg och vände och vred på mig som en idiot igårnatt. eller imorse. välj själv. tröttsamt var det iallafall.. försökte med ALLT! förutom att räkna får...

är så trött att jag inte ens orkar gå och se sex and the city. men det kan jag göra imorgon. för det finns en morgondag, trots allt...





im up!

godmorgon godmorgon...
inte varje dag man har lite tid över såhär.. skulle nästan kunna ta en kopp kaffe. nästan. men det får jag lugna mig med tills jag kommer fram till jobbet tror jag..

det känns inte lika bedrövligt denna vecka. det är tisdag och henke kommer till mig redan på torsdagkväll. ah, så ljuvligt. 

ha en förträfflig dag!

tjuvtitt i mitt rum...

vid middagen började mattias prata om ben & jerry glass.. vilka smaker vi har ätit, vilka som var godast osv osv blablabla.. så efter maten hoppade jag på cykeln och köpte två kannor med glass. har faktiskt hittat en favorit.. 

sen slaffsade vi i oss glassen utan något som helst dåligt samvete. för varför ska vi ha det? glass är en rättighet i sverige. det ska vi bara vara tacksamma för. och så kollade vi på the number 23 med jim carrey. varför berättar jag det liksom? att det är med honom. alla vet redan det.

sen tänkte jag bjuda på mig själv lite... hur då undrar ni? jo! ni ska få se tapeterna jag har i mitt lilla rum härbortöver...



och så ser dom ut!

nu ska jag sova. ska dock upp om fem timmar...

jag kan se en fluga

det är bara för att vi inte har någon frukt som jag äter chips, ostbollar och glass. lovar.


idag ska jag packa mitt pick och pack och fara till västerås. igen. har varit hemma i fyra dagar. mysigt har det varit. för det känns ju ganska värdelöst att ha ett hem tillsammans med sin älskade man och så kan man inte ens bo där tillsammans med honom.. men sånt är livet. jag ska ju inte klaga.

GAH varför är det en fluga här inne? dom passar på dom jävlarna.. hade balkongdörren öppen i kanske fjorton sekunder.

blommorna mår inte heller bra av att jag åker....




midsommar på haga











en tanke.

skulle gett er lite bilder från idag men så kom mannen in med te och mackor och skorpor... såatte.. herrå!

bara för att jag kan...

så bloggar jag direkt från toaletten! 

jag visar min otacksamhet

hihi tänk om jag hade sådär små fötter istället. 
när gud gav mig små bröst..gav han mig stora fötter som en slags kompensation då eller?
 


fattar inte hur han tänker ibland...

glad midsommar trevliga svenska folk

man hade kunnat gjort en jävligt bra film av denna midsommarafton. den skulle fått heta vi hade inte ens tur med vädret. 

men vi hade faktiskt väldigt roligt också :) nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på film... ska bara ringa lillebror EN gång till. jag blir lika tokig varje gång folk inte svarar i sina mobiler. för i helvete. varför har man en mobil om man inte ens tänker svara???? imorn ska jag lära honom en läxa. det kan ni skriva upp!

this is the life...

jag har typ inget att säga er....

så jag lägger ut några bilder från i lördags istället. det är minst lika kul. om inte kulare. men jag vet dock inte hur man förminskar eller flyttar bilderna brevid varandra ännu.. tänk på att jag inte klurat ut alla hemligheter med min lilla dator ännu. så ni behöver inte sucka över det..



 


sådärja! det var väl upplyftande en torsdag som denna?! nu ska jag packa, gå på toa sen är det jobbardags...


det är bara att njuta

skön dag på jobbet idag. tack för det. imorgon kvar sen minisemester. hallelujamoment. 
imorgon är dessutom en mycket speciell dag...

undra om jag börjar få hål i tanden.. tänderna.. det gör ont.

gah nu börjar cheers!

alla drar...

jag tycker inte om att ha ont i magen.

nu ska vi snart hoppa på bussen ner på stan och äta lunch med mostern. sen ska jag vinka adjö av lojsan för hon är inte kvar i huset när jag kommer hem ikväll :( buuuu!

men det ska bli gottgottgott med mat. lite tidigt för magen att tänka på stark kinamat just nu men he tar si!

och sen. ska. jag. jobba. jobba. jobba. och vinka adjö av malin, för hon slutar idag. BUUUU! skulle lika gärna kunna byta skift.. om det inte vore för mina härliga pojkar i supporten! dom skulle jag sakna om jag bytte...

home, sweet home.

idag var det fri hemgång. brukar aldrig gå hem tidigare för jag är så jävla pengakåt, men idag lät det som ljuv musik ur högtalarna när dom sa att vi kunde dra. hem gick jag. och skönt var det. hela familjen var vaken och vi åt kex och ost och myste med marsvinen. 

imorn och torsdag kvar nu sen FYRA dagars ledighet. midsommar och såna saker. 



här är halva familjen. typ.

poppigt.

dags att laga lunchen och sticka till jobbet.. 

man kan göra balla grejer med min dator. men varför köpte jag en vit? den är ju redan lortig som en svinstia.... skit i det då. den är ju snyggast på stället.



lojsan vill att jag ska höra vad hon lyssnar på för musik.. väldigt givande texter för en tonåring måste jag säga..
först lite "yeah" och "i love you so" "svett och tårar och BLOD" sen kommer den djupa lyriken..

"äckiga luder. du är äcklig som fan. din lilla jävla f#tta" "glöm inte bort att du är värdelös"

eh.

UPPMANING!

woppsie! idag skiner solen. frukost utomhus blir det. mitt i solen. jag har fått ett par (läs tretton) smickrande finnar i ansiktet. tänk på tretton stora, röda ärtor i ett trött ansikte. DÄR har du mig. nu måste jag lägga av med glass, chips, choklad och lakrits. kan ju inte va normalt att äta det VARJE kväll efter jobbet. ät frukt människa. ÄT FRUKT!!!




...där fanns det iallafall lite frukt i min kost...

jaa jag tycker det är kul att leka



SÅHÄÄÄR hungrig var jag. men nu är jag mätt!

ursäkta mig men...

VEM I HELVETE HAR RITAT TVÅ RÖDA JÄVLA STRECK RÄTT ÖVER MIN SPLITTERNYA DATOR??!!!!!!

DET MÅSTE VARA ETT JÄVLA SKÄMT! 

jättepigg.

det är jag absolut inte. inte sugen på att jobba heller.  däremot ser jag framemot lunchen. min bästa måltid, stuvade makaroner och falukorv. porrig maträtt.




nu ska jag först få i mig min frukost. och kanske försöka få liv i liket därinne...

nattligt svammel...

imorn börjar en ny jobbvecka. men eftersom det är midsommar går jag av redan på torsdagkväll. och jag har bestämt mig för att icke jobba på midsommarafton. 125% OB är ganska fint men 125% mystid med min henke är värt ungefär TUSEN gånger MER! det ska ni ha klart för er. fyra dagars skön ledighet. det är ljuset i tunneln. och tanken på att få somna med min man bredvid mig i fyra dagar känns som rena rama lyxen. fast det borde vara vardagsmat liksom! man är inte alltför bortskämd. eller jo. det är jag när jag tänker efter. jag ska sluta tänka och sova istället.

en extra fet smällkyss till min moster och mattias.. och ni VET ju varför! 




och henke, såhär såg jag ut igår. men lite gladare ibland. och min GRÖNA tröja var mycket grönare i verkligheten. ja duvet...

jag försöker...

jag har gjort bort mig rejält nu.. mr h bad mig att lägga ut en bild så han fick se hur fin jag var igår.. vet inte om han godkänner bilderna här nedanför. det är inte min bästa sida jag visar upp direkt.. eller det kanske det är. vet inte.




Här är vi...

 


Vi har aldrig haft så roligt som när vi hittade lustiga huset-funktionen på min dator! jag tror vi dog av skratt ungefär sexton gånger.. ett par drinkar på det också. ni kan ju tänka själva.. 

vi var smäckra!

snart kommer det smickrande bilder på mig och mina tjejor....

vi är på g. eller va?

nu är mina jäntor här. carro och rebecca lyckades kämpa sig hit med bussen. rätt buss och gratis fick dom åka. jag är imponerad. annie tog sig hit helt på egen hand. applåd.

nu dricker vi drinkar och klinkar på datorn och gullar med barnet.
vilken fest va!



bulleribulleribock

en svart himmel uppenbarar sig ovanför oss...
okej jessica

jag ska ta med mig henke och åka till stan nu. man har ju en del ärenden att uträtta såattsäga. nejmen jag skojade. försökte låta viktig bara. jag ska köpa ett linne och några flaskor fyllda med alkohol. och sen ska vi äta pizza. stenugnsbakad.

och ikväll är det fredagsMYS

härligheten med livet

jag sov femton timmar inatt. hur skönt var det då? jomen jätteskönt. synd att jag är trött som en apa ändå..

och nu ska dom visst höja hyran med 20% på vårt bygge. ja jag vet inte jag. dags att packa sitt pick och pack och flyga sin kos snart kanske.. he vis te si.

nu är jag sugen på nåt...måste vänta tills lilljäntan gått och lagt sig bara. man vill ju inte göra henne avis på att jag får äta mitt lördagsgodis när jag vill.

är det inte alltför härligt att vara vuxen?

jag svär...

jag äter godis. fast jag är inte ens sugen. min iform tidning ligger framför mig på bordet och kan dra åt helvete.


och jag svär över min nya dator nu. varför ingår det inte en personlig datorupplärare i priset? snålt..

ohanterbart

synd att det är kallt ute. jag ville gå på stan i solen. men nu får jag gå på stan i ishavsvindar istället. för jag tror jag måste ner på stan ett tag. eller så skiter jag i allt och ligger i soffan och läser i min pjamas hela dagen. skönt det skulle vara.

i helgen skulle vi drinka. men jag vet inte. jag är inte så sugen. det är fotboll. kommer va för mycket folk. jag kan inte hantera folk. det är inte mycket jag kan hantera.



våfflor på vårat bord

det kan inte vara hälsosamt för min kropp att gå upp tjugo över fyra varje dag, slänga i mig lite yoghurt och sen PANIKKUTA till bussen. nä. det kan bara inte va bra.

är för trött för att kunna le. har varit grinigast på hela lagret idag kan jag lova. och det är bra gjort. stället sprudlar inte av solstrålar direkt. herregud... 


nu ska jag laga våfflor till de tre små barnen. 

ella ella

nu har jag en egen dator. men jag är för trött för att skriva mer just nu. ska krypa till sängen.

i helgen kommer mina jäntor hit och dricker drinkar med mig! va ba tvungen att säga det också.
min man kommer också. han ska gå på marknad med mig.. om det nu är någon? har noll koll. som alltid.

godnatt va!

om man får drömma

varför gör jag detta mot mig själv? det har aldrig varit såhär många bra band på p&l. arg jag är.

okej. jag ska låtsas för några minuter att jag faktiskt SKA dit.

då ska jag se:
Alice in videoland
In flames
Jason Mraz
MANDO DIAO
Manu chao
THE HIVES
KENT
Sugarplum fairy

det är mina måsten. nu ska jag sluta drömma, äta ben & jerry glass och sen dra till jobbet. älskar att jobba eftermiddag sånahär bedrövliga dagar fyllda med sol och fågelkvitter.

förresten. smaken på glassen är cookie dough. alltså=kakdeg.

skål på tv!

arg jag är att jag inte orkar blogga. man lär ju blogga om man har en blogg. men jag har som ingen ork.. inget att skriva om heller direkt.

känner mig tröttare än någonsin just nu. orkar inte ens kolla på Cheers. då är det ju nå fel.
det är för bra det programmet alltså.

godnatt för mig.

dagens tv

men är det nippleshow på tv eller? ja. ta på dig om tröja om du fryser så kvinna.

jag varnar er...

jaha. här skulle jag visst skriva något av intresse för omvärlden.. vet inte om jag känner fört. jag känner mig trött och inte speciellt givmild. det snuddar nästan vid att jag hellre stänger ner denna blogg. för att slippa känna tvånget att blogga liksom. men så blir det inte. för snart kommer min bloggtarm att börja vibrera igen. då gäller det att vara på sin vakt...

tänkte bara...

...tala om att jag lever. woho