i heart you mother dear.

min MAMMA är den bästa som finns och jag älskar DIG


fat fat fat fat CAT

jag hatar mig själv när jag har ätit godis. jag känner mig som en stor, svällande jävla groda som kommer rulla fram resten av sitt liv? FET är ordet.
 
faaaaaaaaan idag är jag jävligt grinig.

jobbsvett away

men gud vad mättsamt ont i magen jag fick. vet inte om det är för att jag är förbannad inombords eller om jag bara fick det av alla läkerol jag nyss åt. tar en till.

sen så ska jag skita i att träna idag.jag har för en gångs skull träningsvärk i magen och i vaderna så dom ska få vila. fucktisk.

då lär man ju dushca nu.

apröv också. jag har ont i tungan. ska jag behöva ta ur min piercing eller? den gör ju ingen nytta direkt. kanske ibland. jag vet inte. men justnu är den bara PAIN in the mouth!! den sticks liksom.

ska prova ta ur den och koka den så får vi se. gör det ont när den ska in igen så får jag väl skita i den. men det vill jag liksom inte. jamen åååååååååh!!!!!!!!!!!!

\ ? UÔ; 2Ï

heeeej macarena!

jag bara sitter här och glor som om livet skulle gå i repris. gör något istället, sitt inte bara där. säger jag till mig själv nu.

såatte, nu ska jag lägga mig på soffan och vila lite.

sådetså.

mätt är jag. två mackor och en bit pizza och en pannkaka. det borde jag inte bli mätt på. inte efter jossans boxpass och fias corepass. det är bara inbillningsmättnad. det är jag som säker på.

för jag har stekt pannkakor till min älskling och robin fick köpa keso på servus åt mig. så det blir ju alltså pannkakor, keso och frysta bär. men guuuu så gott! självklart fullkornspannkakor. ibland brukar jag riva ner morötter. henke märker inget. om han såg det skulle han säga att han "inte tycker om" men det är bara larverier.

kan man äta kohud och grisblod så kan man äta morötter.

ja, robin var här idag på besök. han hade ringt från någon jävla jobbmobil FAST han vet att jag VÄGRAR att svara om det ringer någon på okänt nummer. men han lyckades iallafall få tag på mig. så han kom hit efter min träning och hade tim med sig. dom åt pizza och jag fick smaka och sen pratade vi lite skit sen drog dom hem.



och nu pratar jag med tirre i vanlig ordning och väntar på henke!


mr potatohead.

nä, det blev blodpudding, bacon, vitkål och morotssallad istället för ananas.

kände att jag var tvungen att säga det. vill inte sända fel signaler i min blogg.


jag funderar på en sak. jag funderar på att sola i ett solarie. jag har aldrig gjort det och det känns lite ångestfyllt, det måste jag erkänna. jag kan inte bestämma mig.


nu är det kaffe och banan som gäller sen ska jag iväg. ut i snön igen och boxas med rebecca och sen är det core. ska bli roligt att fajtas med jäntan, för det var längesen. fan vad stryk hon ska få. ja, vi ska ju inte slåss i snön då. givetvis. utan inomhus i en lokal med jossan som ledare. även kallad "träningshitler" hon är stenhård! men det är bra.

man är ju inte där för att utbilda sig till soffpotatis precis.





if you say so...

nu har jag tvättat allting. skönt skönt skönt!

åt gröt med jordgubbar och ägg till frukost. och drack mitt nya, goda röda te. smultron/vanilj. igår drack vi päron/yoghur. så gott det var då. mmm!

men jag är hungrig som en tok nu!

ska äta ananas. isabella scorupco säger att det är bra för hyn. haha



jag är förbannad

men det  var en trevlig promenad jag fick mig imorse. det vräkte ner snö. rätt mysigt. men halt var det. mina fötter gled iväg som två bananskal. men jag lyckades hålla mig på fötter. ett tag.


och nu ska jag ringa och söka jobb.
"ja hej jag heter jessica och jag söker jobb. ge mig ett för helvete innan jag blir tokig"

skulle inte kalla det oväder...

ojojoj då. här möter man en hysterisk granne i trappen. jag hörde någon som skramlade i källardörren och jag tänkte att "nej nu jävlar är det någon dåre som ska in och nalla på min tvättid bara för att jag är en timme sen." och sen började jag planera hur jag skulle gorma åt personen att det här det är minsann MIN tvättid skaffa din egna du! och om personen då skulle börja babbla om den fåniga regeln "om du inte börjat tvätta en halvtimme efter din tid får någon annan tvätta på din tid" så skulle jag säga att NÄDU den lappen har iiiiinte jag sett allafall sen skulle jag slita ut personens kläder och slänga dom på golvet och sedan börja tvätta mina egna utan att blinka.

allt detta hann jag planera på tjugo trappsteg.

men istället när jag kommer ner med tvättkorgen i högsta hugg och min "jag har varit ute och åkt motorcykel hela natten-frisyr" så står det en kvinna och fumlar med nycklarna som besatt och så fort hon ser mig gapar hon "RÖKER DU?" "eh, nej.. det gör jag inte." "fan.. det är ju sånt oväder ute." jaha? vill du ha dina beroende framkallade giftpilar så får du minsann ge dig ut i "ovädret" för här har du inget att hämta.





maneater

ni fattar visst inte vad meningen "tipsa om musik" betyder ni.
är det tröga eller lata läsare jag har? PUSS på er skallerormar.


nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta hela min kropp och hela mitt hår och hela mitt ansikte. sen ska jag smörja mig och klä mig och sen ska jag göra kvällsmat åt mig och henke.

igår gjorde jag potatisgratäng med massa grädde. ÄKTA grädde. inge fjanteri från kelda här inte. och så marinerad kyckling till det. och inte en enda grönsak till heller. satt fint i kistan elva på kvällskvisten.

idag blir det varma mackor med creme fraiche, makrill, tomat och färsk ananas. ost ost. givetvis! utan ost är det ingen varm macka.

vi är förresten jävligt nyttiga jag och henke. det ska ni veta. banne mig



image930
dethär är ragge. han är nyttig också. för han äter larver.

begär.

nu ska jag begära en sak från er:

jag vill ha musiktips. jag vet inte var jag ska ta vägen ibland. MUSIKTIPS är grejen. ge mig musiktips som man kan dansa till! yes. eller bara lyssna på!  kom igen. bjud nurå. ni kan inte bara ta och ta och ta. ibland måste man ge.

jag vet att ni kan.



BAH!

idag bokade jag spinning. sen avbokade jag den. sen så låg jag på soffan och kollade på outsiders.

är det normalt att bli kåt av att leka häst och ryttare? såg ju hur fjantigt ut som helst när hon sprang omkring och travade och sedan tröck ner ansiktet i hans hand och liksom mosade i sig en äppelbit, som en häst gör.. jag mådde fan illa.

gud vilken hemsk människa jag är nu va?



http://images.blog-24.com/750000/750000/749574.jpg

sanning eller konsekvens?

jag har köpt det söta lilla spelet.

ett urval av sanningar:
"beskriv med ord hur du gör när du onanerar."
"om du var tvungen att döda en person, vem skulle det bli?"
"vem av deltagarna är snyggast/sexigast/kåtast?"

ett urval av konsekvenser:
"säg den snuskigaste mening du kan"
"gnid dig mot alla deltagarna"
"ta av dig till underkläder och smörj in din kropp med hudlotion så sexigt du kan"



wanna play?

BRING IT

kass jag är på att uppdatera. men det blir så ibland. please, love me still.

bäbisen är iallafall det mjukaste jag sett och det finaste som finns att lukta på. och hon väger lika lite som ett ägg. och hon sover hela tiden och är snäll och skriker nästan aldrig. inte ens när hon "kom ut". dom fick skrämma henne för att få henne att gorma lite.


jag har slutat att läsa bloggar också. alla lider ju bara.

har ni inga tips på grymma bloggare?
bring it on!



auktion

SÄLJES:

en öppnad japp
en öppnad milkyway
en öppnad coco

en tugga saknas på samtliga. säljes pga illamående.


update, im back.

nämen tjaaaaaa. längesen va? ah jag har varit busy. på riktigt.

först har jag kutat runt i västerås tills det enda som fanns kvar av mina skor var två snören. sen stupade jag i säng. efter ett tappert försök att stoppa i mig några ostbågar. gick sådär, så jag gav upp.

och sen har jag jobbat och varit på kalas och snuffsat med bäbisen och druckit vin och njutit av att henke ligger brevid mig i sängen. speciellt inatt. jag drömde mardröm. buuuhu.

nu vet jag inte. kanske smsa lite mer?

btw: numer myser jag med stil. i mina nya myskläder! balla balla balla

not fast

vad lider jag av? här tror jag att jag har gjort värsta fyndet så har HON (crazypill) kommenterat i min blogg för typ en vecka sen och jag har svarat men jag har INTE fattat att det var hon. snacka om att vara trög.


jag har hittat dig

jag hittade crazypill-bloggen. eller ja, hennes nya alltså. YES!

säg det snabbt du.

hemma. trött. hungrig. för att klatcha till det lite så skulle jag kunna säga "utpumpad" för att jag har varit på pump. men det säger jag inte. jag tycker det vore för larvigt.

jag ska prova något nytt idag: apelsin och keso. kan det bli gott tro? vi har ju som sagt tömt skafferi och kylskåp nu så jag får ta vad jag hittar. en avokado ska jag äta också och knäckebröd med MESost. den är så god, så god. och tea for two for one.



alltså sofie you are a pearl. alltså: du är en pärla.

om inte andreas hade haft mitt usb-minne så skulle jag lagt in en bild på dig när du gräver i våran godispåse från ica bärkehallen. HAHA

tokiga tok

nu ska jag trava iväg och dansa och sen blir det pump.

för övrigt är hamstern ett av dom sötaste djuren.



otroligt tokiga djur. haha

24 januari.

nu är vi bjudna på kalas igen. vi är väl alltför populära vi. mihihi.

jag ska jobba hela helgen visar det sig. i like it. jag har saknat mina små chatmoments med vera.

fast imorn ska jag till västerås med rebecca och johanna. måste komma ihåg stadium-kvittot också. det blev visst en liten miss i julas.

om maten i ugnen kunde bli klar. jag tror att min mage snart vänder sig ut och in. så hungrig är jag! lax och ugnsbakade rotfrukter. igen. JO jag har bra fantasi men nu hade vi det hemma och att gå och handla känns överskattat såhär dags.


bollkalle

jag har noll koll. det är alltså inte rockbjörnen ikväll. då vet jag. tack alla som informerar. erhm.

en rockande björn.

ikväll är det ROCKBJÖRNEN! fan vad drygt. jag ska ju träna till nio och sen GÅ hem alltså kommer jag säkert missa ALLT det roliga. går det i repris eller? mja det får vi då hoppas på!

kaffet är kallt.

nämen titta vad mycket snö det är ute nu. det bara rasade ner igår kväll. mysigt va. ohja.

dessutom är himlen blå och solen skiner. snart kan man ta med sig täcket ut på balkongen och sola fejset. ah, det är skönt.

idag är jag tvungen att ransonera mjölken. jag har ungefär en dl kvar och den ska räcka till två koppar kaffe. annars kör jag 50/50 liksom. det är då det är som godast.

lika mycket mjölk som kaffe.


pappa förstår inte det.
"ska du ha mjölk?"
"japp"
han häller i typ en droppe och tror att nu räcker det..
"men mer"
en droppe till. så.
"meeeer"
två droppar. han tror att han överdriver.
"mer. mer mer mer!"
"men MER? ska du BARA ha mjölk i koppen istället då?"



helst uppvärmd mjölk också men då krävs det både kastrull och tålamod och det orkar jag inte ha justnu. mikron är en toppen uppfinning alltså. så den ska jag återvända till NU eftersom kaffet blir kallt. kallt kaffe smakar röveliröv.

repris.

vi har blivit tillfrågade att vara barnvakt igen.

jag tror det kommer gå bra. igen. dom är ju släkt med mig så varför skulle det inte gå bra? jag har ju definitivt alla getter hemma. och jag VET hur man tar hand om barn.

jag kommer dessutom bli den bästa mamman på väldigt länge.
vi kan slå vad?

barn är sånt man slår vad om.

bulle i ugnen.

jag längtar efter henkebenke.

imorse bråkade vi. eller inte precis bråkade men.. jag liksom surade över en tallrik fil. därför att han sa "jaha, du tog inte ut soporna igår?" då gick jag lös. inombords. NÄMEN DET SER DU VÄL FÖR I HELVETE ATT JAG INTE GJORDE?!!!
inombords som sagt. utombords sa jag bara "suck. nej!" och sen surade jag.

jag tyckte att han skulle säga "nejmen åh vad gullig du är som har stekt bacon och kokat ägg och gjort te till mig" FÖRST. sen kunde han få ta upp sopfrågan. men det gjorde han inte. så jag blev irriterad.

men sen sa han "jag ska bli bättre på att vara lite mer positiv"
och jag sa "....och jag ska bli bättre på att ta ut soporna."


sen åkte vi och petade på bäbisen och nu vill vi ha barn.


image929

talk to the hand.

nu får jag kämpa.

ostbågarna, chipsen, paradisasken, godispåsen, nutellaburken och daimglassen ropar på mig ifrån köket. men jag, jag hör iiiiingenting! lala la

åh gud.

gör det själv då.

nu har jag druckit kaffe. och petat mig på ögonbrynen. och nu ska jag ut och gå. det ser ut att vara griskallt. men jag tänker inte bulta på mig som en eskimå för det. drygt.

idag ska vi och hälsa på lillan. undrar vad dom döpt henne till?
hoppas hoppas hoppas att det är något normalt.

jag tankar hem och tankar hem men inte fan fick jag några höjdarlåtar inte.
den enda var ju amy macdonald - this is life, det är musik det!



gynning och barn

jag sitter och kollar på i huvudet på gynning nu. alltså. jag kan dö.

"aj jag brände mig." barn
"ja men det är ingen fara, det var så lite" gynning
"när man är ett litet barn... så bränner man sig jättemycket" barn
"......vill du ha en kaka?" gynning
"jag får inte det för...att alla andra barn vill också ha då" barn
"jaha, ja det var ju typiskt" gynning

hahaha. klockrent är ordet.



fruktansvärt snygg är hon också.

applesick.

idag träffade jag madde. jag saknar henne och hennes katter. nu har hon ju en hund som jag måste bli kompis med också. bara inte hilda och smultron blir svartsjuka....


snart ska jag rangla iväg på träning. combat och yoga blir det idag. alltid trök när becca går eftermiddag och jag måste gå helt själv. menmen, what to do?


var det förresten bara jag som såg dokumentären på fyran igår om sekten heavens gate?

totally sick.



bild från
www.cnn.com

hugg in:

nu ska jag äta ägg, kiwi, knäckebröd med kalkon och fil med sånadär bakterier acidofilus och bifidus och casei och havrefras. och dricka mitt goda, röda te med rabarber och grädd-smak.

good to know, good to know.




Lactobacillus casei


BBBesök

det blev en flicka. en flicka. gud så vacker hon måste vara.
som en liten ängel. ah...

vi väntar med spänning..

det är skönt att gråta i duschen. dom varma tårarna liksom blandas med dom varma duschstrålarna. jag grät även lite här, vid datorn och lite i soffan. för att det är ju så för bövelens synd om mig.

imorgon får vi se om jag ska gråta lite mer eller om jag kan dra upp smilbanden ifrån golvet.

time to go!

på med mössan och skorna. nu ska vi spinna! jag och sofie! svetten ska rinna.


jessica rotfylla

hur kommer det sig att kokhett kaffe blir kallt efter femton sekunder?
det är ju dagens stora fråga såattsäga.

tandläkarbesöket gick jättebra. det gjorde inte ont. förutom sprutan. och i käken. man får ju inte stänga munnen på en timme. jag är öm. men jag är glad. för nu är det över. nu återstår bara räkningen. en stor, fet rotfyllningsräkning.

men som sagt: MIN tandläkare är BÄSTBÄSTBÄST! and i mean it. i love her

och vem var nästa patient efter mig? jo min lilla mamma. tokit. hon har ont i tänderna stackarn. hon ska också rotfylla. igen. vi är familjen rotfylla. kul släktnamn.





babytalk

nu har vattnet gått. snart kommer det en liten bäbis. åh, vad underbart. jag älskar bäbisar och gråter så fort jag ser en.

what can i say?

jag ÄLSKAR min tandläkare. pusspuss smack!

bodyluxury

en bodybutter för tvåhundrafyrtio spänn? okejra. skare va så skare såattsäga. då är frågan vilken doft som attraherar min man mest? haha. och vilken doft som jag gillar mest. för det räknas ju också, trot eller ej.

jag kan välja på: blodapelsin, citron, lime, mango och grape.

Serie A

Inter - Parma

vilken match! jösses. nu har jag skrikit min hals hes. sexy. zlatan - TVÅ MÅL!! straffen var dock tveksam. såg mer ut som en nick än en hands. hursom, vinst till Internazionale det var ju det som gilldes.

ett skönt litet kindnyp delade han också ut, haha fan vad irriterande.



stormvarning!

trevligt med lite hjärndödande musik såhär på eftermiddagen måste jag säga. gud...

nu är jag sådär härligt yr på kaffe. high on coffee. det är grejer det. hohoho. ska spana efter några fina recept nu, för det tycker jag är intressant. men först ska jag kissa. det verkar som att kissa är min hobby.

hurtigt.

henke är ute och springer. duktig han är. igår simmade vi. skapligt ont i nacken. måste jag spänna mig som en ståltråd när jag simmar eller? jag kan inte tekniken direkt. haha. vi simmade en kilometer, sen ångbastu! woho.

idag blir det combat och pump. kanske yoga. tror inte det. jag vill hinna hem och mysa med henke innan han drar till jobbet. två timmar får räcka.

jag måste koka gröt också
. så att den hinner kallna. hatar varm gröt. peck!



viktig info.

the party is canceled! the party is canceled! the party is canceled!

vi var visst redan bokade den helgen. utan att vi visste det. minnet är inte bra och väldigt kort. hursom. det blir helgen efter. alltså den åttonde februari för er som inte vet.

och som vanligt gäller det att boka sovplats så snabbt som möjligt eftersom det är väldigt eftertraktade.

det känns bra att min blogg fungerar som ett informationsforum.



peace and love 2oo8..

och biljettpriset har höjts ÄNNU mer. ja herregud. hur ska man ha råd?

för detdär priset ska jag ha: mando diao, sugarplum, elias, lisa ekdahl, the knife, måns och lars winnerbäck! sen är jag nog nöjd. jag vill gärna ha dit måns för honom har jag aldrig sett live. den vore roli! han är ju lite av en idol. eller mycket. och det är VERKLIGEN mando och alla dom andra också. så bring them in!



Foto: Privat/Christian Örnberg

msn konversation

robin må vara den mest fåordiga jag vet, både på msn och i verkligheten men han är fan den roligaste också. utan att ens försöka. jävla slut i huvet är vad han är. haha jag dör.


R. Andersson TM säger:

nu är de sköldpadds huve huj




musica.



Cassie - Is it you




im a mouse.

varför är JAG så trött nu då? helt rubbat. vi sov länge och väl och vi har simmat och varit aktiva idag. men trött är jag. låg nyss i sängen och läste min bok och petade i mig ostbågar. lite fint sådär innan maten. jättebra att vara mätt på ostbågar då.

men vem försöker jag lura? jag är knappast mätt. längtar tills maten blir klar.
men för att den ska bli det så måste jag ju sätta fart!

ska se om henke vill kika på lite sex and the city också.
men det vill han för det är ju faktiskt jag som bestämmer.



pii pii

skönt att simma. skönt att basta. skönt att vara ren.

nu jäser pizzadegen. vi ska äta pizza idag, som ni förstår. och det ska bli gott. kryddorna var slut. som vanligt. så vi sprang över till lena och lånade. som vanligt. eller ja, inte jag utan henke. som vanligt. höhö


nej. nu måste jag kissa igen.


vad som äcklar mig...

henke står och gurglar sb12. vi ska åka och simma nu faktiskt. men först måste jag gå på toa. här. hemma! hatar att springa upp barfota på ett äckligt, smutsigt, hårigt offentligt golv och sedan sätta mig plaskblöt på toasitsen och sen känns det som man har kiss på hela benen. för man är ju blöt av poolvattnet liksom.

nej. jag blir äcklad från topp till tå!


Fagerstahallen  Foto:Kjell Karlsson

plug´n play

nu mina små klementiner är det dags för miss andersson att krypa till kojs. men först ska jag spela lite tetris med henke. helt omöjligt att vinna över den karln. och det är sant. han är övernaturlig. det är inte ens kul.

men jag vet hur roligt HAN tycker det är så jag ställer upp. hoppas han ställer upp på lite kort i sängen också, för då vet jag att JAG vinner. och HAN blir skitarg och DET tycker JAG är jätterooooli.

okej enough. godnatt my lovers






kryptoniter.

helt stört vad man får ont i munnen av kryptoniter. blåsor i gommen och det dunkar i hela truten.

men det var det värt. lätt.



trekant kanske.

ahh.. jag vann inte en enda gång på tetris. så nu vet ni hur jävla kass jag är på det också. holy crap.

men nåja, nu ska jag kika vad som kommer på tv ikväll..visstja, let´s dance är det. det kan vi ju kika på om inget bättre dyker upp. david är ju rolig och sådär.

synd att hey baberiba och fredag hela veckan är slut. det var ju det bästa!




jessica VS. henke

nu ska vi köra. jag och henke. ojojoj. vi kommer svära, skrika och svettas. jag antar att henke kommer vinna. han nöter ju tetris på sin mobil vaaarje dag. så han kan tekniken såattsäga.

i´ll be back, will you?

allt i stora lass.

heello nuts.

var nyss över hos mamma och lånade tetris-spelet. nu ska vi lira, det kan jag lova.

idag ska vi äta tacos. som varje helg, typ. men vi valde mellan det och pizza och då kändes tacos som det rätta valet. sen blir det ostbågar, chips och dipp, smågodis och glass. JA jag köpte såndär daimglass. sjukt gott.



my look

Hur besatt är du av ditt utseende?

1. Tänker du ofta på ditt utseende?
det beror på hur man menar. jag tänker ju något varje gång jag kollar mig i spegeln liksom. "oj där var jag igen!" ungefär. inte "men guuu vilken ful kind jag har idag"

2. Känner du ofta att du skulle vilja se ut som någon annan?
verkligen inte. det vore otacksamt mot mina schyssta gener.

3. Hur många gånger under dagen ser du dig själv i spegeln?
väldigt olika. jag går förbi spegeln i hallen sjuttio gånger om dagen men det är inte alltid man kollar in sig själv där.

4. Är du nöjd med ditt utseende?
jag har vad man kallar en killer-look. nej. men det är väl olika. ibland känner jag mig som en trasdocka med lockigt hår som står åt alla håll som en orkan och ibland känner jag mig som en söt, rar tjej med lockigt hår bara.

5. Har du haft någon slags ätstörning?
nej. men pappa envisades med att säga att jag snart skulle få det om jag inte åt mer, när jag var mindre. helloopapi.

6. Har du undvikit att gå ut ,p.g.a att du inte känt dig fin eller nöjd med dig själv?
nej gud nej. så kan man ju inte hålla på. det är såhär jag ser ut. bara för er och mig själv att bita i det sura äpplet.

7. Vad gör du för att må bra när det gäller ditt utseende?
jag tränar och fräter bort mina finnar med syra. och när jag har plattat håret känner jag mig graciös.

8. Får smink och kläder dig att känna dig vackrare,eller inte?
fina kläder och fint smink får mig givetvis att känna mig vackrare. dum vore jag annars.

9. Hur mycket kostar ditt utseende? I pengar per månad?  
ingen aning. när rengöringskrämer och sånt tar slut går det ju loss på runt tusenlappen och annars är det väl inte så många andra kostnader. smink räcker länge.

10. Vad tycker du om skönhetsoperationer?
jag tycker att det är valfritt.

11. Har du gjort nån? Eller ska?
jag har inte gjort någon och om jag ska göra det senare i mitt kan jag inte svara på nu. antagligen inte.

12. Eller drömmer du om att göra nån skönhetsoperation,och isåfall vad?
det är inget jag går omkring och drömmer om nej. jag drömmer mer om kladdkakor och chipspåsar.

hold my hand baby.

Aftonbladet säger:
Kroppsspråket är termometern som avslöjar din relation.
Hur håller du i din älskade när ni är ute?

armkrok

håller hand

håller armen runt min partners midja

håller handen i min partners byxficka

håller armen runt axlarna

håller handen över min partners axel och på ena bröstet

vi håller inte alls i varandra


den feta texten är då mina svar. uppenbarligen. men jag fick inget avslöjande om min relation för det. vi håller hand när vi känner för det och skiter i det när vi inte orkar.

så enkelt är det. och lika kära är vi för det.


image928

nike nike nike.

så. övertalningen funka fint. nu har jag fått mina två dagar. hoho.
snälla, snälla rebecca ;)


nu råkade jag tydligen missfärga hela första maskinen. vet inte varför. antingen var det för mina nya, röda sockor eller för henkes nya, svarta tröja.

varför la jag min rosa hoodie med i den tvätten? jaja, det var en värdslig sak såattsäga. synd dock att min snygga sportbh blev mörkare. den som var min favvis!


jag ska köpa nya träningskläder så fort jag får lön. kul att ha samma samma samma vareviga gång. jag tycker nike har mycket fint. appropå NIKE.




hur uttalar ni nike? NAJK eller NAJKIII?



say hello

jag har aldrig sett något gråare väder. och jag har aldrig varit hungrigare. snart ska jag äta ägg. ägg ägg ägg. jag lever på ägg.


inga platser kvar på spinngen idag heller. otippat. folk är som besatta. nåja, då får jag väl vila idag antar jag.

det är fredag idag. så att ni vet. och för mig betyder fredag CHIPS. har ALLTID ätit chips på fredagar i hela mitt liv och bara för att rebecca tror att hon bestämmer i vårat godislöfte så FÅR jag inte det? dumma dig!!!


image927

say goodbye for now

idag går jag och lägger mig klockan elva. nu alltså. kommer väl somna runt o4.12. ungefär som vanligt. sparkar och sprattlar på henke och springer upp och kissar en gång i sekunden. men det är en värdslig sak. för nu vill jag mysa lite.



godnatt och tack för idag

image926


nattesaga.

och det gick jättebra att pumpa också. tack för det. mamma var duktig!
och jag och rebecca också, as usual.

och när jag kom hem så hade henke lagat smarrig mat. marinerad kyckling, klyftpotatis och så åt jag keso och gräddfilsås till. mm gottgottgott!

men nu ska jag natta min älskling. pussa honom och stryka honom över håret och klappa honom på kinden och viska fina saker i hans öra.

och kanske dryga mig lite. vi får se.


modern tupplur.

skönt med en tupplur. eller powernap som det heter på modernt språk. snoozade lite. det är mest drygt, men jag gjorde det ändå. för att jag är dryg kanske.

snart ska jag iväg och träna med rebecca och mamma. ätit en halv banan och druckit en kopp kaffe. får se när koffeinet kickar in! woho. take a walk on the wild side.




parodier hit och dit

vad är grejen med att göra en parodi på en "känd" bloggerska, om man inte ens är ett dugg likt? det är inte roligt bara fjantigt. ska ni göra det så kan ni väl göra det BRA åtminstone?

man ska bara
driva med folk om man är bra på det.


en trött piga.

nu måste jag lägga mig på soffan och vila mina utmattade muskler.

shoeshopping



Sexy Slingback Platform Peep Toe Shoe  ASOS Premium Leather Fold Over Slouch Boot Satin Knot Front Peep Toe Shoe

ord är överflödiga.

chipsy



jag och henke har hittat chipsen i våra liv. det tog ett tag innan vi kom på vad vi kunde köpa som båda blev lika nöjda med.

jag ville helst ha estrella sourcream less fat. men han ville ha vanliga sourcream. och när det kommer till ostbågar vill han ha sånadär smala, knapriga och STARKA och jag vill ha vanliga OLW ostbågar. 
 



men nu har vi hittat hem. the answer is GRILLCHIPS. estrellas föredrar jag. men det spelar inte så stor roll.


vilken av dessa påsar är ny? den första ser ju mer festlig ut, det måste jag säga.

 

im on the road again!

nu ni. nu ska jag köra bil. jo. jag fick ett sms av en bloggläsare igår som frågade om jag ville ut och köra lite idag. VISST jag är på sa jag.

man kan ju inte låta såna chanser rinna ur händerna?




att lära sig saker.

idag kära barn ska vi lära oss om kaffe.

varför är KAFFE så bra?
* det innehåller antioxidanter som skyddar mot hjärt-kärlsjukdomar, förebygger cancer och ger skydd mot rynkor.
* det stärker ditt korttidsminne och din koncentration.
* det har en "slankande" effekt.

filterkaffe är dock nyttigast. och högst TRE koppar ska det vara.


image923

snorkråkan.

jag känner att jag har en kropp idag. om man säger så.


"herre min gud och skapare" som min kusin elsa 7 år brukar säga. hon är rolig. hon säger även åt människor som retar henne och kallar henne för kråkan för att hon är snorig..  "men EMIL, uppför dig!" hahaha. toka.


image922

som ett brev på posten.

ja. nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon.

dagens rätt.

ja. nu tappa jag ägg på tangentbordet också. snart en hel måltid här ju. samla och skramla såattsäga.


tror nästan att ögonlocken börjar kännas lite tunga. dags att krypa ner brevid henke i sängen snart då. innan jag blir sådär tokhungrig igen. svårt att somna då ju. är man kissnödig och hungrig går det inte att somna. man ligger och vrider och vänder på sig och man hör hur magen kurrar och skriker efter mat.


dag tre förbi.



image921

good for you girl

åh herregud. tre pass och en tallrik med gröt senare, sitter hon här på sin röv och är totalt slut. utmattad. trött. och sjukt kissnödig. och det är inget annat än ren sanning.

och min mamma var SÅ duktig idag. step up-mamma. är det ditt nya nickname? ;)


åh herregud för andra gången, jag MÅSTE kissa nu innan det trillar i byxan.

vad som är tokigt

våran toalettrullehållarepinne är spårlöst. försvunnen alltså. vad är det liksom? haha. det är en ganska så störig sak. man har en toarullehållare men ingen pinne att sätta fast rullen på. enoying

det är väl något retard som har "lekt" med det på någon efterfest. kul tycker jag. verkligen. precis min sorts humor. nästa gång kan ni väl "leka" bort tv-dosan?

vi känner bara retards, för övrigt. but i löööööv it


    

   


vem av allahopa ser mest skyldig ut till att ha stulit en toalettrullehållarepinne?

lösning på tub.

image913


gott var det ju. men eftersmaken av lax är inte lika god. usch. tugga tuggummi funkar bra. försöker sluta borsta tänderna efter varenda liten matbit som jag stoppar i truten. blir ju typ...sex gånger om dagen som jag borstar, minst. och även fast jag borstat redan på kvällen så borstar jag igen precis innan jag lägger mig. jag ska lägga av med det nu. tugga lite tuggummi istället. kommer inte ha någon emalj kvar överhuvudtaget annars. och den vill man ju gärna ha kvar.


fan. det borde finnas emalj på tub.

ät en tiger.

IDAG fick jag presentkortet på posten som henke skulle fått i julklapp. haha. god jul henke. tur som det var så skrev jag ut ett själv. men ändå!


laxbiffar, rotfrukter i ugn och sweetchilisås ska vi äta idag, det är gott. henke rynkade lite på näsan åt det första gången jag lagade det men efter andra portionen kom han på att det var ju rätt gott faktiskt.

ät och tig såattsäga



och du var den sötaste jag sett på länge

erotiska frukter.

kiwi.

jag försökte nyss äta en kiwi. med skalet på förengångsskull. det ska ju va så nyttigt! det är även nyttigt att äta apelsinskal. men där går väl gränsen va... åter till min kiwi.

för det första ilade det i hela min kropp varje gång jag tog en tugga av kiwin. sen började det svida. typiskt. jag har klarat mig utan kiwiblåsor i fleraflera år faktiskt. så dethär med att äta skalet det låter jag bli med.. jag slängde min kiwi och åt en morot istället. gick ju lika bra det.



kiwifågel




exakt hur äter DU din kiwi? med skal? utan skal? bara skalet? med sked?

my big love.

idag ska henke jobba över och då kommer han inte hinna hem innan jag skuttar iväg på träningen och antagligen så ligger han och suger på tummen när jag kommer hem igen så därför dedikerar jag detta inlägg till min henrik.



image912


PUSS på dig min groda! i loooooove you

Sean Kingston - Me love



hade ingen aning om att han såg ut
såhär


lilla sportspegeln.

vi brukar ju kolla på det. men. jag blir lika irriterad varje gång det är dags för ungarna att tävla.

alltid två tjejer mot två killar. och tjejerna alltså. hur fan kan dom lyckas vara så jävla dåliga varje gång? ja jag blir trött. istället för att ta en boll, ta det lugnt, sikta och skjuta så fumlar dom med bollen, studsar omkring som hoppetossor och bara kastar hit och dit. blundar ni när ni kastar eller? och basketkorgen verkar vara osynlig för er. för EN boll kan man väl åtminstone sätta.

man skäms.




detta är en basketboll

mätt i magen.

jovars, det gick ju bra detdär med att äta ensam. actually.

dags att ta tag i problemen jessica?
åjovars. psykologer är så intensiva bara. dom rotar och gräver och tvingar en att prata om känslor och annat obehagligt. sen blir man ledsen i flera dagar, sen precis lagomt tills man blir glad, då är det dags att traska dit igen. men det är ju bra grejer också. man blir frisk i huvudet. någorlunda iallafall!

jag kan inte gå så långt som att jag kallar mig själv "frisk i huvudet" men..
.

ett vanligt inlägg.

gomorron gomorron gomorron!

uppe. dricker te. träningsvärk. ajaj. men idag blir det lång träning så det är ju dock bara att bita ihop. måste ju offra mig för mammas skull om inte annat.

jag vill ha en radio i köket. kul att sitta helt ensam i tystheten och knapra på sin smörgås. nej, inte ett dugg. så det måste vi investera i. en liten köksradio. guuuud vad gemytligt.

jag ska äta
rice krispies och mjölk sen. det är gott. dom är så små och så smattrar dom roligt i tallriken.

kaffefrukost.

vad trött man blir. bilderna vägrar bli i den storleken jag gör dom.

aja

nu ska jag ta min värkande rygg och släpa mig till sängen. imorn blir det en "tidig" morgon. MED kaffe. ohyes. vi köpte kaffefilter idag. finally. jag menar, hur ofta har man kaffefilter i tankarna? det glömmer man ju jämt. så nu jäklar blir det kaffe. dock inget för henke. hans mage protesterar på kaffe. det är synd. för det är ju gott.

okej, GODNATT





dickens. snoppens. kul

jag tog ju några inte helt nyktra bilder efter våran biljar/black jack kväll på dickens.

ni ska få se två av dom:

image910 image911


vi var pigga, glada och hungriga. så vi gjorde tacos och åt chips och dipp och kollade på sex and the city. sen raka vägen in i sänghalmen!

den hemska sanningen.

jag försökte genomgå ett beslut. äta nötter, eller inte äta nötter. men det var så svårt att jag tog tirreburre till hjälp.

jessica säger:
jag funderar på att äta nötter. men jag mår så illa av det sen..

Tirre säger:
ja jag dör av det


hahaha jag tyckte det var skitroligt. sant, men kul liksom.


"wrong way"

ahh det var ju klart...  här kommer karln ranglandes som en rödbeta och behöver föda.. jag som trodde jag gjorde det rätta när jag lät honom sova.. men det är väl en annan som är dum i huvudet för det..

now what?

tack för "maten". vi skulle ätit lax och rotfrukter idag, men eftersom henke är tröttis och jag apselut inte vill väcka honom så får vi äta det imorn istället. går ju liiiika bra det.

imorn MÅSTE jag äta som en gris. jag ska träna hårt och länge. jag kommer....svettas.

jag fick med mig min lilla mamma på step up imorn, hon var lite rädd men jag och min övertalningsförmåga skred ännu en gång till seger!

jag vågar inte slå på tvn. så jag ska väl häcka här tills tröttheten slår in. entertain me, tack.

ingen gynning för mig.

ikväll är alltså gynning på tv. fan. jag som ville se det.. men henke sover så det går inte. hon är på tok för högljud för att han ska slippa bli väckt. jag får se reprisen.. om det är någon..

nu ska jag duscha sen äta lite gröt.

fight the moonlight

amen sådäraa.. nu var det klappat och klart. lamporna lyser och frysen är kall. en söt liten vaktmästare fixade biffen. såattsäga.

jag har ätit linssoppa. aldrig mer. jag känner lukten överallt och smaken i hela halsen. aldrig mer! usch. jag har förätit mig på det nu. synd. det är billigt och nyttigt och lättlagat.



dag ett avklarad btw. rebecca,  jag och carro kämpar på!

image904   image909 image908

svordomar

vore kul med ett körkort.
 
men jag har ju ingen som kan eller VILL köra med mig. henke vill men han får ju inte. vore ju onödigt om han skulle bli av med körkortet liksom. typiskt. och ska jag köra med henkes mamma måste jag betala tusen kronor för en jävla utbildning. ja det är sjukt. och jag har fan inte råd att ta en massa körlektioner. har ju som sagt redan tagit 50 stycken.

det kanske inte är meningen att jag ska ha ett körkort? jag menar.. lär man sig inte på 50 lektioner och en massa privatlektioner lär man sig aldrig? kanske?

äh.

min skatt i frysen.

åh vad givande. jag vaknade inatt och skulle kolla på klockan. för att jag var kissnödig. men jag tänkte om klockan är typ halv fem kan jag hålla mig så henke slipper bli väckt. men nejdå, då hade klockradion blivit helt svart. otippat. så jag smög upp tyst som en mus och kissade. klockan var då halv två.

och nu 14.oo så inser jag att varken kylen eller frysen fungerar. jomen vad bra. ska bli gott.

..snart kommer vaktmästaren hit och tittar på det. SNART hoppas jag verkligen.

jag har fan en massa kilo älgkött i frysen!


idrottsgalan.

Zlatan vann Jerringpriset och Årets manlige idrottare!!

han är skön.
"jag finner inga ord.. jag kan stå här och babbla.."
"nejmen..asså..ge er nu..nu överdriver ni så.."



bild från aftonbladet.se



men vad hade hänt med carolas pattar? har dom alltid varit sådär gigantiska? jag kunde inte sluta titta på dom. dom var så stora att jag blev rädd.




invitation.

den första februari är det partaj all night long här på hotell andersson.

känner du dig bjuden?
 


 image899   image897


 
 
image900 image901
image902 image903

ja ni ser ju själva hur jäva myyyysigt vi har alltså.

fåordigt.

nu sover min älskling. han ska upp tidigt. han är söt när han sover. men ännu sötare när han är vaken.

jag har kollat på sex and the city och ätit onyttigheter. ska också snart sova.

i love you blablablabla zlatan ibrahimovic

det står 3-1.

igår var vi på dickens. jag och julia spelade biljard mot henke och jani. tom var också med en gång, men han ville mest mingla runt och prata fotboll med icke intresserade män. tommi satt med mobilen i trynet helva kvällen. vi spelade även 21. jag lär mig snabbt. för det är ju ett sånt trixigt spel detdär. till sist hade jag noll kronor i fickan.

mannen i baren blandade en margarita till mig. med salt runtomkring istället för socker. jag gillar ju socker! men tom tog en klunk så var den slut. såatte.. trevligt iallafall.

nu ska vi till pappa och bli bjudna på mat. vad det blir vet jag icke. men det kommer innehålla smör och grädde tippar jag på.





make up

jag hatar när vi bråkar. men jag älskar när vi blir sams.


finnar på burk.

idag köpte jag nutella. fast jag inte var sugen. men jag tänkte att jag lär väl bli sugen om inte annat.

nu är det hockey på tvn. jag vill faktiskt se på lets dance. och jag säger faktiskt för att jag hatar alla andra dansprogram, men lets dance är ju iallafall lite underhållande. jag menar, hur kul är det att sitta och kolla på tretton dårar som ålar sig fram hit
juckar lite dit flaxar upp och sprattlar ner? nej. sån "dans" förstår jag mig inte på. och inte intresserar det mig heller.

nu ska jag tända ljus, pussa henke och charma honom till att byta kanal.

Burger King.

madrasserna HAR anlänt. dessutom lyckades jag tigga till mig ett whoppermeal. så jag ska väl slå på sex and the city och mumsa på min burgare.

mums

nu har jag röstat på rockbjörnen. hur lätt som helst. förutom kategorierna årets svenska kvinnliga artist och årets utländska grupp. annars var det solklart!


genom eld och vatten

nu är henke på väg till västerås för att hämta våra nya madrasser. tjiho. och jag har varit ute och gått. det gör jag ju inte om frivilligt. ishalka halva vägen och djupa sjöar resten. nu blir det dusch.


mina kakor blev förresten väldigt lyckade. mamma och ni: ni får gärna komma och fika på dom!

pessipessimist.

hur kan någon tro på evig kärlek? ja du är en sann optimist du håkan.
JAG tror på evig kärlek i´ll tell you.

harpan åh harpan. blir lite smått manisk. jag vill liksom gå ut fler gånger än vad jag inte går ut. helt enkelt. men mina ögon blir helt kokoloko efter ett spel. allt liksom flyger omkring och kungen lägger sig över damen och knäkten ser generad ut och jag vet inte alls.

ska be henke hjälpa mig. henke är bättre än mig på harpan.
jo ni förstår, jag är inte bäst på allt.

jag är som ett lyckorus.

nu ska jag baka peanutbuttercookies!

hoppas att dom blir goda. men det antar jag. min man ska mötas av doften från underbara kakor när han kommer hem från jobbet. sen har jag diskat och lagat mat också. han kommer bli nöjd.

dessutom har våra madrasser kommit. and THAT´s gonna make him happy!

har btw lyssnat på Love is wicked med Brick and Lace idag.. tänker jämt på att en viss jänta hör "love is spaghetti" istället för "love is wicked" hon är för söt.

verkligen tack!

så var det med det träningskortet. apont i knät. jättebra, verkligen. men jag ska fan dansa ändå ikväll. men pump blir svårt. kan ju inte ens sätta mig på en stol utan att det ilar och värker och bankar. tack för det, verkligen!

åh. idag har jag tre jobbiga måsten. jobbigt. igår satte jag mig på toa och försökte kissa men jag började gråta istället. jag menar, vätskan måste ju ut. spela roll vart den kommer ifrån.


nu ska jag ringa pappa och få råd om mitt jäkla knä.


no more no more

en stor skål med flottiga popcorn är precis vad hälsogurun rekommenderar efter en och en halv timmes hård träning. hård. ta mig på orden där. för hård är dom precis rätta orden.

nu är jag slut. men lycklig.

min hippa lista.

alltså. det är sånthär man gör i väntans tider. l i s t o r ! innan jag äter min apelsin ska jag alltså göra en lista om mitt år 2oo7. ytterst frigörande.


Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?
HAHA och HAHA igen.

Dog någon i din närhet?

det är egentligen helt sjukt att jag måste fundera på denhär frågan ens. men.. nej det gjorde ingen. och så ska det förbli i många herrans år!

Vilka länder besökte du?

oh. a cocaracha. estland.

Vilket datum från 2007 kommer du minnas, och varför?

23 september för det var den sämsta skitfödelsedag jag varit med om.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2007?
låtar påminner mig inte om ÅR utan om personer och händelser typ.
ungefär som att lucas prata - and she said påminner mig om mina och carros dansmoves.

Blev du kär under 2007?
ja. jag blir kär varje dag. i samma människa.

Vad gjorde du på din födelsedag?

skrek, grät, skrek, grät, grät, grät, grät och käkade på mc donalds.

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?

ett jobb.

Hur höll du dig från att bli galen?

det gick liksom inte.

Vem var den bästa nya personen du träffade?
jag träffar tyvärr inte så många nya bästa personer. jag är rätt ensam och patetisk.




en bondes rättigheter.

yes. färdigraggat! det är fan inte många som är sugna på att röra på fläsket theese days. men jag fann en sugen själ. så åter igen blir sandra min hjälte.
hon leder med TVÅ - NOLL. bör ni veta om.

jag ska äta linssoppa. idag igen. orkante laga mat. idag igen. sen äter jag gröt när jag kommer hem. klappat och klart!

bara ett problem: eftersom jag ska köpa terminskort idag så måste jag hitta en lucka där jag släpper allt, tränger mig i kön och kutar förbi kassörskan och rusar fram till påsarna med boxningshandskar och sliter ut allt och tar det jag ska ha. jag måste ha nya grejer. dom gamla är hårda och dåliga. och man får ont av dom. självklart finns bara de nya grejerna i "begränsat antal" så vi måste "samsas". eh.. först till kvarn får först mala! det lärde jag mig i mina barndomsår på våran bondgård!



sånadär handskar har vi. men vi ser inte sådär....morrande ut när vi boxas. typiskt!

skånetösen.

har spelat harpan trettiosju gånger och gått ut EN gång. med hjälp av henke. brijlant man känner sig. köp kött kärring.

nu ska vi krypa ner i våra skumgummimadrasser. can´t wait. på våra nya madrasser alltså. det blir fina grejer det.

godnatt mina vänner
(vart tog min tös vägen?)

a true dh

som den sanna hemmafrun jag är, så kom henke hem till ett nystädat hem och på bordet stog nybakta scones. är jag inte för härlig så säg?

och nu blir det sex and the city. tur jag har en karl som gillar att se på det. popcorn blir det också. jag har inte ätit godis på heeela dagen dessutom har jag ätit mat så idag har jag varit duktig! hör du det MAMMA?

nu spolar han så nu är det dags!

augustana




I think that I'm just tired.
I think I need a new town, to leave this all behind.
I think I need a sunrise, I'm tired of sunset,
I hear it's nice in the summer, some snow would be nice.

ni kan aldrig gissa..

justnu städar jag stolarna. jo, stolarna. det lär ju göras det också någongång liksom. så jag gör det idag. det verkade som en bra dag. sen spelar jag e-type och måns på högsta volym så städhumöret är på topp!

partyhumöret också. gla jag vore om carro hade: inga planer alls för helgen och bara bestämde sig för att komma hit och dricka cosmopolitans och vodka lime med mig. men sån tur har jag inte.

image895

hands off!

apuh. jag håller på att städa. dock bara ytligt. tar det värsta först. och det är inte lite det heller. men jag säger som carro "men tänk vad skönt när det är klart" jovars. det ska bli skönt! fast när jag tänker efter...kylskåpet och skafferiet skulle verkligen behövas städas ordentligt det också.


ja. nu måste jag ner i tvättstugan och hämta moppen för jag ska ju torka golvena. då vill jag ha den nytvättad och godluktande. den var fortfarande helt röd efter att jag torkat upp min champagnedrink på födelsedagsfesten.. nåja dags att sätta igång! dessutom ska jag ligga på knä och skrubba alla envisa fläckar. nu njuter ni va?

bra ursäkt.

bra grejer vi har nere i tvättstugan. absolut. den ena tvättmaskinen vägrar ta med tvättmedlet så tvätten blir inte ens ren. jag stog och skyfflade ner medlet för hand med en sopborste. kändes jättebra. och den andra maskinen lämnar tvätten DYNGsur. men det blir åtminstone rent så man ska väl inte klaga. torktumlaren då? jo, den låter som ett ånglok. såatte, om jag hör världens smäll snart så kan jag anta att det är torktumlaren som exploderat.


"duvet, det är ju ett gammalt hus det där..he..he...he"




Mycket nytt år.

nu ska jag underhålla er med mina nyårsbilder.

1. henke och jag.
2. jag och mamma. dressybessy.
3. sune och jag.


  

vi åt mycket gott. mycket gott. hummersoppa, oxfilé provencale och tiramisu.
made by ME!

 


4. cecilia sörplar på drinks made by HENKE
5. lollo och hennes bäbismage :)
6. same same but different
7. jag och min fina lillebror


     



ut på balkongen för att skåla in 2oo8!

8. emil, mamma och henke skålar på!
9. jag och cecilia
10. jag och min älskade man.
11. fina raketer på himlen!

      

 

GOTT NYTT ÅR!

image894

okejdå

vem skämtar jag med?
vad ska jag skriva om? min kaviarsmacka? mitt te som brände tungan av mig?

nej.

mysteriet är löst.

HAH!

NU vet jag!! jag hade på "ta tre" istället för "ta ett". NU gick jag ju ut lätt som en plätt.

wihoo ska spela igen


problem.

dethär med harpan nu då. är jag verkligen den enda i hela världen som aldrigaldrig går ut? alltså.. im cursed. det måste ju va så. NÅGONgång lär det ju gå liksom? men nej.

jag vet inte vad jag ska göra.

"du blöder för mycket"

honey, im home.. hepp. ingen här hemma som kan ta hand om mig.
får jag väl ta hand om mig själv då. stackars lilla mig va?

ingen rotfyllning idag. nejnejnej. det ska krånglas. det började blöda i kanalen. inget mer idag sa hon då. hejdå vi ses om två veckor sa jag.

you can send the bill to the king. i know him.


tänkte gå hem till mamma och spela lite tetris. jag är beroende. men hon är så trött och sådär så jag vill icke störa. vi ska köpa ett eget tetris spel.

såatt, när det kommer är allt socialt umgänge som bortblåst.



jo ja nej men ja lite sex and the city på dethär nu då.




im a bigbig girl

välkommen. välkommen in!

idag ska jag till.....t a n d l ä k a r e n . försök med det ni. jag ska rotfylla. mammamia. varken mamma eller henke kan följa med som moraliskt stöd. hade carro vart i byn hade jag tvingat hit na. men nej. idag får jag vara stora flickan. good luck with that!


nu. ägg och knäckebröd.

tack för dig

jag blir verkligen sugen på en laptop när jag är hemma hos mamma. det är så mycket mer bekvämt att sitta med burken i knät.. framför tvn, på toa, i soffan, vid köksbordet.. än att sitta vid en stor stationär dator vid ett stort databord. men vad gör man.

nu ska vi iallafall åka hem och... kolla på sporten. tydligen? åhfan. sen ska vi kolla på situation magnusson. den är säkert jätterolig.


tack för mig

miss ma cookie

en vanlig söndag. nej förresten. en ovanlig söndag. henke ska inte jobba idag. jag ska kolla om det går någon bio här i närheten. ungefär.

sen ska jag spela harpan. och denna gång SKA jag gå ut!

jag saknar mina kakor som jag bakade igår hos mamma.

godnatt

rövsmak i röven. vad är det liksom? men det har jag iallafall

sjuka harpan

jodå. satte... harpan. ska det vara nå svårt det eller? verkar som det. försökt spela tre gånger nu men jag lyckas liksom inte gå ut. pinsamt ju. jag vill ju se domdär raketbubblorna när jag vinner. men nej.

im just gonna keep on trying

dreggel

ah.. nej.. man blir inte klok ibland alltså..

joråsåatte, om man hade haft en liten slant på kontot ändå.. vore ju inte helt fel.. och när nästa lön kommer, ja då ska jag betala en fet jävla tandläkarräkning.

TACK FÖR DET DÅ!

nej. tack och adjö

klockeslag.

trött. trött. trött.

"någon" ringde och väckte mig ett par gånger inatt. klockan o2.26, klockan o4.53 och klockan o6.53. fick även chansen att lyssna på en mycket välformulerande elektriker.

jag har bra mycket med tur jag ju.

ett avslut på dagen.

såja. nu avlsutar jag denna dag. imorgon går jag upp, packar ner min tandborste, går till jobbet, jobbar. sen går jag hem och väntar på min man, om han inte redan är hemma. sen ska vi va babysitters. men det vet han inte än. vill han göra något annat så varsegooo. men han vill antagligen bara vaaaa med mig. tada :)


så godnatt.

ohälsosam kost.

men kan ni sluta smälla smällare eller? gud vad trött jag blir. jag hoppar till så hela stolen knarrar varje gång det smäller till. smällare smäller man EN gång om året, TVÅ på sin höjd. se där, nu smällde det igen. gah

jag och rebecca gick till gymmet idag. jag gick snabbt hem. utan mat i magen blir man bara yr. har iallafall petat i mig lite gröt nu. men fy, det var mer peck än vanligt idag.

snart kommer carro hit och då ska vi se på sex and the city såklart. med sig har hon: ostbågar!


ekvationer

imorse kom en båt lassad med röda indianer på besök. jag får ont i magen och tappar matlusten. jag ska ju träna x2 idag. då måste man äta. ju. konstigt nog försvinner inte godislusten. den kommer väl aldrig försvinna. typiskt nog. typskit. typ skit.

dessutom har jag ingen mjölk. jag skulle kunna äta gröt. men nej. ingen rök utan eld = ingen gröt utan mjölk.

carrie

nu känner jag för lite sexmaraton. so heeeere we go!



prayer for the nätverk.

eeeeh? ibland får jag frispel. jag satt och ansträngde mig och la ut ungefär trettonhundra bilder från nyår. MEN blogg.se spökar på och tog bort allt. (eller så var det jag som klantade mig) hursomhelst.

sugen man blev nu då. vi säger såhär: en annan dag. ask for it!



sugar in the morning, sugar in the evening, sugar varenda dag HEJ!

this is what we do

hepphepp. ny madrass beställd. s k ö n t.

vi åt faktiskt på donken. aplängesen. och när jag tittade ner i påsen kom jag på varför.
dom. glömmer. ALLTID. något.

saltet! fort ge mig saltet!



lots and lots of thanks.

jag saknar min kokoskind. han är på jobbet. jag går upp till jobbet när han kommer hem från det.

men när jag slutat ska vi till västerås och beställa våran bäddmadrass!!! för 5ooo:- riksdaler borde vi få en bekväm sovplats! jultomten var hygglig i år ;) thank you papa.

nu ska jag iallafall döva mina saknads och ångest känslor med lite sex and the city-avsnitt. thank you mama.


..och så partyt!

ja. party i fredags. jag, carro, henke, jens och jarre spelade spel utan att fuska och hade jätteroligt. sen kom ante, johan och linda. då började fusket. nej. jag driver bara. det är inne med sånt nu. it is just so 2oo8! hahaha. sen så for vi iväg till green man. där var det ju packat med folk. lögn. lite folk. så vi drack istället. sen spårade det i vanlig ordning och jag gick hem. men sen blev allt bra igen. också som i vanlig ordning.

bilderna kommer NJU

hemmabilder:

1. tom, ante och lindapågolvet. har kul. tydligen.
2. babybaby posar lite.
3. carro och jag dricker cocktails ur mina rosaskimrande glas.
4. johan, jens och henke myser på.

    


krogbilder:

1. jag och henke.
2. carro och jag sörplar.
3. dansgolvet var hett...

   



så. då var ni uppdaterade även om detta. be happy!

min juldag.

jag kallas inte blixten.

här kommer juldagsbilderna.

vi var hemma hos mamma och sune och åt porterstek på älgkött. mmm mitt bästa!

  


sen drog partynissarna ut på krogen men vi andra var kvar och väntade på tomten. jag fick alla paket jag ville ha. yesyesyes!!

    

jättetrevligt.

men nu är det som sagt år 2oo8. gott nytt år!