Godnatt för idag.

men halleluja ! ! !

idag blev jag och bror min klara med lägenheten från helvetet. heeeeerregud som vi har slitit. 15 timmar har vi ägnat åt detdär stället. jag har dock ingen aning om hur mycket vi får i betalning... det fick vi inte veta innan.

nu ska jag hursomhelst kolla på scrubs, prata lite med TirreLirre och sen sova. jag lär ju upp i anständig tid imorn.

Ha ha ha ha.

nu har alltså Linda Rosing valt kille. eller ska jag säga pojke? 

"jag vet inte veeeem jag ska välja ba, det är så jäääääla svårt asså. liksom hallå?"

en kvart senare:
"jag är vaaarkligen jättekääär i Hugo!"

det mest intelligenta programmet på länge.

Snorberg.

jag är helt slut. men snart är vi iallafall klara med lägenheten. vi fick det fina uppdraget av pappa att flyttstäda en trea i norberg. ja ni ska få se bilder sen. aldrig varit med om nå svinigare ställe. har så fruktansvärt ont i min rygg nu. den liksom "blöder". 

kände mig väldigt hungrig när jag kom hem.
vad sitter jag med? ett glas vin. men det är jag så fan värd.

gudars skymning.

gud! som jag skulle behöva en massage nu. heeela ryggen värker... men det har man ju inte råd med, eftersom jag tydligen köpte rakblad för alla mina pengar. fick nästan en chock. när blev det dyrare att raka sig än att vaxa sig? vet hut!

nu ska jag ta en go dusch sen ska jag slänga mig i sängen och NJUTA av att det är HELG.

no use.

ingen som har en tidsmaskin? inte det? nähä då var ni till ingen nytta.

Varning för osammanhängande text!

undrar när jag ska hinna göra den där "goda gärningen" imorn.. jag får klämma in det helt enkelt!

gudars skymning. det ser ut som en tornado plöjt igenom vårat vardagsrum. så blir det ju alltid när jag städar. det ser värre ut än vad det gjorde innan. stor. djup. suck. man simmar och man simmar och man simmar. men man kommer aldrig upp till ytan. ungefär så känns det. att städa alltså.

imorgon skulle ju jag ha åkt till Stockholm och träffat Tirre och Sara, men hur mycket jag än vill så hinner jag faktiskt inte. BU!!! för mig va...

ingen mat har jag ätit idag heller.. fyra digestive och 1 dl kokosyoghurt är vad jag fått i mig. samt diverse sötsaker. 

men dock, när jag öppnade mitt kylskåp stod flaskan jag tidigare talat om där inne. CHI SAN. mamma har varit i farten! TACK din sötgroda. hon är så underbar min mamma. ja det är hon faktiskt. exempel på hennes godhet:

"jag köpte domhär äpplena för att jag visste att du skulle ju komma hit"
"ja, jag har bakat en kladdkaka. jag visste ju att du skulle komma hit"

det är dom små sakerna som räknas.
även om jag inte tackar nej till dom stora sakerna heller ;)

ja, nej nu ska jag avsluta detta innan jag rabblar på ännu mer. herregud. men det är som sagt frivilligt att befinna sig här. på mitt område. så nu har jag rensat lite här också. huvudet alltså.

sunshine.

kursen går bra. jag trivs och 19 rätt av 20 på mina verifierade fakturor. jovars, det är godkänt!

solen är lysande och jag ska snart bege mig hem till rebecca för en kik, sen går vi hem till johanna, beccas syster och fikar lite och sen får johanna äran att sy lite i min kjol!

nej nu ringer carro här också...

China.

idag frågade mamma om vi ville följa med och äta på kina.
och det ville vi ju självklart. 5 thailändska små rätter käkade vi. gottgottgott! domdär små mintkakorna man får till kaffe är ju så lyx-goda! mycket trevligt hade vi det. jag, henke, mamma, sune, toffe, emil och krisse!

så nu är jag belåten i magen och i sinnet!

typisk.

igår när jag tvättade så lånade jag henkes nycklar, eftersom "någon" slarvat bort mina .. men sen så drog henke till jobbet och tog ju sina nycklar med sig såklart. kändes SÅDÄR kul att ha våra kläder helt OBEVAKADE nere i tvättstugan. man vet ju aldrig. såattsäga. men dom var hela och rena (wihi) när jag kom ner imorse.

nu får jag verkligen hinka i mig mitt kaffe om jag ska hinna till nio. guuud jag hatar att stressa.

ps. om ni undrar vem "någon" är, så är det väl jag då. herregud.

en kub.

man kan ju få spel för mindre.

ska man alltid behöva vänta i sju svåra år på att få hem en möbel?



det här bordet alltså.. jag finner väl inga ord.

..för att möta den vackraste människa jag någonsin mött..



vad skulle jag egentligen göra utan dig?

Fiberberikade.


vad bra det gick för mig att hämta havregryn! verkligen.

kalas kalas, hela tiden kalas.

kalas hemma hos mormor och morfar i lördags. morfar trugade i mig päroncognac. dessutom har jag nu officiellt lärt mig att dricka rödvin. hell yeah! whiskey däremot.. kan ju vara bland det snuskigaste. vi är en törstig familj.



söthuvet Emma, som inte äter godis, bara frukt.


BSGG



idag var det fotbollscup med lillebror och mamma som gällde! Emil spelade och vi kollade på och gapade och skrek. Emil gjorde flera jättebra matcher och var i princip bäst på plan, som vanligt (nej, inget skryt, bara ren FAKTA för helvete) men sedan skadade han svanskotan, men han körde på ändå. sedan kutade han i full fart mot bollen men helt plötsligt brakade han ihop i en hög på golvet. han stukade väl foten. så han missade finalmatchen och dom kom tvåa. asbra! HEJA BÄRKE!



faktiskt.

ursäkta mig, men jag är för trött.

Hej igen.

bloggen har hamnat lite bakom känner jag. men ibland blir det ju så..

såg att robinson började idag. kul det vore med Blogg-Robinson. alla flotta bloggare på en öde ö utan varken datorer eller shoppingcenter. ha ha ha ha.

nu ska jag få mig en dos roligheter sen ska vi sova.

När du får väntat besök...

Rebecca var här ikväll. vi hinkade kaffe och fikade på mina nybakta kladdkakehjärtan :)
det var jättetrevligt. imorn ska jag kika förbi innan träningen och se hur hon har det i sitt lilla hus!

nu ska vi äta hemlagad hamburgare och friterade pommes. mums!

Well, well, well...



när jag såg nya Norrlands Guld-reklamen brast jag ut i ett gapskratt. så jävla fyndig. gud vad stolt jag skulle vart om JAG hade knåpat ihop den reklamen.


för övrigt är det ju jävligt kul att det går så bra för Leksand i kvalserien.
"guess what? guess what? you really suck!"



lucky you. lucky me.

ibland har man faktiskt tur. bara satt ni vet det.




eh eh eh

det är fint väder ute. sol på himlen och snö på marken.

btw, spökena var nådiga igår. tack för det. jag slog verkligen näven i bordet igår. dom kanske blev lite rädda? skulle tro det jag.

nu ska vi UT. 

feghögar.

jag är trött. och jag tycker det är skönt. klockan är inte så mycket men ändå är jag trött. och jag blir så glad. för jag ska vara uppe i minst en timme till och då kan man ju tycka att jag skulle vara SKIIIT-trött när jag lägger mig för att sova.

men nej då. så fort jag lagt mig ner börjar det knarra i tvn och i golvet. jag blir rädd som en kanin, blodet pumpar, hjärtat slår så högt att grannarna vaknar och jag blir superpigg! sen ligger jag där som ett ufo och tänker på spöken i två timmar innan jag halvsomnar yttepytte lite. sen blir jag så irriterad för spökena retas ju. det knarras inte när henke är med mig. nej då, då är dom så tysta så. dom fegisarna. gå på en som en ensam. jävla muppar.

tycker verkligen att det är störigt att mina bröder går i skolan så att dom inte kan komma hit och hålla mig i handen hela natten. men det är ju så typiskt dom. tänker bara på sig själva.

Svaret på frågan.



min fråga är hur man kan komma på tanken att lägga bananer i skåpet ovanför kylskåpet och sedan låta dom ligga där tills dom liknar två kolstumpar. det finns ingenting kvar. bara svart, hårt förkrympt skal.

och vi undrade var fan alla bananflugor kom ifrån...

Klappa lampa.

lampan i hallen gick sönder igår. men åh liksom. jättejobbigt att byta lampa, det vet ju alla. men nu till det fantastiska. imorse när jag svängde på mig jackan råkade jag slå till lampan (utbredda rörelser jag måste ha..) och då började den lysa igen! den fungerar igen. gött. han behövde bara en klapp i ryggen.

Rasta hund.

våran granne är lustig. varje dag går hon ut med hunden. samma vända varje dag. och varje gång när hon kommer tillbaks så hör jag henne stånka och stöna
"OJ.. OJ.. ÅH..SUCK..HÅH..UPP MED TASSEN ! ! ! OJ.. ÅH.. UH.."
inget fel med det. tycker bara det är roligt. 

önskekorgen.



jag skulle bra gärna vilja ha en vit TV.

tisdag.

"tycker du som jag, tycker du som jag så gör jag det en annan daaaaag"
men inte jag inte. jag gör det idag. och igår. och imorn.

Oväntat, Ovälkommet Besök

herregud. gick in i badrummet. helt lugn i sinnet. tills jag ser något svart kräla runt på spegeln. 

en SKALBAGGE  ! ! !  
jag ger ifrån mig ett gallskrik och henke som står och monterar ner vitrinskåpet undrar vad jag gapar om. håller jag månne på att dö? ta bort den, säger jag. henrik tar bort den och jag undrar upprört vart sjutton den kommit från? "antagligen från avloppet. jag har sett flera såna här inne" "utan att säga till mig då eller?" ja precis så var det. skalbaggshemlisar alltså. 

well. nu kan ni miljöaktivister blunda eller något. för jag vill inte veta av några fler liknande incidenter så jag tog och hällde klorin rätt ner i avloppet. bara sådär. hemskt, jag vet. men man får ju för tusan snart ett nervsammanbrott.

Jag rensar.

IDAG har jag börjat med rensningen. vad mycket plats man hade i skafferiet EGENTLIGEN. jävla röra. men var gör man av alla grejer man inte längre vill ha eller behöver? ställer ju inte gärna till med någon loppis här ute direkt.. och ni behöver inte säga att jag ska ställa ner det i förrådet för DÄR kommer man inte in. seriöst. utan att överdriva. man lär klättra över bildäck och madrasser och köksbord. ändå hittar man ingenting. rent hus får gärna komma hit och organisera lite. 

och när man är såhär duktig att städa och hålla på, ja då orkar man inte laga mat. 
tok heller. så att snart kommer ett skepp lastat med kebabpizza.

namnam.

Moment of truth

TUR att jag redan sett kvällens Beck-film, för ikväll börjar nämligen Sanningens Ögonblick. jag älskar det programmet. men dock tycker jag att dom borde byta ut programledaren. han är alldeles för mesig för min smak. han ska ju pusha dom till att fortsätta och fortsätta och fortsätta. push push push

såhär låter han liksom:
"OM du fortsätter, så får du tänka på att det kommer komma MYCKET intima frågor och du kommer SKÄMMA UT dig inför HELA svenska folket. du kommer bli hatad. folk kommer spotta på dig när du går förbi. din mamma kommer inte längre att älska dig. så, nu frågar jag igen, vill du fortsätta? inte det. okej. jättebra. tack så mycket. det var det jag hoppades på."

mm men det BORDE låta såhär:
"kom igen nu då! fortsätt! svenska folket sitter där hemma och dom räknar iskallt med dig. försök iallafall. du är väl ingen liten mus? eller är du en liten fegis? tänk på PENGARNA! tänk pengar. pengar. pengar är makt. vill du fortsätta? JA jag tänkte väl det. tur för dig."


typ.

skärpning, Pontus! (bild från aftonbladet)


I drömmarnas land...

kom nyss på en sak...

jag börjar en kurs på måndag. jättekul. absolut. MEN jag har faktiskt berättat för er om mina glasögon tidigare. jag ser fan inte framemot att sitta där med glasögon som står kvart i sju i fejan på mig. jag kommer väl peta ögonen ur någon stackare med domdär brillorna. herregud..

menmen, sånt är livet.

jag drömde dessutom en mardröm inatt. jag drömde att jag hade glömt min systemkamera i cykelkorgen i TVÅ dagar! den var inte stulen MEN den var vattenskadad ! ! ! jag trodde att jag skulle dö. det var tillochmed värre än när jag var i ett träsk, med Per Morberg UTAN skor. 



Svenska hjältar.

jamen sisådär. mötet avslutat, så nu far vi till IKEA.
jag behöver ljus. massor med ljus ! ! ! ljus i drivor. ja. ni fattar.

på återseende sotospeak.

Mormor.

kollade mig mejl.. hade fått ett från mormor. 

"Hej. 
Ska köpa string tror jag.
Monica"

okej mormor. tack för den informationen.
sedan bifogade hon bl. a denna bild:



Tv-tittare.

Den rätte för Rosing. det måste vara det mest oseriösa programmet någonsin. finns där någon som är det minsta seriös? för Linda kan väl inte på allvar mena att hon ens tänker tanken att spendera sitt liv med en 19-åring? Johan är roligast. skiter i allt. ändå får han vara kvar vecka efter vecka. för det "är ju något med hans utseende". well. underhållande är det iallafall.

och nu kollar jag på Sveriges värsta bilförare. det är skitkul. 
"har ni tvättat hjälmarna vafan, jag vill inte ha nån bakterie-huvud"

ZzzzzzzZZzzzZZZ

jo, nog är jag trött allt. missade halva greys för att jag låg och snarkade i soffan.
men det var skönt.

haha det är så fruktansvärt roligt ibland detta.

RÅRELSE!

jag har varit uppe sen tio över sex imorse så förhoppningsvis är jag trött ikväll.
gudars skymning. 


jag försöker hitta en film på youtube. en reklamfilm. jag och mamma pratade om hur jävla irriterande den reklamen är. eller, inte reklamen i sig men bruden som pratar i bakgrunden. jag vill stoppa upp en kavel i truten på henne när hon kör igång.

det är reklam för en el-tandborste. och hon säger RÖRELSE tusen gånger.
men hon uttalar det dock "RRÅÅÅRRELSE". så jävla störig. ni vet säkert vilken jag menar. och ni vill antagligen också att hon ska dra något gammalt över sig.

bra att vi är överens.



något att suga på...



något för mig kanske? tröttaste tjejen i sverige.

Morgonsoffan.

hemma hos mamma i lillebrors säng. skönt att inte vara ensam iallafall. vi ser på scrubs. eller ja nu är det reklam. 

mamma hade lagat en kladdkaka när jag kom hit. 
"jag visste ju att du skulle komma hit.."
hur söt är hon?

gudars skymning. imorn ska man ju upp tidigt. lär ju se NoScarlett på tv. tjockisen. 

ja godnatt då gott folk.

Donken

hahaha jag dör på mcdonalds-reklamen. sötaste ungen på länge. haha. jag skrattar.

Florreflott.

idag ska jag sova hemma hos mamma. orkar inte ligga vaken till 6 på morgnarna längre. man blir lite lätt trött av det. så inatt ska jag sova bredvid lillebror. 

blev galet sugen på chips. minns dock inte vad dom heter. men jag vet när jag ser dom. oh yes i do. det är ju bara att inse att det blir en sån påse ikväll. jajemen. dethär med att bli nyttig funkar inte så bra för mig. det är liksom för tråkigt.



Fru Hallgren.

jag sitter här i natten (kan inte sova. henke jobbar natt. spöken ni vet...) och kollar på gamla kort. och gud så längesen det var jag partajade med carro. längesen jag träffade jäntan överhuvudtaget. tur att det snart är party då! jag saknar that happy face of mine.






sedärja. där var vi! snygga som aldrig förr!

Colin Farrell


På tapeten. (gud vad fyndigt)

idag valde vi tapeter. från att från början ha valt tapeter som skulle kostat över 4700 spänn till något BETYDLIGT billigare. "dubbelt så billigt" som jag sa till mamma, men nej så sa man inte.. "hälften så dyrt" hette det visst ;) kanske därför man vill att en som KAN tapetsera ska göra det. synd att chansa såattsäga. men nu valde jag alltså en billigare variant. det kommer ändå bli fabulöst. i know it. så vi tar väl köket på en gång. gula väggar även här inne. sådär tjusigt va.. här inne blir det dock VITT. en vit tapet med struktur som man kan torka av!

nog om tapeter nu. 

jatack.

nu har jag hittat en soffa som jag vill ha. helst nu. den är svart och snygg och stor. iallafall större än denna vi har nu. knappt att både jag och henke får plats. men det får vänta tills jag vinner på trisslotten som jag inte har! ;)

vi ska iallafall tapetsera om ! ! ! finally. som jag längtar efter att slippa se dessa gula väggar.. vi har valt ut tapeter och eftersom Lena är en snäll svärmor så ska hon betala tapetseraren åt kyrkråttorna här på skogsvägen. hon tycker synd om oss. och det gör ingenting. jag tycker också synd om oss. gula tapeter med klösmärken, stänkfläckar och hål. och igen. gula tapeter. jösses amalia. det ÄR synd om oss för helvete.

En kväll hos Herr och Fru Fredriksson



världens goaste unge. så söt att man blir tokig! 

vi fick inte bara sunes nybakade banansockerkaka igår, nej vi fick mat också. sunes köttfärslimpa! himla gott var det. sen kollade vi på melodifestivalen. så härligt att Af Ugglas kom vidare. yes säger jag!

    


nu ska jag dricka kaffe och lösa mina korsord. köpte allas, allers och året runt igår. 
hardcore all the way!

en morgon på slottet.

henke bad mig hämta hans mobil innan. jag hade slängt ett öga på den lite tidigare och tänkt "åh jag vill kolla. känner på mig att där är ett missat samtal" men jag kollade givetvis inte. man snokar liksom inte i andras telefoner. 

hursom. jag gav den till honom och berättade först för honom hur duktig jag var som motstått frestelsen att öppna mobilluckan och sedan sa jag att "jag tror att du har ett missat samtal, har du det? har du det? har du det?" JAAAA det hade han! man im good ! ! ! jag skrek ut min begåvning. han tycktes inget märka. jag ropade och tjoade lite till. allt han sa var "kan du hämta hemtelefonen?"

då fick jag nog. "MEN SÄG HUR COOL JAG ÄR DÅ!!???" "jaa du är jättecool" 

jag känner nu hur både min värdighet och my coolness har nått nya höjder.



fikastund.

inget IKEA idag nej. vem orkar hetsa dit liksom?
istället ska vi fara hem till mamma och sune. vi ska få nybakad sockerkaka och kaffe.
kaffe kaffe kaffe.

dessutom kommer Lollo och Salma med också.


Mamma och Sune in tha house ! ! !


Varuhuset.

vi skulle åkt till IKEA idag. men jag hade visst stängt av väckarklockan i sömnen. inga minnen av en sådan incident. så nu får vi se hur vi gör about that. IKEA står alltid kvar. 

jag ska bege mig ut till köket nu. herrn gör frukost.

"jag kommer och hjälper till snart.."
"ja du kommer väl när det är klart ;)"

heeeeeell YEAH! 

jag har varit på spinning.

jag trodde jag skulle kräkas. herremingud. är jag såhär otränad?
roligt var det iallafall. jag, julia, rebecca, leila och smalsjö! roligare om man är flera!

ikväll ska vi se på the grudge 3. och lets dance!
och nu drar vi hem till tom och julia!

hejhej.

heartless.

här sitter jag och gnager på en morot. jag ska visst på spinning snart här..
jag kunde inte sova igår. låg och bläddrade i mina tidningar, löste lite korsord, tänkte på alla spöken, lyssnade på radio, hörde spökena, släckte lamporna, tänkte på spöken..

detta resulterade i att jag somnade vid halv 5 snåret.
alles lagom.

och vi ställde ingen klocka imorse och det visade sig att jag ville sova till 14.30. ja det är katastrofalt. i know.

jag och min kära.

jag fick en bukett rosor idag när jag kom hem. älskade du!
röda rosor. så himla fina.

och jag strålade som en sol när han mötte mig på tågperrongen.
jag log och jag log. jag fick nästan käkspärr. men jag fortsatte att le.
som jag log.



Hejdå Skåne!

hej och hallå...

nu ska jag snart åka hem till västmannalandet igen.
vi har haft en underbar vecka!!! givetvis.

jag slänger in några bilder från partajet i lördags!
för husfridens skull. haha!

henke, katta och frida myser i soffan.


vi shottade ur Tirres isglas. roligt och halt!


ni har iallafall inga popcorn hängandes i ansiktet. tur det ;)


på väg till krogen!


det shottades även inne på krogen.


bröderna schertell stirrar på någon...ting..


jag och sannapanna sörplar!


danne slirar till det!


yes gott folk nu hinns inget mer med eftersom mitt tåg tydligen går snart.

puss och hej så länge!

Birdfeeder.







idag har vi varit och matat fåglarna. det var så mysigt. jag älskar att mata fåglar. men det har jag ju sagt förr.

movienight.

idag har vi kollat på The Lodge. bland det sämsta jag sett. översättaren kanske skulle ha gått på sina engelska-lektioner. bara ett litet tips. men hur oduglig kan en film bli? psykotjejen påminde mer om en förvirrad hattefnatt.

iallafall sen så kollade vi på The nanny diaries. bättre. Scarlett är bra. och snygg.

imorn ska vi äta tacos och jag längtar.

dinnertime.

det var så gött igår. vi låg här i soffan och trynade och försökte bestämma oss för vad vi skulle äta. det var jobbigt för vi kom fram till absolut ingenting. vips, så ringer Lena och bjuder oss på middag. GULLIG hon är. tajmat var det också. så dit åkte vi och tröck flygande jakob. en flaska vin slank ner också.

idag har vi dock lagat mat själva. pasta med kycklinggryta.
Tirre korkade precis upp skumpan so i better go....

det regnar här i skåne idag.

hej.

idag har Tirre lovat mig att vi ska kolla på mina älsklingsdjur.
jag tänker inte säga vilket det är.
ni borde veta. ni får GISSA.

jag misstänker dock att den enda som gillar gissningslekar här är JAG.

och sen så ska vi handla mat och sånt. och ikväll blir det bio. kanske. om Lena följer blir det bio. annars kanske vi hyr en film. eftersom jag är sugen på en skräckis. men vi får väl se. Tirre får väl bestämma..