Annars då?

Nähmen ser man påååå, två inlägg på en och samma dag. Kors i taket skulle man väl nästan kunna kosta på sig att säga nu va?

Imorgon gittar jag tillbaks till Skånelandet. Så jag kan väl unna er en trevlig liten bild på mig och skånskan Carro. Vi sitter på Lilla Torg och sipprar rosévin. Mycket trevligt!


Stekarn


Whatsup dooog?! Hahaha.

I helgen var jag och Tirre på BOUNCE. Det spelar ingen roll vad jag skriver... INGA ord kan beskriva känslan. GRYMT ! ! ! Jag är kär.

Min kärlek Becca kom hit igår och myste med mig heeela dagen. Det var så jävla härligt och underbart och roligt. Kvällen avslutades inte helt fel heller...

Och IDAG så har jag, Rosie och Isa ätit lurre på kajens och sen har jag setat och kollat på när Isa blev gaddad. Wohooo!

Kvällens planer är givetvis fotboll! Var, när och hur får väl förbli en hemlighet...

Wish me luck

Så fort jag får "tid" så ska jag trixa om allt i min blogg. Nytt nytt nytt. Skare va! Och då kanske jag börjar blogga på heltid igen. Ska tänka på saken.

Så länge får ni en PUSS! Nu gittar jag och TirreTherese in till Malmö. Vi ska ut på jakt.
Herrå!

Be with me.

Nejmen tjaaaa :)

Jag mår så jävla bra. Jag är så jävla lycklig och dessutom är det SOL ute.

Jag är hemma hos mina älsklingar Isabelle och Henke igen. Jomen visst, han är min älskling fast inte på samma vis som förut givetvis. Men det gööör inget. Isa stod i dörren och hoppade igår när jag entrade hemmet. Sen sa hon "vad snygg du ÄR!" då blir man ju faktiskt lite glad!


Vad tänkte jag på... Jo.
Jag tycker synd om er som har ett sånthär starkt hat-behov. Sluta vara så missnöjda och skratta lite istället. Livet suger inte så hårt som ni verkar tro. Det är ni som suger. Tänk på något som gör er glad liksom. Hur svårt kan det vaaara?


Detta är mitt alles egna lyckopiller. Världens finaste unge i hela världen.
Hon heter Molly och fyfan vad jag ÄLSKAR henne.


Mina älsklingar. Molly och Moster Tirre. KÄRLEK ohyes!


PUSSSSS herrå!

Min största fråga.

Att blogga eller inte blogga, det är fan frågan?