i väntans tider...

jag sitter bara här, nyss hemkommen från jobb och väntar på min förvillade pojkvän... han kommer med donkenmat. så ni kan ju själva räkna ut hur mycket jag VILL att han kommer hit NU. sen så saknar jag honom lite också.

helg. helg. hur gott ska det bli med vin och drinkar imorn?
eller...är frågan snarare hur DYRT det kommer bli? suck

kalla mig skjortan

ska bara säga att det är sol ute, huset är rent, jag är hungrig och efter mina nio timmar på jobbet ikväll så är jag ledig i TRE dagar. oh lala.

måste vädra skjortan lite..

vad bor du lilla råtta...

har aldrig varit såhär hungrig.
imorn måste jag gå till affärn och köpa mat mat mat.

nu blir det dock yoghurt och my name is earl. varför kan dom inte ha en kanal där dom visar scrubs och sanningens ögonblick konstant? dygnet runt. det vore något att hänga i julgranen det.

men det är ju för mycket begärt.

jocke berg säger...

jag känner mig ensam när jag lyssnar på kent. men ändå glad. det är så jävla pepp när jocke sjunger
 "älskling vi ska alla en gång dö". man blir som på ett glatt humör!

om du visste...

jag VET. att. min. duva. kanske kanske kanske kommer och hälsar på mig i helgen! tänk. min alles egna bästa vän cabrolet. då ska vi dricka vin och drinkar och sen ska vi dansa!


jag slänger ut några bilder på henne. och på mig.

låt se:
nä. det var ju klart...nej nu skiter jag i dethär. ni får bläddra bakåt om ni vill se bilder på oss. det finns ju ett par stycken såattsäga.

det blir inte tyst...

så himla konstigt... åt nyss två stora mackor med en decimeter tjockt lager ost på. ändå kurrar magen som ett ekorrhjul.. vad är det som krävs???

tappert försök...

jag vet inte vad, men någonting fick mig att må väldigt illa. illamåendet kom som en våg över min vackra kropp. så nu sitter jag här och mår allmänt illa. roligare har man ju haft.

givande att jag ska betala en räkning som jag fått en påminnelse på, men nu har jag tappat bort den också!! hur dum kan man bli. nej nej nej inte dum, slarvig! trött man blir.

snart är det fredag och det betyder lön och lördag betyder fässt och fest betyder...VIN! mm gottgottgott!


hon är grejen

det ljuvliga vädret håller i sig.. trött man börjar bli. tmbb.

jag har ont i huvudet. ska doppa min kropp i badkaret nu, så skönt för jag är så smutsig.

jag behöver:
fotvård
manikyr
ett besök hos min frisör
ögonbrynsplockning
en ipod
en macbook

och allt detta ska ske. innan fredag. okej inte allt, kanske inte manikyren. skapligt onödigt. en kvart på jobbet så kunde jag lika gärna ha matat hästarna med dom pengarna.

aja nu bad

vilket vackert väder

idag har det blåst, duggat, spöregnat och snöat. det är ett normalt majväder vi har dragit på oss...

fotboll i minusgrader.

jag vet inte om mina tår någonsin har frysit så mycket som dom gjorde idag. men emil spelade så det var bara att dra iväg och ställa sig och skrika i regnet. jag älskar fotboll. där kan jag skrika av mig eventuella agressioner!

har tydligen börjat några i laget med okänt ursprung, som inte kan bete sig. sånt blir jag förbannad på. dock var en av dom ursinnigt bra på forreborre. men det hör inte hit.

hejdå

tillbaks i min ort.

hemma i fagersta. bu eller bä. helvete vad allt är segt. det går inte att skicka ELLER ta emot sms. msn fungerar inte. affärerna är stängda. vi har ingen elektricitet, vi använder dass.. det är så det går till här.

fult väder är det ute. jag har aldrig frysit så mycket som när jag var tvungen att GÅ hem från tåget. märkte dessutom att min kondition tonats ner något sen jag sluta träna.. blodsmak av att lunka hem liksom. pinsamt. pinsamt.

jag måste börja springa. men hur ska man någonsin kunna ta sig i kragen till något såntdärnt jobbigt...
jag vet inte

hur avslutar man ett inlägg på bästa sätt?
hejdå?
puss?
god afton?

elektriska planer.

jag har sovit mellan fyra och kvart i nio. tog en liten middagslur på fem timmar ungefär. ändå så är jag jättetrött nu.. lika bra att sova då antar jag. dessutom försov jag mig imorse. fan att jag aldrig kan hålla käften. "jag skulle ALDRIG försova mig. det kan inte hända"

imorgon ska jag vandra på stadens gator och torg med alex. hoppas att jag inte hittar något jag vill ha. jag vill spara mina pengar och lägga dom på elektroniska leksaker istället.

lyssnat på kent idag också. längesen...herregud vilken musik. jag ska lägga in alla album i min snart nyköpta ipod! fast jag vet inte hur man får in skivorna i datorn...eh...

aja men godnatt.

på våran balkong...

jag och carro kämpade på. vi ville så gärna att det skulle vara varmt och skönt att sita ute på balkongen på kvällen. vi tog på oss mer kläder. vi tände ljus. vi försökte dra igång elgrillen som en slags infravärme. men vi gav upp.

jag ger er iallafall några bilder att klicka och se på. ni behöver inte tacka..grått och dassigt...

jag är rätt så less på ungefär allt justnu...

happy holiday såattsäga

hej. jag är hemma i fagersta. jag dricker jättegoda drinkar som jag har gjort själv.. jag kan allt när jag tänker efter!

blånagel har jag också.

trevlig kväll....

jag säger då det...

jag pratar med min söta, söta kristoffer. PUSS på dig. för jag saknar dig

skickade nyss moster i säng. herregud. pillar med disktrasan, gräver i lådor, slår in paket... hon behöver sin skönhetssömn. jag också. tydligen... för jag är verkligen inte snygg! det måste ni komma ihåg..


jag ska gå och lägga mig...

jag minns faktiskt denhär telefonförsäljaren. haha


oj vad sanningens ögonblick är bra. så smaskigt att få höra om allas hemligheter... jag avslöjade en elak sak som jag gjort en gång, för min moster. nu tycker hon att jag är en hemsk systerdotter. sånt man får leva med.

imorgon ska jag med emma till hennes nya förskola. så det är väl bäst att jag går och lägger mig.  ska läsa ut min bok. det kan vi slå vad om...

jag fick precis ett vykort...

...ifrån landet finland. tack för det mina vänner. tro nu inte att det är något mumintroll som skickat mig ett kort.. youmolata.

imorgon är jag ledig. förstår ni... leeeeedig. jag ska vandra runt med henke i handen på staden och köpa en fotboll till emma, för hon fyller år. tur hon inte vet hur internet funkar då hade hon säkert smygit sig in på min blogg och luskat ut vad hon skulle få sig i present. fem år och nyfiken som hon är.


idag åkte jag med alexis och hans vrålåk till vårat arbete. sen fick jag mig en av de allra bästa vrålåken på jobbet också. gud så bra jag är.


det är någon film på tv. henke tittar. den är tydligen bra. jag vill bara sova. men inte henke. undra om det hjälper utifall jag viftar med ett par trosor i ansiktet på honom.

tack för idag. slut för idag.

jag är en trött tjej...

...i lyxförpackning.

här pallrar sig henke till västerås och jag är ungefär lika roande som en påse nötter. trött. grinig. hungrig. you name it, såattsäga.

nu tänker jag tillexempel gå och lägga mig.

väldigt givande

ja hej. jag är trött. jag skriver nu bara för att ni ska få er ett nytt inlägg att läsa. vet dock inte vad jag ska skriva om. det känns som att det är ungefär 0 personer som läser min blogg. det är dött. det är tyst. men jag vet ju att ni läser så. här har vi inga hemligheter.

nu ska jag lyssna på min favvislåt. woho