Ljuvliga regn

Oj gud. Jag skulle vila på soffan ett tag. Jag satte tillochmed klockan. Menee, den hörde jag visst inte. Kanske för att den var på ljudlös. Men ändå! Iallafall. Jag drömde som en besatt. Och det dryga var att jag var litelitepyttevaken så jag trodde typ att det var sant också.

Jag drömde att Rebecca låg i min soffa och frågade mig en fråga och när jag vaknade till så var jag nära att svara på frågan men jag var för trött för att vända mig om om kolla så att hon VERKLIGEN var här. Sen somnade jag om.

Och så drömde jag att vi hade fått detdär dryga viruset som typ alla har fått. På msn. Fast vårat var värre. Virusuppfinnaren hade liksom kontroll på hela min msn. Så när jag skulle stänga ner allt så flyttade han den saaaakta åt det andra hållet. ÅH vad drygt det var!

Plus tusen andra drömmar.

Och nu SPÖregnar det ute. Jag måste fan gå ut. Jag får nästan ångest att se när det regnar och sen går jag inte ut och njuter av det. Får väl dock gå själv.
Tippar på att ingen annan än jag vill ta en prommis justnu.


image436

Kommentarer
Postat av: Linn

blää för regn säger jag! jag vill bli brun nu! sådär äckligt brun så alla blir avensjuka, men vad får jag? bara regn =@ haha, kram

Postat av: Linn

Haha! okej, visst kan regn vara mysigt när det droppar, men jag snackar om spöregn! har man varit ute i 3 sek är man lika blöt som när man har lagt sig i ett badkar..kram

2007-07-05 @ 17:07:26
URL: http://sisterhoodfashion.blogg.se
Postat av: Karin

hehe är det inte vi som strålar då;)

2007-07-05 @ 17:41:23
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: anna

haha härligt att nån njuter av regnet..jag är trött på det =)
kram

2007-07-05 @ 18:29:34
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Linn

Det låter jätte mysigt när du säger det ju..hmm skulle kanske börja tänka positivt och tycka det är härligt =) kram

2007-07-05 @ 20:01:26
URL: http://sisterhoodfashion.blogg.se

VASAAAARU?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback