dont you call on me!

Jahapp, nu har jag fått brev också. Jag gillar inte att folk ska hålla på att kontakta mig hela tiden. Varför har jag en mobil? Hemtelefon? Adress?
Hur gör man för att bli totalt anonym?

image289

Kommentarer
Postat av: Karin

Tror inte det går.. Extra desperata psykopatmänniskor gör vad som helst. 2-3 om dan addar min msn.. trots att jag inte har den offentlig. Det är väldigt skumt! Om du har ex. ett ovanligt efternamn så är det lättare för folk att hitta ditt nummer/adress o.s.v.. Så det enda rådet jag har är att i så fall byta till ett "son-namn". och eftersom du har en blogg här och eller om du är medlem i typ community som lunarstorm lägg inte ut några offentliga uppgifter som.. antyder när du fyller år etc. Har man ditt födelsenummer kan man gå in på ex. RATSIT och söka på det och få fram din adress. Jag skulle aldrig våga ha en blogg eftersom jag blir kontaktad av skumma människor så det räcker redan.

2007-05-15 @ 16:16:14
Postat av: Karin

+ en grej till såg här att du bodde i fagersta.. det är en ganska liten ort va? Det kanske inte finns så många som heter Jessica som är 20 å där. Alltså jag menar att bor man på en liten ort så är det lättare för folk att hitta en. Jag vet ju inte varifrån dessa människor kontaktar dig kanske inte alls har med din blogg att göra. Men tänk bara på att om du vill vara totalt anonym så gör en blogg att du inte är så anonym. Jag skulle nog kunna hitta din adress ganska lätt ex. genom ratsit. nu har jag skrivit 2 jättelånga inlägg, ville bara dela med mig.. och att man tror att man är anonym men det är faktiskt jättelätt att kolla upp människor bara man har tillgång till några få detaljer. ( jag vet nämligen detta och har fått erfara och är därför jättenoga med vad jag lägger ut och inte på offentliga platser.. så som internet) Ja ja.. hoppas allt löser sig för dig :-)

2007-05-15 @ 16:25:52

VASAAAARU?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback