braka loss på yogan!

ah.. nya combatpasset var väldigt jobbigt och väldigt roligt! älskar att både jossan och ullis också var med. sen yoga.. jaa vad ska man säga.. jag delar in tiden på fyra och jublar inombords varje gång en fjärdedel gått. för att SÅ roligt är det ju inte. men man lär ju bli lite smidig såattsäga. och någon släppte visst en brakare också. och någon andades lika högt som en brunstig tjur. och några hasade sig fram över mattan som två ålar.

aja

nu blir det dusch och sen någonslags föda. sen måste jag leta på någon fabulös drink att bjuda på tills påskpartyt på torsdag. (ni får gärna komma med någotslags förslag om ni känner att ni vaknat på eran kreativa sida) vi är så lustiga. jag ska mixa ihop en drink och bjuda på sen ska carro och rebecca göra samma sak.. väldigt fyndigt..


Kommentarer
Postat av: Josiee

Tävlingsdags i bloggen!! bara att kommentera! Kika in om du är sugen!!:)

Sov så gott!

Postat av: sofie

du tränar som en gris och jag blir lika avundsjuk varje gång. snyggo.

2008-03-18 @ 22:22:05
URL: http://sofienyberg.blogg.se
Postat av: Jake!

hahahah jösses va motbjudande pass, brunstiga tjurar och folk som släpper brakare, dock tror jag att du sannerligen kommer få mycket utav det! det är bara att bita ihop när brakarna och brunstiga tjurarna kommer

2008-03-18 @ 23:33:30
URL: http://jakey.blogg.se
Postat av: sofie

haha du är bra roli du. jovisst, jag är den där händiga typen och jag vet att du kan om du vill. alla kan tapetsera och skriva och inreda om man har intresse för't, annars bli det jobbigt.

Men hur som helst, jag skulle kunna DÖ för din midja jess, DÖ!! godnattsnyggisch

2008-03-19 @ 00:32:45
URL: http://sofienyberg.blogg.se
Postat av: sandra

jag vill också börja på yoga! =)

2008-03-19 @ 13:29:54
Postat av: jessica

sandra: gör det då :)

2008-03-19 @ 13:37:55
URL: http://jejejessica.blogg.se

VASAAAARU?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback