Att vika en skjorta.

Idag vek vi servetter på jobbet. Det kallas... (vänta. ska googla...ergonomi?öhnaej...äh.skitsida) Vi vek servetter iallafall. Dom blev ju fina. Ha ha ha ha ha. Emma vek en ros. Trodde hon ja. Sen ville Emma lära sig vika en skjorta. Och the happy bitch är alltid redo!
Så nu kan du se. Och lära.Dessutom har jag vandrat omkring utan byxor .. Tur man hade sina snygga betty boop-trosor på sig då så att man slapp skämmas!

Kommentarer
Postat av: Mobbarn

Nr 1: Origami Biiiiatch.. hur himla svårt kan det vara eller?!!Nr 2: En väldigt unik utrotningshotad ros som endast finns i djupaste urskogarna i Brasilien var vad jag vek. Jag skulle ju kunna ge dig namnet på den men du suger ju ändå på att googla!Nr 3: Jag ville inte lära mig vika skjortor. Det var jag som frågade om nån torkade sig kring munnen med dem, hur intresserad lät jag? :O:OHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAAHHAMen du kan ju lära dig vika en skjorta, lär dig vika byxor samtidigt eftersom det kan bli nödvändigt som du springer runt XDOver and Out Biiiiiatch

2009-10-16 @ 22:12:54
Postat av: jessica

Morrans bästis/Zätas porrunge: origami! du är så smart! jo men det är du ;) och erkänn bara att du inte är någon direkt hejare på att vika rosor.. men du kanske är värsta pricksäker när det gäller tepåsar? NEJ justja... servetter? njee... synd!men snälla rara du. efter att du frågat om någon torkade sig sa du med en tår i ögonvrån och mungiporna nere vid knäskålarna "vika skjortor.. det vill jag också kunna!"hahahahaha springer runt och springer runt.. det var ju bara du som hoppades att filten skulle glida ner så du skulle få dig en sneakpeak.. kände väl hur du ryckte i den när jag "hjälpte" dig med en faktura haha! jäkla puckounge!
VASAAAARU?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback